А разве учителям не выплачивают зарплату? Вроде постановление есть.
| ||
Тема: Свиной и сезонный грипп
А разве учителям не выплачивают зарплату? Вроде постановление есть.
Знаєте, я вірю, що Тимошенко відкриє школи. Нетреба бути у темі, щоб розуміти, що карантин суттєво не впливає на захворюванність. Діти контактують. Умови інші, форма ні. Котакт - є контакт.
Нам хочуть плати голу ставку, мотивують тим, що учбовий процес зупинили. Навіть Інтер показував, що у них нема на це підстав. Вчителі не знають, де шукати правду. Знаєте, отримати "голих" 900 грн., ой як не хочеться.
Діти самі рідко хочуть вчитися. Батьки часто не можуть залишатися з дітьми, контролювати їх. Більшість дітей сьогодні спокійно гуляє вулицями, я сьогодні, наприклад бачила, як у Горсаду, сиділи підлітки-хлопчики, років 12-14. пили пиво, РЕВО, палили цигарки. Між тим, дорослі проходили, нічого їм некажучи. Між тим, бачила, що пили пиво вони з однієї пляшки усі.
Розумієте, я не проти карантину. Але, коли на це є підстави. Зараз, поки що, ситуація стабільна. На вулиці досить тепло. Подумайте, взимку, коли у школі діти будуть сидіти та мерзнути,зросте кількість захворювань, тоді ніхто не впровадить карантин. І ситуація буде гіршою. Я думаю, що адекватні батьки, у мороз не будуть у школу дітей водити. А опалення у школах, самі знаєте яке. А січень та лютий будуть, ой які холодні!
Докази є. Пройдіться вулицею та побачте, що роблять діти під час карантину. На жаль, не всі батьки можу зайняти ділом дитину. Не можуть батьки - вулиця кличе.
Поки що в школах, я зараз про приміщення, діти пиво не п"ють.
Может уже было здесь..
http://www.youtube.com/watch?v=1lS7p0eCE_A
Последний раз редактировалось Sampltake; 12.11.2009 в 19:01.
Социальные закладки