Я думаю, що вчителю треба запастись силами, щоб пережити ще 3 тижні карантину. Хоча хто знає, може все-таки 23 відкриють.
|
Я думаю, що вчителю треба запастись силами, щоб пережити ще 3 тижні карантину. Хоча хто знає, може все-таки 23 відкриють.
"Звідки ці епідемії (грипу)? Від цих проблем (з опаленням). Цього року понад тисяча будинків стоїть без тепла, більш як 500 тис. людей живуть в холоді. Подивіться, що робиться з вивезенням сміття! Я побував у західних регіонах. Я вам скажу, там не те що мутанти будуть ці віруси, там динозаври скоро будуть, тому що все завалено сміттям", - сказав Янукович.
Только вот зачем Азаров и Литвин требуют напечатать миллиард на вакцины для БЮТ? И Кравчук выступать начал...
Знаєте, у нас під школою і не таке знаходили. У тому році кастет хтось викинув біля школи.
Знаєте, я дивуюсь батьками! Вони знають, що роблять їхні діти, та нічого не можуть впровадити. І тут лише однією бесідою не впоратись.
Когда ты чувствуешь, что весь мир свалился тебе на плечи - приседай!
Сьогодні прочитала в Аіф. "Підлітки, під час карантину, у Сумській області, розважалися. Вкрадали домашню худобу, та... жорстоко вбивали її. Проти підлітків порушено кримінальну справу." А в іншій області, п"яні підлітки розгормили огородження. Кримінальну справу не порушили, вони відбудовують зруйновано.
Батьки! Ви так легко про це говорите. І грудні закроють. Тоді, мої любі, будемо влітку працювати. Будемо у липні у школу ходити.
Сьогодні ситуація кардинально змінилася. Нам сказали, що повної ставки за листопад можете не чекати. Якщо,звичайно, Тимошенко не заступиться.
Ось і будемо під Новий рік з малою зарплатою.
Ющенко вже заговорив про скасуваня карантину
Президент України Віктор ЮЩЕНКО доручив керівництву областей розглянути питання щодо скасування карантинних заходів у своїх регіонах.
Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави повідомив в ефірі кременчуцької телекомпанії «Візит».
В.ЮЩЕНКО зазначив, що зобов’язав Секретаріат Президента дати доручення керівникам обласних адміністрацій провести засідання в своїх областях, і в разі, якщо тенденції поширення грипу зменшуються, відновити життя регіону в повному обсязі.
Він зауважив, що проти обмежувальних заходів, які не вирішують проблему. На його думку, це може зробити лише вакцинація.
Квіточка вас УСЛІШАЛІ!))
Наша держава, на жаль, ні про кого не думає.
Социальные закладки