Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3483 из 3859 ПерваяПервая ... 2483 2983 3383 3433 3473 3481 3482 3483 3484 3485 3493 3533 3583 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 69,641 по 69,660 из 77173
  1. Вверх #69641
    Не покидает форум Аватар для litissia
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение

Це не маніпуляції. Це передвиборча боротьба.
    Борьба непроходного кандидата во второй тур на благо Зеленского, Коломойского и РФ под лозунгом: "Только не Порох"?
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

2. Вверх #69642
    Впровадити санкції проти телепомийок мертвечука ще у жовтні 2018-го відмовився Порошенко. А Зеленський нарешті це припинив.
    Не устали лапшу вешать?
    Не тяжело?
    Сто раз уже писали почему Порох не имел права ввести санкции.
    А Зеленский использовал закон, который ввели при Порохе с подачи его команды. И получил ЦУ со стороны спецслужбы, что и дало возможность применения закона в плане санкций.

===
    Таки нужно было Пороху в нарушение закона, на то время, ввести санкции.
    Выборы бы признали недействительными, а ваш Зе слетел бы с президентства.
    Ну и о Порохе, хотя бы не зря говорили, что всё это он сделал целенаправленно в пользу себя любимого и медведчуков и всё ради того, чтобы уже с Бойко, точно, выйти на пару во второй тур.
    Последний раз редактировалось litissia; 15.02.2021 в 21:36.

3. Вверх #69643
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Зеленський зміг тому що вступив в змову з Ахметовим та Льовочкіним. Подивишься як ахметівська частка опзж почне підтримувати зеленського, він вже на Ахметова працює. Бінго)))
    А що це ти такий активний став, невже вибори скоро?))
    Якщо Зеленський в Еміратах проштовхував Інтерпайпт, по Пінчук теж може розвернутись у бік прямої підтримки.

4. Вверх #69644
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Якщо Зеленський в Еміратах проштовхував Інтерпайпт, по Пінчук теж може розвернутись у бік прямої підтримки.
    Я думаю,шо Пінчук з самого початку був в долі. свобода слова на ictv перетворилася на теплу ванну для зелених. І борцун лещ взагалі не чипае пінчука, так нібито його не існує))
    Вигодоотримувачем закупківлі е/е з Білорусі теж є саме Пінчук
    Последний раз редактировалось zarema; 16.02.2021 в 07:36.

5. Вверх #69645
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от litissia Посмотреть сообщение
    Когда все кони стояли на одних подмостках Майдана, то, как бы, все кони были в одной связке и шли к цели одним табуном, но...
    Как только один из коней взял первенство вожака (Порох), то другие кони прервали свой бег и стали стучать копытами и ржать против вожака.
    Бо все вирішили гроші...
    Коли всі "коні" стояли на майдані, а я там був, то один з тих, що став "головним" в упряжці, сидів в кабінеті міністром при "проФФесорові" (гроші не пахнуть). А потім, зненацька, вирішив обсипатись мукою і догнати всіх решту на переправі, щоб очолити їх. І це йому вдалося за великі гроші...
    І тут почалися чудеса: один лідерний кінь, що мав 100% нагоду, "ЗНЕНАЦЬКА" погодився всього на мера, другий кінь щось почав "молоти" про "куля в лоб", а ще одного потягнуло чомусь "вбік" і він почав волати: "Тягни в бік..."
    І лише "пастор" щось собі "мітікував" і своєю бездіяльністю з посиланням на Конституцію(??) "кував" передачу Криму ворогам (я там також був напередодні так званого "референдуму")...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 16.02.2021 в 14:15.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

6. Вверх #69646
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Впровадити санкції проти телепомийок мертвечука ще у жовтні 2018-го відмовився Порошенко. А Зеленський нарешті це припинив.
    Більше того, одному з кацапків (ідеологів і організаторів цих каналів) одним із останніх указів чомусь БЕЗПІДСТАВНО було надано громадянство України!? Але то таке, чого лише може бути у боротьбі за владу...
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

7. Вверх #69647
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Бо все вирішили гроші...
    Щоб не бути балаболом, ти маєш сказати: Хто і Кому!!!
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

8. Вверх #69648
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    1. Вся влада - парламент, уряд, МВД, НАБУ, САП, СБУ, ГПУ, РНБО. Тепер ще і ДБР.
    Странно, а обвиняют во всем Порошенко.
    3. 7 років з дати призначення його у ТКГ. І потім відмовлявся звільнити на вимогу суспільства, бо вважав його ефективним:
    И что с того? Он там свою задачу по обмену пленными выполнял. А какого либо влияния на внутреннюю политику не имел.
    4. Бінго! Більше того - СБУ сприяло тому, що він став монополістом на ринку скрапленого газу з (SIC!) росії. А тепер виявляється, що СБУ ретельно заплющувало очі на бізнес Оксани Марченко в росії.
    Не надоело повторять эту давно опровергнутую чушь?
    5. Оголосити війну війною, припинити весь бізнес з росією. Разом з коаліцією.
    Объявить войну России? ты это серьезно?
    6. Я про це говорив?
    Конечно.
    7. Ага. Досвідчений політик, який програв вибори клоуну
    Кто ж виноват, что у нас такое глупое население, которое верит всякой чуши, а теперь хлопает глазами и говорит, как же-так? Кстати судя по результатам Садового и Гриценко, Зеленский выигоал бы у них в первом туре. Зеленскому проиграли ВСЕ политики без исключения.
    8. Рейтинг ЄС в такому вигляді досяг стелі (звісно ж - лише якщо не ЄС проводить опитування) через особу Порошенко. На це і натякає Сенцов, і говорю я, що якби ЄС висунули когось іншого - то дійсно мали би результати краще.
    С чего вдруг такой вывод? Рейтинг ЕС стабильно растет, вырос при Зеленском больше чем у любой другой партии, и пределов роста пока не видно.
    До чого тут Гадя та інші консерви? Я - теж консерва?
    Если ты был в РФ в это время - может быть. Откуда, я знаю.
    С чего вдруг мне доверять мнению Сенцова в политике? Кто он такой?
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

9. Вверх #69649
    Деякі закони без них не були би прийняти. Про "золоту акцію" не чув? Чи тобі було би краще, щоб замість цих 20 було ще 20 ОП-ЗА-ЖОП?
    Офигительное достижение. Проголосовать за чужие законопроекты. И с чего вдруг вместо них были бы депутаты от ОПЗЖ. Их избиратели голосую за Медведчука?

10. Вверх #69650
    Ковидофил

1. Во власть вели Зеленского с определенными целями. Да и ушки Коломойского из-за его спины торчали.
    2. Вас надули внушением, что могли выйти во второй тур Порох и Бойко, но...
    3. С Бойко во второй тур на то время любому кандидату было выгодно выйти, то и смысла РФ не было в таких выборах, т.к., Бойко на то время не прошел бы.
    4. Во второй тур после Зеленского могли уже выйти или Порошенко, или Тимошенко, или Бойко, но, не Гриценко и далее по списку из идущих в президенты кандидатов.
    5. Ну не просто же так провели пропаганду против Пороха и настроили против него бывших избирателей из сторонников разных сил, которые стояли на одних подмостках Майдана?
    6. Все противники Порошенко, которые голосовали против, то легко повелись на поводке в нужное русло.
    7. И не важно что там сделал или не сделал тот же Порошенко в плане реформ и т.д. Не о животе думают в первую очередь в смутные времена войны.
    1. Так я кажу - політтехнологи Порошенко програли політтехнологам каломойського.
    2. Точно? 3 медіапомийки мертвечука не вплинули на підсумки виборів?
    3. Згоден. Але не кожний кандидат міг зупинити російську пропаганду же у жовтні 2018 року - лише гарант, він же - сивочолий гетьман.
    4. А чому "ПІСЛЯ Зеленського"? Чому порохоботи мочили рейтинги Садового+Гриценко, але нічого не зробили з мертвечуком та Зеленським (лише вкид про наркотики вже після 1-го туру)?
    5. Це хто? 112, Zik та NewsOne, які освітлювали всю діяльність Порошенко як "Прямий" та 5-й?
    6. Це хто? Я не голосував проти Порошенко - тож це не до мене.
    7. Судова реформа - вдала? ОАСК ліквідували? Ну тоді добре.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

11. Вверх #69651
    Ковидофил

1. Зеленський зміг тому що вступив в змову з Ахметовим та Льовочкіним. Подивишься як ахметівська частка опзж почне підтримувати зеленського, він вже на Ахметова працює. Бінго)))
    2. А що це ти такий активний став, невже вибори скоро?))
    1. З Льовочкіним - можливо. А з ахмєтовим та мертвечуком змова була саме у Порошенко - тому "Україна", 112, Zik та NewsOne освітлювали всю діяльність Порошенко майже як його власні канали.
    2. Ні - писав в гілці про шарія, пропонував перейти сюди (бо у мене не було цієї теми в закладках), але там мої заклики проігнорували, а я отримав купу штрафів за оффтоп. Тож довелося знайти самому.

12. Вверх #69652
    Ковидофил

Борьба непроходного кандидата во второй тур на благо Зеленского, Коломойского и РФ под лозунгом: "Только не Порох"?
    Це про кого? Смешко?

13. Вверх #69653
    Ковидофил

Не устали лапшу вешать?
    Не тяжело?
    Сто раз уже писали почему Порох не имел права ввести санкции.
    А Зеленский использовал закон, который ввели при Порохе с подачи его команды. И получил ЦУ со стороны спецслужбы, что и дало возможность применения закона в плане санкций.
    Указ о введенні в дію рішення РНБО - це не закон.
    Наступного разу будьте уважніше, а не фантазуйте про якісь вигадані закони. Або спочатку вивчить тему.
    Последний раз редактировалось Rus; 17.02.2021 в 10:26.

14. Вверх #69654
    Ковидофил

Я думаю,шо Пінчук з самого початку був в долі. свобода слова на ictv перетворилася на теплу ванну для зелених. І борцун лещ взагалі не чипае пінчука, так нібито його не існує))
    А що з ним не так? Скільки у нього ТЕС, облгазів, обленерго, шахт, труб скрапленого газу з росії? Просто цікаво, що я про нього не знаю та чому маю його боятися, ах ахмєтова, каломойського, фірташа, льовочкіна, суркісів, козака+мертвечука, новінського?

15. Вверх #69655
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    Офигительное достижение. Проголосовать за чужие законопроекты. И с чего вдруг вместо них были бы депутаты от ОПЗЖ. Их избиратели голосую за Медведчука?
    І за свої - також. І вимагати відсторонення Авакова - на відміну від принципової партії БП-ПЄС

16. Вверх #69656
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    1. Странно, а обвиняют во всем Порошенко.

2. И что с того? Он там свою задачу по обмену пленными выполнял. А какого либо влияния на внутреннюю политику не имел.

3. Не надоело повторять эту давно опровергнутую чушь?

4. Объявить войну России? ты это серьезно?

5. Конечно.

6. Кто ж виноват, что у нас такое глупое население, которое верит всякой чуши, а теперь хлопает глазами и говорит, как же-так? Кстати судя по результатам Садового и Гриценко, Зеленский выигоал бы у них в первом туре. Зеленскому проиграли ВСЕ политики без исключения.

7. С чего вдруг такой вывод? Рейтинг ЕС стабильно растет, вырос при Зеленском больше чем у любой другой партии, и пределов роста пока не видно.

8. Если ты был в РФ в это время - может быть. Откуда, я знаю.
    С чего вдруг мне доверять мнению Сенцова в политике? Кто он такой?
    1. То я Порошенко в цьому звинувачую чи хтось? Якщо хтось - в них і питай. Але визнай, що він міг щось зробити з мертвечуком (маючи таку владу), але не зробив. Чому?
    2. Ага, і підняв рейтинг ОП-ЗА-ЖОП - "партії миру".
    3. Ким спростовану? Дай посилання.
    4. Ні. Законодавчо назвати війну війною, припинити всю торгівлю з росією (крім транзиту газу). Тоді зараз відновити постачання е/е з росії було би неможливо.
    5. Де я це казав?
    6. Ти балабол. В першому турі Зеленський не міг би виграти ні у кого. Бо в 1-му турі більше 2 кандідатів.
    7. Ага, росте. 19.90, 19.91, 19.92, 19.93, 19.94, 19.95, 19.96, 19.97, 19.98, 19.99, 19.995, 19.999, 19.99995, 19.99999...
    Цифри не важливі - суть ти зрозумів? У ЄС є скеля рейтингу. Вище неї вони перестрибнути не можуть. Ніколи.
    Так само, як і ОП-ЗА-ЖОП.
    Справа лише в тому, як розподіляться решта голосів між одними та іншими. Бо світ не двополярний.

17. Вверх #69657
    І за свої - також.
    Не, ты писал про "золотую акцию". Прчем тут свои законопректы. А "золотая акция" означает - хочу проголусую, хочу - нет. Офигительное достижение.
    І вимагати відсторонення Авакова - на відміну від принципової партії БП-ПЄС
    Так смешно читать про ту возню вокруг Авакова. На фоне того, что вы, не любители Порошенко, понаприводили во власть, Аваков выглядит самым профессиональным и проукраинским министром)

18. Вверх #69658
    Не покидает форум Аватар для Mator

19. Вверх #69659
    Цитата Сообщение от Mator Посмотреть сообщение
    Порох всё сказал коротко и ясно!!!

20. Вверх #69660
    1. То я Порошенко в цьому звинувачую чи хтось? Якщо хтось - в них і питай. Але визнай, що він міг щось зробити з мертвечуком (маючи таку владу), але не зробив. Чому?
    Нет, не ты. Перечитай сначала. Ты уже запутался.
    2. Ага, і підняв рейтинг ОП-ЗА-ЖОП - "партії миру".
    Серьезно? По сравнению с чем?
    3. Ким спростовану? Дай посилання.
    Суд признал недостоверной информацию в авторской колонке Сергея Лещенко "Автогаз национального позора. Схема Медведчук-Порошенко" на сайте Украинская правда 29 августа 2017 года.
    Владелец швейцарской компании Proton Energy Group S.A. Нисан Моисеев выиграл суд у народного депа Сергея Лещенко и редактора Украинской правды Алены Притулы по иску о защите чести, достоинства и деловой репутации. Об этом свидетельствует копия решения Подольского районного суда города Киева от 16 марта 2018 года, имеющаяся в распоряжении Корреспондент.net.
    Когда Лещенко врет? Когда рот открывает.
    4. Ні. Законодавчо назвати війну війною, припинити всю торгівлю з росією (крім транзиту газу). Тоді зараз відновити постачання е/е з росії було би неможливо.
    Войну с кем? И военное положение ввести?
    5. Де я це казав?
    Твои слова?
    (До речі - перечитай ще один абзац, який я додав до тієї цитати - там написано про його - і моє таке саме - ставлення до ЄС).
    До речі, про Порошенка. Схоже, його прихильники добряче образилися на вас, коли ви сказали, що ЄС пішло б на користь, якби Петро Олексійович пішов на пенсію
    6. Ти балабол. В першому турі Зеленський не міг би виграти ні у кого. Бо в 1-му турі більше 2 кандідатів.

в 2014 году в 1 туре было всего 2 кандидата?)
    7. Ага, росте. 19.90, 19.91, 19.92, 19.93, 19.94, 19.95, 19.96, 19.97, 19.98, 19.99, 19.995, 19.999, 19.99995, 19.99999...
    Цифри не важливі - суть ти зрозумів? У ЄС є скеля рейтингу. Вище неї вони перестрибнути не можуть. Ніколи.
    Так само, як і ОП-ЗА-ЖОП.
    Справа лише в тому, як розподіляться решта голосів між одними та іншими. Бо світ не двополярний.
    Ты несешь чушь. Во-первых рейтинг вырос с 8% до 18%.
    Во-вторых граница роста есть у всех, и нет ни единого факта, кроме пустой болтовни, что уход Порошенко ее повысит.

Ответить в теме
Страница 3483 из 3859 ПерваяПервая ... 2483 2983 3383 3433 3473 3481 3482 3483 3484 3485 3493 3533 3583 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права