| ||
Тема: Петр Порошенко
Не устали лапшу вешать?
Не тяжело?
Сто раз уже писали почему Порох не имел права ввести санкции.
А Зеленский использовал закон, который ввели при Порохе с подачи его команды. И получил ЦУ со стороны спецслужбы, что и дало возможность применения закона в плане санкций.
===
Таки нужно было Пороху в нарушение закона, на то время, ввести санкции.
Выборы бы признали недействительными, а ваш Зе слетел бы с президентства.
Ну и о Порохе, хотя бы не зря говорили, что всё это он сделал целенаправленно в пользу себя любимого и медведчуков и всё ради того, чтобы уже с Бойко, точно, выйти на пару во второй тур.
Последний раз редактировалось litissia; 15.02.2021 в 21:36.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Последний раз редактировалось zarema; 16.02.2021 в 07:36.
Бо все вирішили гроші...
Коли всі "коні" стояли на майдані, а я там був, то один з тих, що став "головним" в упряжці, сидів в кабінеті міністром при "проФФесорові" (гроші не пахнуть). А потім, зненацька, вирішив обсипатись мукою і догнати всіх решту на переправі, щоб очолити їх. І це йому вдалося за великі гроші...
І тут почалися чудеса: один лідерний кінь, що мав 100% нагоду, "ЗНЕНАЦЬКА" погодився всього на мера, другий кінь щось почав "молоти" про "куля в лоб", а ще одного потягнуло чомусь "вбік" і він почав волати: "Тягни в бік..."
І лише "пастор" щось собі "мітікував" і своєю бездіяльністю з посиланням на Конституцію(??) "кував" передачу Криму ворогам (я там також був напередодні так званого "референдуму")...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 16.02.2021 в 14:15.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Странно, а обвиняют во всем Порошенко.
И что с того? Он там свою задачу по обмену пленными выполнял. А какого либо влияния на внутреннюю политику не имел.
Не надоело повторять эту давно опровергнутую чушь?
Объявить войну России? ты это серьезно?
Конечно.
Кто ж виноват, что у нас такое глупое население, которое верит всякой чуши, а теперь хлопает глазами и говорит, как же-так? Кстати судя по результатам Садового и Гриценко, Зеленский выигоал бы у них в первом туре. Зеленскому проиграли ВСЕ политики без исключения.
С чего вдруг такой вывод? Рейтинг ЕС стабильно растет, вырос при Зеленском больше чем у любой другой партии, и пределов роста пока не видно.
Если ты был в РФ в это время - может быть. Откуда, я знаю.
С чего вдруг мне доверять мнению Сенцова в политике? Кто он такой?
Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране
1. Так я кажу - політтехнологи Порошенко програли політтехнологам каломойського.
2. Точно? 3 медіапомийки мертвечука не вплинули на підсумки виборів?
3. Згоден. Але не кожний кандидат міг зупинити російську пропаганду же у жовтні 2018 року - лише гарант, він же - сивочолий гетьман.
4. А чому "ПІСЛЯ Зеленського"? Чому порохоботи мочили рейтинги Садового+Гриценко, але нічого не зробили з мертвечуком та Зеленським (лише вкид про наркотики вже після 1-го туру)?
5. Це хто? 112, Zik та NewsOne, які освітлювали всю діяльність Порошенко як "Прямий" та 5-й?
6. Це хто? Я не голосував проти Порошенко - тож це не до мене.
7. Судова реформа - вдала? ОАСК ліквідували? Ну тоді добре.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
1. З Льовочкіним - можливо. А з ахмєтовим та мертвечуком змова була саме у Порошенко - тому "Україна", 112, Zik та NewsOne освітлювали всю діяльність Порошенко майже як його власні канали.
2. Ні - писав в гілці про шарія, пропонував перейти сюди (бо у мене не було цієї теми в закладках), але там мої заклики проігнорували, а я отримав купу штрафів за оффтоп. Тож довелося знайти самому.
1. То я Порошенко в цьому звинувачую чи хтось? Якщо хтось - в них і питай. Але визнай, що він міг щось зробити з мертвечуком (маючи таку владу), але не зробив. Чому?
2. Ага, і підняв рейтинг ОП-ЗА-ЖОП - "партії миру".
3. Ким спростовану? Дай посилання.
4. Ні. Законодавчо назвати війну війною, припинити всю торгівлю з росією (крім транзиту газу). Тоді зараз відновити постачання е/е з росії було би неможливо.
5. Де я це казав?
6. Ти балабол. В першому турі Зеленський не міг би виграти ні у кого. Бо в 1-му турі більше 2 кандідатів.
7. Ага, росте. 19.90, 19.91, 19.92, 19.93, 19.94, 19.95, 19.96, 19.97, 19.98, 19.99, 19.995, 19.999, 19.99995, 19.99999...
Цифри не важливі - суть ти зрозумів? У ЄС є скеля рейтингу. Вище неї вони перестрибнути не можуть. Ніколи.
Так само, як і ОП-ЗА-ЖОП.
Справа лише в тому, як розподіляться решта голосів між одними та іншими. Бо світ не двополярний.
Не, ты писал про "золотую акцию". Прчем тут свои законопректы. А "золотая акция" означает - хочу проголусую, хочу - нет. Офигительное достижение.
Так смешно читать про ту возню вокруг Авакова. На фоне того, что вы, не любители Порошенко, понаприводили во власть, Аваков выглядит самым профессиональным и проукраинским министром)
Нет, не ты. Перечитай сначала. Ты уже запутался.
Серьезно? По сравнению с чем?
Когда Лещенко врет? Когда рот открывает.Суд признал недостоверной информацию в авторской колонке Сергея Лещенко "Автогаз национального позора. Схема Медведчук-Порошенко" на сайте Украинская правда 29 августа 2017 года.
Владелец швейцарской компании Proton Energy Group S.A. Нисан Моисеев выиграл суд у народного депа Сергея Лещенко и редактора Украинской правды Алены Притулы по иску о защите чести, достоинства и деловой репутации. Об этом свидетельствует копия решения Подольского районного суда города Киева от 16 марта 2018 года, имеющаяся в распоряжении Корреспондент.net.
Войну с кем? И военное положение ввести?
Твои слова?
в 2014 году в 1 туре было всего 2 кандидата?)
Ты несешь чушь. Во-первых рейтинг вырос с 8% до 18%.
Во-вторых граница роста есть у всех, и нет ни единого факта, кроме пустой болтовни, что уход Порошенко ее повысит.
Социальные закладки