Тема: Советский Союз. Общая тема.

Ответить в теме
Страница 2613 из 3000 ПерваяПервая ... 1613 2113 2513 2563 2603 2611 2612 2613 2614 2615 2623 2663 2713 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 52,241 по 52,260 из 59995
  1. Вверх #52241
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Цитата Сообщение от torxx Посмотреть сообщение
    Благодаря таким защитничкам мовы остатки молодёжи слиняют до европы а здесь останутся только бывалые чиновники рассказывающие всем на мове как они захищают пенсионеров копающихся в альфатерах от россиянской агрессии...
    При чому тут націоналізм, чи Вам замкнуло?
    Ритись у смітнику може не лише злиденний, а й не сповна розуму, "алкаш", ледацюга чи "бомжуючий" дармоїд...
    Сучасний рівень життя творять, як українці, так і росіяни у ВР та уряді. Гройсман явно не український націоналіст, як і Рабінович, чи Пресман, чи представник гагаузії серед депутатів. А от злодій - взагалі немає жодного відношення до будь-якої нації чи "націоналізму".
    До речі, а кого Ви захищаєте тут, на форумі? Чиї інтереси відстоюєте??
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

2. Вверх #52242
    Цитата Сообщение от Кузенька. Посмотреть сообщение
    Упоротый националист с 3 классами церковно приходской школой .. возомнил себя
    Так і я про теж.
    Судячи по грамотності Вашої писанини (граматика + знання), то і 3-х класів для Вас забагато, бо Ви ж не знаєте, що у хорошій ЦПШ у кожному класі вчились два роки. І 4 класи тодішньої ЦПШ дорівнювались 8-ми класам післяреволюційної школи з тією різницею, що там вчили тому, що потрібно було людям для життя, а в школі - напічкували ідеологічним лайном...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 04.08.2019 в 15:20.

3. Вверх #52243
    User banned
    Цитата Сообщение от Bivaliu Посмотреть сообщение
    Ритись у смітнику може не лише злиденний, а й не сповна розуму, "алкаш", ледацюга чи "бомжуючий" дармоїд...
    Сучасний рівень життя творять, як українці, так і росіяни у ВР та уряді. Гройсман явно не український націоналіст, як і Рабінович, чи Пресман, чи представник гагаузії серед депутатів. А от злодій - взагалі немає жодного відношення до будь-якої нації чи "націоналізму".
    Понимаете пане упоротый шовинист... вот я вам на личном примере показал как в польше решают проблему с шовинистами ... а еслиб я на вас написал заяву в нашу прокуратуру ..то никто ее даже и не расматривалбы... !! чувствуете разницу между нормальной страной и националистической..??

4. Вверх #52244
    User banned
    Так і я про теж.
    Судячи по грамотності Вашої писанини (граматика + знання), то і 3-х класів для Вас забагато, бо Ви ж не знаєте, що у хорошій ЦПШ у кожному класі вчились два роки. І 4 класи ЦПШ дорівнювались 8-ми класам післяреволюційної школи з тією різницею, що там вчили тому, що потрібно було людям для життя, а в школі - напічкували ідеологічним лайном...
    походу вас там даже и жизни не научили...

5. Вверх #52245
    Понимаете пане упоротый шовинист... вот я вам на личном примере показал как в польше решают проблему с шовинистами ... а еслиб я на вас написал заяву в нашу прокуратуру ..то никто ее даже и не расматривалбы... !! чувствуете разницу между нормальной страной и националистической..??
    Пане упоротий "кацапіст", Ви вже вживаєте термін "шовініст"? Де почули?
    А значення його знаєте, чи так же, як "націоналізм" і "патріотизм", які Ви переплутали до втрати змісту?
    А Ви не ховайтесь за "порєбріком", а приїжджайте, напишіть заяву і ГОЛОВНЕ: наведіть у ній приклади "шовінізму".
    Бо так і я Вас можу назвати "гомосексуалістом" чи "транссексуалом", відштовхуючись від того, що Ви тут дописуєте, а не від фактів із життя...

6. Вверх #52246
    Цитата Сообщение от полковник1 Посмотреть сообщение
    А чего Молотова забыли?
    А тих, хто приймав участь у спільному параді на честь німецької та радянської зброї, що подолала Польщу в її лігві??

7. Вверх #52247
    User banned
    Пане упоротий "кацапіст", Ви вже вживаєте термін "шовініст"? Де почули?
    А значення його знаєте, чи так же, як "націоналізм" і "патріотизм", які Ви переплутали до втрати змісту?
    А Ви не ховайтесь за "порєбріком", а приїжджайте, напишіть заяву і ГОЛОВНЕ: наведіть у ній приклади "шовінізму".
    Бо так і я Вас можу назвати "гомосексуалістом" чи "транссексуалом", відштовхуючись від того, що Ви тут дописуєте, а не від фактів із життя...
    вы идеально попадаете под все определения мной озвученные кроме определения слова - патриот..

а также под статью 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх
    расової, національної належності або релігійних
    переконань Кримінального кодексу України

Навіщо "гето"? Путівку на Росію! От де вирішення проблеми. А для цього провести іспити зі знання державної мови і переглянути умови набуття громадянства при Кравчукові...
    Шановний, так дуйте туди.., що Ви тут всіх переконуєте в тім, що ворожа мова краща нашої?
    Хто розмовляє державною мовою - той громадянин, а хто ні, той без покидька Кравчука був би просто мешканцем...
    А щодо "ідеальних громадян", то у США кацапів бачили пропелером на члені...
    Так відмовся від громадянства. Ні ти цій країні, ні вона тобі не потрібна. Ти зробиш надзвичайну послугу тим, для кого Україна - це БАТЬКІВЩИНА. Крім того, нікому не прийдеться тебе, як щеня, що нашкодило, викидати з неї...
    Так напиши заяву, вкажи свої реквізити, отримаєш від людей конкретну відповідь: під дих, або між очі...
    Це тобі лише здається. Ніколи запитання і обурення не були роздумами і сумнівами.
    Особисто я б тебе вигнав за таку філософію. Але це моя власна думка, а як вчинять керівники держави з такими, як ти (у перспективі) - то їх право.
    Ну яка від тебе користь державі, якщо ти її не вважаєш навіть гідною твоєї поваги??
    а с учетом того что вы меня назвали уже 150 раз кацапским пропагандистом я лехко это все расцениваю как притензии к моей национальной принадлежности...

п.с а за минусы я с тобой позже расчитаюсь...
    Последний раз редактировалось Кузенька.; 04.08.2019 в 16:24.

8. Вверх #52248
    User banned
    Где в процитированном тобой слово "национализм"?

Папей водички.

А то прыгнешь в окошко с воплем "русские идут!"

9. Вверх #52249
    User banned Аватар для Rozik
    Токарев умер (((

10. Вверх #52250
    User banned
    эпоха...

Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Токарев умер (((

11. Вверх #52251
    вы идеально попадаете под статью 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань Кримінального кодексу України
    Ви довго вибирали, але ПТУ не дало змоги зрозуміти суть вимог статті, на яку Ви послались?
    Так чим була порушена Ваша особиста гідність? Чим були порушені Ваші права? Ви, сидячи за "порєбріком", поливаєте лайном не одну людину, а всю державу. Верзете відверту брехню, видаючи якісь "ліві" світлини за істину, а потім визнаєте те, що ці світлини дійсно не торкаються ні України, ні українців. Особисто мені всерівно свідомо, чи не свідомо Ви це чините. Факт один: Ви ненавидите народ, країну, в якій (з Ваших слів) жили, навчались у ПТУ лише тому, що її закони Вас чимось не влаштовують. Тому я Вам СПРАВЕДЛИВО запропонував, як варіант виходу з тупика, переїзд до країни Вашої мрії і "язика". А щодо гідності, то Ваша "гідність" нагадує мені "гідність" лугандонівців і кримських перевертнів...
    а с учетом того что вы меня назвали уже 150 раз кацапским пропагандистом я лехко это все расцениваю как притензии к моей национальной принадлежности...
    Слово "лехко" ще раз свідчить про важку каменярську справу та недоліки освіти у ПТУ. А кацапським пропагандистом я Вас назвав тому, що Ви своїми дописами чітко повторюєте ті бріхні та нісенітниці, які пише і каже кремлядь. Завжди оцінюй ситуацію по тому, кому це вигідно. От кому вигідно те, що Ви поливаєте брудом Україну? Невже ще комусь, крім кацапні?
    а за минусы я с тобой позже расчитаюсь...
    Налякав їжака голим задом.
    Давай, з такими, як Ви, я готовий до повного обнолення. Не Ви перший намагались позмагатись на цьому тлі...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 04.08.2019 в 20:17.

12. Вверх #52252
    Где в процитированном тобой слово "национализм"?
    Папей водички.
    Для Вас це складно зрозуміти. "Папей" - це межа Ваших можливостей.., ну може ще "няхай"...

13. Вверх #52253
    User banned
    Ви довго вибирали, але ПТУ не дало змоги зрозуміти суть вимог статті, на яку Ви послались?
    Так чим була порушена Ваша особиста гідність? Чим були порушені Ваші права? Ви, сидячи за "порєбріком", поливаєте лайном не одну людину, а всю державу. Верзете відверту брехню, видаючи якісь "ліві" світлини за істину, а потім визнаєте те, що ці світлини дійсно не торкаються ні України, ні українців. Особисто мені всерівно свідомо, чи не свідомо Ви це чините. Факт один: Ви ненавидите народ, країну, в якій (з Ваших слів) жили, навчались у ПТУ лише тому, що її закони Вас чимось не влаштовують. Тому я Вам СПРАВЕДЛИВО запропонував, як варіант виходу з тупика, переїзд до країни Вашої мрії і "язика". А щодо гідності, то Ваша "гідність" нагадує мені "гідність" лугандонівців і кримських перевертнів...
    Слово "лехко" ще раз свідчить про важку каменярську справу та недоліки освіти у ПТУ. А кацапським пропагандистом я Вас назвав тому, що Ви своїми дописами чітко повторюєте ті бріхні та нісенітниці, які пише і каже кремлядь. Завжди оцінюй ситуацію по тому, кому це вигідно. От кому вигідно те, що Ви поливаєте брудом Україну? Невже ще комусь, крім кацапні?
    Налякав їжака голим задом.
    Давай, з такими, як Ви, я готовий до повного обнолення. Не Ви перший намагались позмагатись на цьому тлі...
    еще раз повторю...если моя точка зрения совпадает с вражеской .. это не значит что она заведомо ложная\неверная и т.д

п.с ..польской прокуратуре было достаточно несколько слов о нелюбви к украинцам чтобы она таким героем занялась... в нашу прокуратуру я почему то не особо верю... скажут у них и посерьезней есть дела...и даже будут правы.... но интереса ради можем проверить...

14. Вверх #52254
    User banned
    Для Вас це складно зрозуміти. "Папей" - це межа Ваших можливостей.., ну може ще "няхай"...
    так скажи ж хоть что-то...

15. Вверх #52255
    User banned
    так скажи ж хоть что-то...
    Упоротые националисты с в\о кроме как разводить демагогию и красть .. со шмайсером в руках для средних умов..ничего не могут ...... хатя в современном мире они неплохо научились красть в порошенковском правительстве.. но на войне ...как и всегда... растут вобщем... ну а хорошего к сожалению так и не научились ниче делать... Хотя со стороны ..эти националистические их махания крыльями с поднятием пыли ...на многие неокрепшие умы производят впечатление.. но а по факту только пускают пыль в глаза... как и тут... трындя о украинском величии .. не замечаю вокруг разрухи и то что 2 млн. уехало работать в Польшу на панщину... и 8 млн по всем странам "А ми Розлізлися межи людьми, Мов мишенята" (Т Г Шевче́нко).... как в воду глядел
    Последний раз редактировалось Кузенька.; 05.08.2019 в 18:36.

16. Вверх #52256
    User banned
    Цитата Сообщение от ФРОЛЯ Посмотреть сообщение
    По описанию - не так и плохо! Вы себе смогли даже в то время обеспечить необходимым и даже "крутыми" на то время вещами.
    Вы так ненавидите СССР, потому что при таком же каторжном труде в другой кап.стране Вы бы уже были в значно кращих умовах?
    Фразой из мультика спрошу риторически: "Если бы у меня была 2-я жизнь, то я бы её провела в Простоквашино!" (с)

Почему же тогда не эмигрировали? Ведь, думаю, была возможность!
    Уважаемая,уезжать - это удел растерявших веру в себя. Это тупик безвылазный. Здесь мои родители жили и были еще живы. теперь бы уехала,но верю в Украину и здравый смысл населения. Надеюсь,что совковый брать,что плохо лежит,уйдет в небытие и желание зарабатывать честно за достойные деньги переможе! А здравый смысл победит... Может я одна такая не правильная,но такой уж родилась. Честь для меня не пустой звук и Родиной хочу гордиться. Пафосно как-то получилось,но то таке.
    Последний раз редактировалось s.francko2012; 06.08.2019 в 20:39.

17. Вверх #52257
    Не покидает форум Аватар для Mik2
    Цитата Сообщение от s.francko2012 Посмотреть сообщение
    Уважаемая,уезжать - это удел растерявших веру в себя. Это тупик безвылазный. Здесь мои родители жили и были еще живы. теперь бы уехала,но верю в Украину и здравый смысл населения. Надеюсь,что совковый брать,что плохо лежит,уйдет в небытие и желание зарабатывать честно за достойные деньги переможе! А здравый смысл победит... Может я одна такая не правильная,но такой уж родилась. Честь для меня не пустой звук и Родиной хочу гордиться. Пафосно как-то получилось,но то таке.
    скорее не в себя, а в ту страну, в которой они жили. Люди просто не видели в этой стране свое будущее.
    А в Украину и я верю: думаю, через 200 лет здесь что-то изменится, но этих перемен я уже не увижу ))
    Вы не любите кошек? Да вы просто не умеете их готовить!

18. Вверх #52258
    User banned
    А ,может все,таки,зависит от нас?! Я оптимист по жизни иногда можно "поскулить" о молодости беззаботной,здоровья ради. Но не всю жизнь же! И не на полторы тыщи страниц!
    Верю в себя и Украину! Не смотря ни на что!

19. Вверх #52259
    настоящий полковник
    Цитата Сообщение от s.francko2012 Посмотреть сообщение
    А ,может все,таки,зависит от нас?! Я оптимист по жизни иногда можно "поскулить" о молодости беззаботной,здоровья ради. Но не всю жизнь же! И не на полторы тыщи страниц!
    Верю в себя и Украину! Не смотря ни на что!
    И я верю в себя и Украину! Не смотря на то что мне уже 73 годика.
    А совок ненавижу за то, что они сделали с моими родителями...
    Что же вы строем не ходите?

20. Вверх #52260
    Не покидает форум Аватар для Gansss
    Цитата Сообщение от полковник1 Посмотреть сообщение
    И я верю в себя и Украину! Не смотря на то что мне уже 73 годика.
    А совок ненавижу за то, что они сделали с моими родителями...
    Та же фигня ещё КТО ТО НЕ КТО просят голосовать за - в борьбе за ЭТО Что за это ЭТО так и не понял , а мой поезд тоже уходит
    Если друг оказался вдруг, и не друг и не враг, а так...

Ответить в теме
Страница 2613 из 3000 ПерваяПервая ... 1613 2113 2513 2563 2603 2611 2612 2613 2614 2615 2623 2663 2713 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права