| ||
Женская логика, Ви так активно взялись поливати брудом О.Богомолець, що забули, як не так давно захищали Ю.Тимошенко...
Тепер стає зрозуміло, чому багато хто пов'язує події на півдні та сході України з тісним зв'язком між Путіним та Тимошенко... досить підступно в такому випадку звучать її заклики проти Путіна.Тимошенко була завербована ФСБ у липні 1995 року"
08.05.2014 - 21:42
У довідці ФСБ Росії під грифом «цілком таємно», підготовленій для Президента Путіна, детально розписано, як Тимошенко була завербована ФСБ у липні 1995 року, коли була затримана зі своїм чоловіком в аеропорту «Внуково» за контрабанду 100 тис. доларів, та як вона використовувалась як агент у кримінальних справах, які розслідували правоохоронні органи Росії. ФСБ рекомендувало Путіну використовувати Тимошенко в майбутньому... У жовтні 2004 року Службі зовнішньої розвідки України вдалося добути зазначену довідку щодо діяльності Тимошенко як агента ФСБ і з нею був ознайомлений Президент Кучма.
Таємна вісь Путін – Медведчук (посередник і кум Путіна) – Тимошенко (Турчинов), яка була створена після відставки Тимошенко з посади Прем’єр-міністра у вересні 2005 року, та їх спільна діяльність прояснились. Все таємне рано чи пізно стає явним. Вже відомо, як Тимошенко, ставши Прем’єр-міністром після парламентських виборів 2007 року, «викручувала» руки Ющенку, щоб він призначив Медведчука віце-прем’єр-міністром.
Про це Григорій Омельченко повідомив в інтерв’ю сайту Главком 19.09.2012 р.
Як уже дістали нас всі ці політичні ігри!!!
Ще одне моє глибоке переконаня, чому я за Богомолець - бо хочу чесної, відповідальної політики, щоб влада дбала про інтереси народу (не на словах, а в діях)
Последний раз редактировалось senbernar; 12.05.2014 в 16:25.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Нас уже 7 миллиардов.
Скоро настоящую цену будут иметь лишь еда и патроны.
А зачем строить "то", что за 23 года по-сути ничего не достигло. Кому нужна страна в которой четверть века занимались грабежом после распада. Наша, не побоюсь того слова "убогая" страна докатилась до того, что правительство задействуя армию и амеканских наёмников готово воевать со своим народом. Ну и соответственно выбирать мы будем того кто будет дальше воровать. А значит логичне всего разделить земли между более перспективными странами. Не сейчас, так через 3 года максимум нашей большой деревни не станет
Абсолютно естественно, что все рейтинги готовят под конкретного кандидата) Порошенко уже реально достал своими нереально заоблачным рейтинг-враньем.
А чем мы не аудитория.
Давайте попросим модераторов добавить в теме голосовалку со всеми кандидатами и мы увидим более-менее реальную картину на сегодняшний день.
Кстати, предлагаю голосование сделать тайным, так как многие люди не захотят, чтоб видели за кого они планируют отдать голос.
Смотрю "Свободу слова" с Порошенко.
С таким президентом мы Запад и Восток не помирим...
Вообще выборы стала воспринимать не с точки зрения "какой кандидат больше нравится мне лично", а с точки зрения всеобщего примирения и восприятия востоком страны.
Т.е. способный добиться желаемого, идя на компромисс с наименьшими потерями.
Которого меньше всего ненавидят на Донбасе (а ненавидят всех, разница в степени интенсивности).
Богомолец, думаю, хоть как-то к этому близка...
А мы предупреждали!
Кого вы имеете ввиду под востоком? Тех откровенных бандитов которые засели в Луганской и Донецкой областях и финансируемых ПР? Так их просто уничтожать надо, а не мириться. Остальные же области Украины, на мой взгляд, положительно относятся к Порошенко как к кандидату в президенты.
Что же вы строем не ходите?
Народ сошел с ума хочет на свою голову Петю не хорошего человека....
Социальные закладки