Ви довго вибирали, але ПТУ не дало змоги зрозуміти суть вимог статті, на яку Ви послались?
Так чим була порушена Ваша особиста гідність? Чим були порушені Ваші права? Ви, сидячи за "порєбріком", поливаєте лайном не одну людину, а всю державу. Верзете відверту брехню, видаючи якісь "ліві" світлини за істину, а потім визнаєте те, що ці світлини дійсно не торкаються ні України, ні українців. Особисто мені всерівно свідомо, чи не свідомо Ви це чините. Факт один: Ви ненавидите народ, країну, в якій (з Ваших слів) жили, навчались у ПТУ лише тому, що її закони Вас чимось не влаштовують. Тому я Вам СПРАВЕДЛИВО запропонував, як варіант виходу з тупика, переїзд до країни Вашої мрії і "язика". А щодо гідності, то Ваша "гідність" нагадує мені "гідність" лугандонівців і кримських перевертнів...
Слово "лехко" ще раз свідчить про важку каменярську справу та недоліки освіти у ПТУ. А кацапським пропагандистом я Вас назвав тому, що Ви своїми дописами чітко повторюєте ті бріхні та нісенітниці, які пише і каже кремлядь. Завжди оцінюй ситуацію по тому, кому це вигідно. От кому вигідно те, що Ви поливаєте брудом Україну? Невже ще комусь, крім кацапні?
Налякав їжака голим задом.

Давай, з такими, як Ви, я готовий до повного обнолення. Не Ви перший намагались позмагатись на цьому тлі...
Социальные закладки