Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3482 из 3859 ПерваяПервая ... 2482 2982 3382 3432 3472 3480 3481 3482 3483 3484 3492 3532 3582 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 69,621 по 69,640 из 77173
  1. Вверх #69621
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Shaun Посмотреть сообщение
    1. И что с того? кто может проверить правду он говорит или нет? У нас не журналисты, а на 99% сливные бачки.
    2. Опять же - мало ли что он сказал? Как это проверить?
    3. Луценко не прокурор сейчас. Спрос с Венендиктовой и Сытника, которые носом землю роют что бы найти хоть что-то про Порошенко и его команду. Результат ноль. ЗИРОУ. Если бы было хоть что-то, давно бы уже обнародовали.

И опять повторяю вопрос, почему честнейший мамкин расследователь обнародовал информацию прямо перед выборами?
    1. НАБУ перевіряло, відкрило кримінальну справу (під наглядом САП), провело слідство, висунуло підозру, передало матеріали справи в суд. Чи ти хочеш сказати, що НАБУ та САП, які створили при Порошенко (під утиском західних партнерів) - фікція?
    2. Для цього існує ВАКС (початок роботи якого майже 2 роки заглмувала партія БП-ПЄС). Хай тепер Свінарчуки в суді доводять, що це брехня.
    3. А де поділися 480 справ, відкриті при Луценко? Чому до суду дійшли лише 11?
    Після 2014 року внаслідок правопорушень на підприємствах державного концерну Укроборонпром збитки склали понад 350 млн грн.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко під час засідання РНБО.

«За цей період внесено в ЄРДР 480 кримінальних правопорушень на підприємствах державного концерну Укроборонпром. Встановлено збитків на загальну суму понад 350 млн грн, з яких підтверджено ревізіями та експертизами суму понад 65 млн грн. З урахуванням цифри за поточний рік, пов'язаної з широко відомою фірмою Оптимумспецдеталь, це вже близько 100 млн грн. В результаті, повідомлено про підозру 112 особам, з яких 6 директорів оборонних підприємств, один - колишній генеральний директор і кілька начальників відділів, інженерів і т.д.» - сказав генпрокурор.

За його словами, триває кримінальне провадження за 150 кримінальними справами. До суду направлено 11 проваджень, винесено 86 вироків щодо 77 осіб.

«Мова не про покарання дрібних цапів-відбувайлів, а про реальних посадових осіб, які допускають ті чи інші правопорушення», - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що ГПУ оголосила підозру ще одному фігуранту справи про корупцію в оборонці. Керівнику ТОВ Оптиумспецдеталь Андрію Рогозі, який фігурує в розслідуванні про корупцію в Укроборонпромі, оголосили підозру в ухиленні від сплати податків на суму 26,6 млн грн.
    О, виявилося - ГПУ за часів Луценко теж "вела" подільників Свінарчуків - але чомусь посоромилася передати справу до суду.

Нифига не понял. Я думал честные выборы, это когда во второй тур проходят те, за кого голосовали.
    Манипуляции общественным мнением это немного из другой оперы.

Ну не говоря о том, что ВСЕ манипуляции, что от Бойко, что от Зеленского, что от Тимошенко, что от Садового были направлены исключительно проитив Порошенко.
    Це не маніпуляції. Це передвиборча боротьба.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

2. Вверх #69622
    Ковидофил

Олег Сенцов теж намагається зруйнувати Порошенко (хоча він не належить до жодної партії і не збирається йти в політику), чи просто каже речі, про які незручно говорити порохоботам?
    — Дані соціологічних досліджень показують помітне зростання популярності ОПЗЖ. На ваш погляд, чому проросійські сили набирають популярність?

— Мені здається, останні дані все-таки трохи підмотали на користь ОПЗЖ. Так, попередні опитування показували їхнє зростання, але те, що вони перевершили за популярністю Слугу народу, — в це я не вірю. Так, є три сильні політичні проєкти — це Слуга народу, ЄС і ОПЗЖ. Найімовірніше, ЄС стоїть на своїй електоральній стелі, падіння популярності Слуг пояснюється тією хаотичною політикою, яку вони проводять ці півтора року, ситуація з ОПЗЖ — прямий наслідок того, що дозволялося Віктору Медведчуку останні сім років до моменту закриття каналів. Замість того щоб ще раніше закрити його медійні помийки, відразу після їх появи, його підтримували як спаринг-партнера, як підтримували і Юрія Бойка — таку собі страшилку для українців із цінностями суверенної демократії. Результат, на мою думку, цілком закономірний.

— До речі, про Порошенка. Схоже, його прихильники добряче образилися на вас, коли ви сказали, що ЄС пішло б на користь, якби Петро Олексійович пішов на пенсію, і що в теперішньому своєму стані "Європейська солідарність" більше нагадує секту.

— З усіх українських політичних партій ЄС і "Голос" для мене найближчі. Я ж знаю їх усіх, із багатьма знайомий, і все, що я сказав, було дружньою порадою людини, яка стоїть на їхньому боці й бачить, у чому їхні проблеми. Можливо, вони самі цього не помічають, але якщо вони рухатимуться у тому ж напрямку, то вони програють і парламентські, й президентські вибори. Своєю реакцією вони показують, що не готові були критику почути, а значить, справи, найімовірніше, йдуть так, як я сказав.
    Последний раз редактировалось Rus; 15.02.2021 в 16:09.

3. Вверх #69623
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    Олег Сенцов теж намагається зруйнувати Порошенко (хоча він не належить до жодної партії і не збирається йти в політику), чи просто каже речі, про які незручно говорити порохоботам?
    Сенцов откровенно врет. Какие 7 лет?
    Ну и в принципе понятно истеричное оживление брехунов антипорошенковцев.

������Володимир Зеленський за крок до втрати першого місця у президентських рейтингах, на якому він тримається з 2019 року❗️

��І посуне його звідти не «нове обличчя» Вакарчука, Притули чи Рудик, не прокремлівський Бойко чи Медведчук, а Петро Порошенко. Про це свідчать останні опитування КМІС, де розрив між Зеленським та Порошенком складає 4%. А колись був 50%.
    ��Показово, що найрейтинговіший лідер ОПЗЖ – Юрій Бойко посідає аж 4 місце. І це після того, як йому і його партії малювали лідерство ще на початку року.
    А ось так виглядає перша п’ятірка президентського рейтингу серед тих, хто визначився:
    ��Володимир Зеленський – 22,7%
    ��Петро Порошенко – 18,3%
    ��Юлія Тимошенко – 14,5%
    ��Юрій Бойко – 11,4%
    ��Ігор Смешко – 8,2%
    ❗️До речі, якщо хто сумнівається в реальності рейтингів – подивіться на істерику Банкової і її кишенькових блогерів.
    ��Наприклад, той же Арестович вже не завуальовано кидається на «Європейську солідарність» і Порошенка, щоб хоч якось врятувати потопаючи рейтинги свого годувальника. А ще команду "ФАС" отримали всі ці Лєщенки зі Шнайдерами і тому подібні еХХперти на зарплаті. ��
    Порошенка варто помістити на перше місце рейтингів хоча б для того, щоб побачити, як порве на шмаття ОПУ.��
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

4. Вверх #69624
    User banned
    брехунов антипорошенковцев.
    Можно подумать при Порохе жили как в Сингапуре

5. Вверх #69625
    Ковидофил

Сенцов откровенно врет. Какие 7 лет?
    Ну и в принципе понятно истеричное оживление брехунов антипорошенковцев.
    Читаємо уважно:

Ситуація з ОПЗЖ — прямий наслідок того, що дозволялося Віктору Медведчуку останні сім років до моменту закриття каналів
    Де ти тут побачив про Порошенко?
    І ще раз запитую - навіщо Сенцову брехати про Порошенко? Ось що він сам каже про своє відношення до політики:
    — Про те, що як би ви не відмовлялися від своєї політичної ролі, від вас все одно чекають політичних висловлювань, багато вас вважають лідером думок.

— Повторю, що я не збираюся займатися політикою, принаймні у найближчій перспективі, знову ж таки, зарікатися не збираюся, але я не бачу політичних партій, які були б мені близькі й цікаві. Я займаюся тим, що мені цікаве. Займаюся громадянською діяльністю, пов’язаною з політв'язнями. Творчістю, кіно, читаю книги, подорожую. Я занадто багато часу провів за ґратами.
    (До речі - перечитай ще один абзац, який я додав до тієї цитати - там написано про його - і моє таке саме - ставлення до ЄС).
    Последний раз редактировалось Rus; 15.02.2021 в 16:18.

6. Вверх #69626
    Не покидает форум Аватар для sashav

Ти б вже взагалі забув про Порошенка, він вже майже 2 роки як не Президент, а ти все "зеленого" лайна не наїсися...
    До речі, згадай за Самопоміч і Голос, за яких ти голосував, що вони зробили за свою каденцію??
    Садовий вернувся туди звідкіля і виліз, Вакарчук знову втік, ну а Рудик не вистачає звичайнісінько мізків, щоб бути хоч яким би політиком.
    Так що подивись на свій вибір, і засунь тихенько язик туди ж, де його сьогодні тримають зелбойоби..
    Єдиний хто щось робив для цієї країни був Петро, зробити більше йому не дали такі як ти і 73% ідіотів, так що все на що ти здатен, це запитати: Чому ж я такий баран?!
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

7. Вверх #69627
    Ковидофил

Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    Ти б вже взагалі забув про Порошенка, він вже майже 2 роки як не Президент, а ти все "зеленого" лайна не наїсися...
    Мертвечука в ТКГ призначив Порошенко. Впровадити санкції проти телепомийок мертвечука ще у жовтні 2018-го відмовився Порошенко. А Зеленський нарешті це припинив.

До речі, згадай за Самопоміч і Голос, за яких ти голосував, що вони зробили за свою каденцію??
    Садовий вернувся туди звідкіля і виліз, Вакарчук знову втік, ну а Рудик не вистачає звичайнісінько мізків, щоб бути хоч яким би політиком.
    Так що подивись на свій вибір, і засунь тихенько язик туди ж, де його сьогодні тримають зелбойоби..
    Єдиний хто щось робив для цієї країни був Петро, зробити більше йому не дали такі як ти і 73% ідіотів, так що все на що ти здатен, це запитати: Чому ж я такий баран?!
    Бла-бла-бла.
    Садовий нікуди не вилазив - об'єднався з Гриценко заради спільної перемоги.
    Вакарчук зробив свою справу - привів у Раду 20 чесних та розумних депутатів, які не пов'язані з жодним олігархом (хоча порохоботи намагаються пов'язати їх з Пінчуком - але голослівно і бездоказово) і з жодним корупційним скандалом.
    Що зробить Кіра Рудик - ще побачимо.
    Подальше їх обговорення тут - офтоп.
    Порошенко досяг свого максимуму. Більше за нього не проголосують. А от якби партія ЄС висунула би іншого кандидата - я, можливо, проголосував би за нього - принаймні у 2-му турі.
    А за партію ЄС я вже зараз на місцевих голосував - там, де не було "Голосу".
    Тому всі твої закиди про зелейобів і 73% - не до мене.
    Последний раз редактировалось Rus; 15.02.2021 в 16:26.

8. Вверх #69628
    Бла-бла-бла.
    Вакарчук зробив свою справу - привів у Раду 20 чесних та розумних депутатів, які не пов'язані з жодним олігархом (хоча порохоботи намагаються пов'язати їх з Пінчуком - але голослівно і бездоказово) і з жодним корупційним скандалом.
    Порошенко досяг свого максимуму. Більше за нього не проголосують. А от якби партія ЄС висунула би іншого кандидата - я, можливо, проголосував би за нього - принаймні у 2-му турі.
    Круто, 20 депутатів, які не мають жодної ваги в ВР....
    Вибери собі Бойка чи Медведчука і розповідай їм, кому на пенсію, а кому на "маЦькву", ЄС якось без тебе розбереться що і як робити... аналІТЕГ...
    до речі я сказав: ти і зелбойоби, тому що між вами таки є різниця, але разом це ви зробили сьогоднішню ситуацію в країні, як би тебе це не коробило....

9. Вверх #69629
    Живёт на форуме Аватар для Irina95\65\95
    грубовато, но правдиво))

для RUS
    Конечно, я как диванный эксперт не могу оспорить слова Сенцова, но он малость неточен в отношении ПАП к медведчуку , Порошенко выстраивал все на законном уровне, возможно на это требовалось время , законодательные механизмы долгоиграющие, а вот зе скомандовал- закрыли каналы, скомандовал- открыли дела против Поршенко, на закон весь офис презедента совместно с нелохом просто плюют! Классный през!

И да, ЕС не похожа на секту, это единственная партия у которой есть стратегия и несокрушимы принципы, хотя бы во внешней политике

10. Вверх #69630
    Не покидает форум Аватар для Shaun
    Стародавнє місто Хаджибей, Велике князівство Литовське
    Вот, в твоей же цитате.
    Ситуація з ОПЗЖ — прямий наслідок того, що дозволялося Віктору Медведчуку останні сім років до моменту закриття каналів
    КЕМ позволялось? Тимошенко? Или Вакарчуком? Непонятно про кого эта фраза?
    Это раз. И второе - речь идет конкретно о закрытии каналов. Больше никаких санкций или ограничений к Медведчуку не предпринималось. По большому счету к нему вообще никаких санкций не было. Каналы формально не его. Но каналы у него ни семь лет, а всего лишь три. Вот так маленькой брехней создается впечатление, что все время президенства Порошенко работали закрытые каналы в теперешнем виде. А это ложь.
    Ну и третье. Какие вообще претензии к Медведчуку могут быть предъявлены с точки зрения закона. Он призывал к убийству президента? Или раздавал оружие террористам? Или финансировал их? Что, такой опытный юрист поставит подпись на компроментирующих документах?
    І ще раз запитую - навіщо Сенцову брехати про Порошенко? Ось що він сам каже про своє відношення до політики:
    (До речі - перечитай ще один абзац, який я додав до тієї цитати - там написано про його - і моє таке саме - ставлення до ЄС).
    Убрать Порошенко из политики - голубая мечта кремлевских и зеленского.
    На проукраинском фланге нет ни одного сопоставимого с ним политика ни по масштабу, ни по опыту ни по международным связям.
    Ну и в ближайшей перспективе это приведет если не к развалу, то к сушественной дезорганизации ЕС.
    А как бы вам с Сенцовым не хотелось, это самая рейтинговая и растущая проукраинская партия.
    У нас уже вскрылась одна кремлевская консерва Надя.
    Может это вторая.
    Качество жизни обратно пропорционально количеству дураков в стране

11. Вверх #69631
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Мертвечука в ТКГ призначив Порошенко. Впровадити санкції проти телепомийок мертвечука ще у жовтні 2018 відмовився Порошенко. А Зеленський нарешті це припинив.

Бла-бла-бла.
    Да ти шо, а хто ж це бігав з папірцями по каналах, наприклад на 112, і кричав що він не дасть закрити канали ,що це узурпація влади Порошенко, випадково не правдолюб, борцун Лещенко?)))
    100% боти оживились,тому що рейтинг Порошенко і ЄС зростає

12. Вверх #69632
    Не покидает форум Аватар для litissia
    Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    И да, ЕС не похожа на секту, это единственная партия у которой есть стратегия и несокрушимы принципы, хотя бы во внешней политике
    Коня на переправе не меняют в смутные времена войны, тем более, который шел в заданном направлении и имел стратегию, а если и меняют, то на коня, который шёл целеустремлённо в одной связке в заданном направлении.

Когда все кони стояли на одних подмостках Майдана, то, как бы, все кони были в одной связке и шли к цели одним табуном, но...
    Как только один из коней взял первенство вожака (Порох), то другие кони прервали свой бег и стали стучать копытами и ржать против вожака.
    Ни вожаку не дали пройти переправу и возможность идти дальше, ни сами не прошли, а скинули не только вожака, но и себя любимых в пропасть, так и не пройдя переправу, так еще своими голосами на выборах поддержали чужого коня, которого подсунули в этом забеге, а перед этим расчистили ему дорогу своим же стуком копыт и ржанием против.

Россияне изначально предположили, что всё так и будет и именно сработает на пользу Москве руками украинцев.
    Запаслись попкорном и стали ждать.
    Но и это табун не образумило, над которым русские ржали и ржали по всему инту со словами, что с такими украми в горы не ходят.
    И сейчас ржут и лично мне в инте писали, ну что, пани, поняли, наконец-то, что скакать не нужно было, а мы ведь вас всех предупреждали.

Нет единства, то и нет победы.
    Последний раз редактировалось litissia; 15.02.2021 в 18:11.
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

13. Вверх #69633
    Ковидофил

Круто, 20 депутатів, які не мають жодної ваги в ВР....
    Деякі закони без них не були би прийняти. Про "золоту акцію" не чув? Чи тобі було би краще, щоб замість цих 20 було ще 20 ОП-ЗА-ЖОП?
    Вибери собі Бойка чи Медведчука і розповідай їм, кому на пенсію, а кому на "маЦькву", ЄС якось без тебе розбереться що і як робити... аналІТЕГ...
    Голосуй за Порошенко, а то путін нападе.
    до речі я сказав: ти і зелбойоби, тому що між вами таки є різниця, але разом це ви зробили сьогоднішню ситуацію в країні, як би тебе це не коробило....
    До цієї ситуації програв досвідчений політик з міжнародним досвідом, який програв клоуну шоу на стадіоні.

14. Вверх #69634
    До цієї ситуації програв досвідчений політик з міжнародним досвідом, який програв клоуну шоу на стадіоні.
    Можеш і далі повторювати "халва, халва"....

15. Вверх #69635
    Ковидофил

1. Конечно, я как диванный эксперт не могу оспорить слова Сенцова, но он малость неточен в отношении ПАП к медведчуку , Порошенко выстраивал все на законном уровне, возможно на это требовалось время , законодательные механизмы долгоиграющие,
    2. а вот зе скомандовал- закрыли каналы, скомандовал- открыли дела против Поршенко, на закон весь офис презедента совместно с нелохом просто плюют! Классный през!
    1. До санкцій проти мертвечука/кохака було все готове - звернення парламенту, рішення РНБО, слідство (сподіваюся) СБУ. Залишалося лише надати указ президента. Порошенко не зміг (бо не захотів), а Зеленський зміг (бо нарешті зрозумів, що мертвечук відбирає його рейтинг).
    2. Зеленський - не мій кумр, тому не потрібно мені писати "а вот зе..." - я сам все це бачу, і для нього є окрема гілка. Тут обговорюється Порошенко.

Так, і принцип "вигоражуй/відмазуй Порошенко, чого би це не коштувало. Бо це - типова для України партія лідерського складу.
    Але є протилежний приклад - насправді ідеологічні партії "Самопоміч" та "Голос". Але про них не тут.

16. Вверх #69636
    Але є протилежний приклад - насправді ідеологічні партії "Самопоміч" та "Голос". Але про них не тут.
    Партії "одного скликання" і однієї людини.... Дійсно за такі партії, розумна людина не проголосує, хто наступний твій кумир???

17. Вверх #69637
    Ковидофил

1. КЕМ позволялось? Тимошенко? Или Вакарчуком? Непонятно про кого эта фраза?
    2. Это раз. И второе - речь идет конкретно о закрытии каналов.
    3. Больше никаких санкций или ограничений к Медведчуку не предпринималось. По большому счету к нему вообще никаких санкций не было. Каналы формально не его.
    4. Но каналы у него ни семь лет, а всего лишь три. Вот так маленькой брехней создается впечатление, что все время президенства Порошенко работали закрытые каналы в теперешнем виде. А это ложь.
    5. Ну и третье. Какие вообще претензии к Медведчуку могут быть предъявлены с точки зрения закона. Он призывал к убийству президента? Или раздавал оружие террористам? Или финансировал их? Что, такой опытный юрист поставит подпись на компроментирующих документах?

6. Убрать Порошенко из политики - голубая мечта кремлевских и зеленского.
    7. На проукраинском фланге нет ни одного сопоставимого с ним политика ни по масштабу, ни по опыту ни по международным связям.
    Ну и в ближайшей перспективе это приведет если не к развалу, то к сушественной дезорганизации ЕС.
    7. А как бы вам с Сенцовым не хотелось, это самая рейтинговая и растущая проукраинская партия.
    У нас уже вскрылась одна кремлевская консерва Надя.
    Может это вторая.
    1. Вся влада - парламент, уряд, МВД, НАБУ, САП, СБУ, ГПУ, РНБО. Тепер ще і ДБР.
    2. Так. Порошенко не зміг, а Зеленський (опираючись на все, що було підготовлено за часів Порошенко) - зміг. Хоча Козак почав декларувати мільйони доларів з 2017-го року (ти ж подивився розслідування, яке я сьогодні виклав?)
    3. 7 років з дати призначення його у ТКГ. І потім відмовлявся звільнити на вимогу суспільства, бо вважав його ефективним:
    Президент Петро Порошенко заявив, що Віктор Медведчук є представником України в гуманітарній групі на переговорах у Мінську, оскільки його робота зі звільнення заручників ефективна.
    Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на питання, чому така людина, як кум президента Росії Віктор Медведчук, представляє Україну на переговорах
    4. Бінго! Більше того - СБУ сприяло тому, що він став монополістом на ринку скрапленого газу з (SIC!) росії. А тепер виявляється, що СБУ ретельно заплющувало очі на бізнес Оксани Марченко в росії.
    5. Оголосити війну війною, припинити весь бізнес з росією. Разом з коаліцією.
    6. Я про це говорив? Ні. До чого ти мені тут про це пишеш?
    7. Ага. Досвідчений політик, який програв вибори клоуну
    8. Рейтинг ЄС в такому вигляді досяг стелі (звісно ж - лише якщо не ЄС проводить опитування) через особу Порошенко. На це і натякає Сенцов, і говорю я, що якби ЄС висунули когось іншого - то дійсно мали би результати краще.
    До чого тут Гадя та інші консерви? Я - теж консерва?
    Последний раз редактировалось Rus; 15.02.2021 в 18:34.

18. Вверх #69638
    Ковидофил

Можеш і далі повторювати "халва, халва"....
    Ти натякаєш на ще одне шоу на стадіоні, що тепер так завжди будуть проходити "дебати"? Може одразу рояль туди поставити? Бо все одно законом такі "дебати" не передбачені. Але сивочолий дозволив...

Партії "одного скликання" і однієї людини.... Дійсно за такі партії, розумна людина не проголосує, хто наступний твій кумир???
    Маячня. Але пояснювати не буду, бо тут це офтоп.

19. Вверх #69639
    Не покидает форум Аватар для litissia
    Бла-бла-бла.
    Во власть вели Зеленского с определенными целями. Да и ушки Коломойского из-за его спины торчали.
    Вас надули внушением, что могли выйти во второй тур Порох и Бойко, но...
    С Бойко во второй тур на то время любому кандидату было выгодно выйти, то и смысла РФ не было в таких выборах, т.к., Бойко на то время не прошел бы.

Во второй тур после Зеленского могли уже выйти или Порошенко, или Тимошенко, или Бойко, но, не Гриценко и далее по списку из идущих в президенты кандидатов.

Гриценко в одной связке с Самопомощью с ее опавшем рейтинге не мог иметь нужную подпитку в пользу повышения своего рейтинга на уровень хотя бы этой троицы, а если бы и имел, то все равно не обошел бы Зеленского, как любой из этой троицы (Порох/Юля/Бойко).

Ну не просто же так провели пропаганду против Пороха и настроили против него бывших избирателей из сторонников разных сил, которые стояли на одних подмостках Майдана?

На то время русскомирный кандидат не прошел бы. Москву устраивал тот же Зеленский, как переходный период, но...
    Все противники Порошенко, которые голосовали против, то легко повелись на поводке в нужное русло.
    И не важно что там сделал или не сделал тот же Порошенко в плане реформ и т.д. Не о животе думают в первую очередь в смутные времена войны.
    Как и реформы проводит не один президент, а все всем табором, который пришел во власть в связи с Майданом.
    Не чубы друг другу драть нужно было пришедшим на волне Майдана и ОР устраивать ("Караул, воры, коррупция"), а работать на страну и народ коалицией.
    Одним криком против кого-то систему не изменить и коррупцию не победить.
    Пропаганда против того же Пороха добилась полного разброда в стране, когда нет единства среди сторонников проукраинской направленности линии политики, что и нужно было Путину.
    Последний раз редактировалось litissia; 15.02.2021 в 19:53.
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

20. Вверх #69640
    Не покидает форум Аватар для zarema
    1. Вся влада - парламент, уряд, МВД, НАБУ, САП, СБУ, ГПУ, РНБО. Тепер ще і ДБР.
    2. Так. Порошенко не зміг, а Зеленський (опираючись на все, що було підготовлено за часів Порошенко) - зміг. Хоча Козак почав декларувати мільйони доларів з 2017-го року (ти ж подивився розслідування, яке я сьогодні виклав?)
    3. 7 років з дати призначення його у ТКГ. І потім відмовлявся звільнити на вимогу суспільства, бо вважав його ефективним:

4. Бінго! Більше того - СБУ сприяло тому, що він став монополістом на ринку скрапленого газу з (SIC!) росії. А тепер виявляється, що СБУ ретельно заплющувало очі на бізнес Оксани Марченко в росії.
    5. Оголосити війну війною, припинити весь бізнес з росією. Разом з коаліцією.
    6. Я про це говорив? Ні. До чого ти мені тут про це пишеш?
    7. Ага. Досвідчений політик, який програв вибори клоуну
    8. Рейтинг ЄС в такому вигляді досяг стелі (звісно ж - лише якщо не ЄС проводить опитування) через особу Порошенко. На це і натякає Сенцов, і говорю я, що якби ЄС висунули когось іншого - то дійсно мали би результати краще.
    До чого тут Гадя та інші консерви? Я - теж консерва?
    Зеленський зміг тому що вступив в змову з Ахметовим та Льовочкіним. Подивишься як ахметівська частка опзж почне підтримувати зеленського, він вже на Ахметова працює. Бінго)))
    А що це ти такий активний став, невже вибори скоро?))

Ответить в теме
Страница 3482 из 3859 ПерваяПервая ... 2482 2982 3382 3432 3472 3480 3481 3482 3483 3484 3492 3532 3582 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права