Тема: ОУН-УПА

Закрытая тема
Страница 99 из 147 ПерваяПервая ... 49 89 97 98 99 100 101 109 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1,961 по 1,980 из 2933
  1. Вверх #1961
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Цитата Сообщение от Степан_Г Посмотреть сообщение
    Че-Бурашка, Ви знаєте, мій сусід- ветеран УПА, Назарко Степан Степанович 84 роки, розповідав, що в них в сотні був один чудак, який завжди любив пожартувати так, що вся сотня сміялась... От одного разу, коли він був з другом в дозорі замість того, щоб мовчки спостерігати за територією, він жартував і сміявся до сліз, поки снайпер з НКВД не вліпив йому кулю в саме чоло. Висновок який... Коли займаєшся серйозною справою або розглядаєш серйозні питання, потрібно самому бути серйозним....
    бравый снайпер.
    смерть шутникам с упы. а говорят, это только в Одессе клоуны в избытке.
    З.Ы.: я, кстати, и с первого раза расслышал.

2. Вверх #1962
    Новичок
    Нічого надзвичайного не бачу, я не раз читав. Досить серйозно звучить. Набагато серйозніше ніж союзна присяга. Тут навіть не було потреби виділяти, вона вся вартує уваги.
    Можна, звичайно, порівняти з "радянською", але не та тема. Давайте спробуємо проаналізувати присягу УПА.
    1. Перше речення - пафосно, але для присяги нормально. От питання: перед ким клянеться? Все - абстракція, єдина конкретика - "Найвищим Політичним Проводом Народу Українського". Хто його, "Провод", обирав, уповноважував? А клятва реально тільки йому давалася і тільки він міг спитати за її порушення.
    2. Друге питання: що значить: " всіx українськиx земель і українського народу"? Це те, на що невідомо ким уповноважений "Провод" вкаже?
    3. Третє питання: з ким це "усіма ворогами України"? Знову ж вороги ті, на кого вкаже "Провод"?.
    4. Навіть не питання, а констатація: "Буду виконувати всі накази зверxників". Хто такі "зверхники"? Дивись вище, той же "Провод".
    5. Що значить "суворий закон Української Національної Революції"? Знову ж таки той "закон", який запровадив "Провод"?

Висновок: реально присягали "Проводу" - самозванцям, які з якогось дива вирішили, що вони представляють ВЕСЬ український народ, які чомусь вирішили, що вони знають, чого цей ВЕСЬ народ хоче і, відповідно, хто не поділяє думки "Проводу" - той і ворог. Тут і коріння дня сьогоднішнього: хто не думає так, як "западенці" - це вороги україни, 5-та колона, "чемодан-вокзал-Росія". Ви сподіваєтесь на такому грунті об"єднати суспільство??? Наївно. А коли це політика влади - то це злочинна політика, тому що вона сприяє розвалу суспільства, а не консолідації.

До речі, це один в один політика так нелюбих Вам (і мені) більшовиків. Але ті хоч видимість демократії створювали.

3. Вверх #1963
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    та ша. мы дома. это ты в гостях.
    кстати, английский у тебя значительно лучше, чем украинский. даже где-то завидую.
    Вчитись,вчитись,і ще раз вчитись як заповідав великий Ленін!
    А українська мова в мене з русизмами,бо я вчився в вузі (не в Росії) і мене заставляли все переучувати на російській мові.Після вузу я ще років 15 вимушений був всю документацію вести на російській.Тільки після знаменитого закону прийнятого останньою Верховною Радою я перший в моєму закладі розпочав пробувати вести документацію українською мовою.

4. Вверх #1964
    Цитата Сообщение от Lexa2007 Посмотреть сообщение
    smeet, прочитайте еще раз свой пост. Внимательно прочитайте - а потом посмотрите в зеркало...
    Подивився-я.

5. Вверх #1965
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    Неправильний переклад.Очі недобачать голова неправильно перекладе.
    <пожимает плечами> сочувствую жертвам русификации
    От зверств,увиденных на войне ребятами с молодой неокрепшей психикой их не недо было долго уговаривать вколоть дозу.
    еще раз: командир приказывал колоть обезболивающее перед атакой, или солдаты самовольно это делали?
    и сопоставь со своей фразой "давали наркотики перед атакой".
    ты, как поголовно русифицированный, вроде не должен испытывать трудностей перевода с русского? чего ж тогда угрем юлишь?

6. Вверх #1966
    Не покидает форум
    ...Хотів би я бачити як би ви Путіну в Росії ставили вимоги,відносно виконання яких буде залежати ваше бажання розмовляти російською мовою.У мене (будь я президентом)ви б заговорили на другий день.
    А кто не заговорит - того на гiлляку... Знакомое.
    Типичный арсенал УПА.

ps. Так бог же - он справедливый. Бодливой корове бог рогов не даёт...

7. Вверх #1967
    User banned Аватар для ALKA
    Че-Бурашка, Ви знаєте, мій сусід- ветеран УПА, Назарко Степан Степанович 84 роки, розповідав, що в них в сотні був один чудак, який завжди любив пожартувати так, що вся сотня сміялась... От одного разу, коли він був з другом в дозорі замість того, щоб мовчки спостерігати за територією, він жартував і сміявся до сліз, поки снайпер з НКВД не вліпив йому кулю в саме чоло. Висновок який... Коли займаєшся серйозною справою або розглядаєш серйозні питання, потрібно самому бути серйозним....
    Серьезными они были или хохмачами но переловили почти всех...

8. Вверх #1968
    специально для горных танкистов:

это - только из ныне действующих. т.е., уже 700 с лишком лет.
    по ссылочке пойти трудно было, да?
    там еще всякое про разные конституции.
    про Орлика не упоминают, проклятые!! может, не в курсе?
    Спеціально для катакомбних дігерів.
    Спочатку був пост про Ірак.

9. Вверх #1969
    Посетитель
    бравый снайпер.
    смерть шутникам с упы. а говорят, это только в Одессе клоуны в избытке.
    Був бравий снайпер. Після чергової акції УПА цього ьравого снайпера взяли в полон і заставили вбивати своїх, так само, як вбиває воїнів УПА.
    При відступі сотні його було страчено...

10. Вверх #1970
    Не покидает форум Аватар для lens
    А українська мова в мене з русизмами,бо я вчився в вузі (не в Росії) і мене заставляли все переучувати на російській мові.Після вузу я ще років 15 вимушений був всю документацію вести на російській.Тільки після знаменитого закону прийнятого останньою Верховною Радою я перший в моєму закладі розпочав пробувати вести документацію українською мовою.
    От бідака... Давайте я Вас пожалію... Виросла в російськомовному середовищі, російська - рідна в поколіннях (принаймні з прабабцею розмовляла російською), в школі вигравала республіканські олімпіади з української мови, вступаючи до університету, мала вибір - якою мовою твір писати (російською чи українською), то обрала українську, більша частина лекцій та семінарів велась українською... Ми що - в різних Українах жили? Якщо у власних мовних помилках Ви знов-таки звинувачуєте когось (СРСР, криваву гебню чи чорта лисого), то, вибачайте, то вже з горою... Хто Вам лікар? Опановуйте!

Ви мені так і не відповіли на питання, кого тут вважаєте емігрантами. Ігноруєте?
    Последний раз редактировалось lens; 07.07.2008 в 20:23.
    И это пройдет.

11. Вверх #1971
    А українська мова в мене з русизмами,бо я вчився в вузі (не в Росії) і мене заставляли все переучувати на російській мові.
    я извиняюсь, ты в ВУЗе впервые говорить научился? или настолько переучили, что родной забыл?
    я, например, прекрасно общался в деревне у родителей матери на украинском, в Одессе - на русском.
    здесь же, в Одессе, учил в школе украинский. при чем здесь ВУЗ?
    Після вузу я ще років 15 вимушений був всю документацію вести на російській.
    бе-едненький. а в быту тоже на суржике?
    Тільки після знаменитого закону прийнятого останньою Верховною Радою я перший в моєму закладі розпочав пробувати вести документацію українською мовою.
    надеюсь, тебя еще не уволили?
    учись у Ромки, он хоть родным языком владеет пристойно, и не скулит о "русификации".

12. Вверх #1972
    глаза протри.
    Я в чотирьохІ протер,але нічого вартого не бачу.

13. Вверх #1973
    Я в чотирьохІ протер,але нічого вартого не бачу.
    <пожимает плечами>
    ничем не могу помочь.
    смени диоптрии.

14. Вверх #1974
    по последним исследованиям - мильярды. это убедительно доказывает тот факт, что все, кто уничтожил меньше Сталина преступниками не являются.
    З.Ы.: что-то ты от волнения по клавишам перестал попадать. дыши глубже, ты взволнован.
    З.З.Ы: научись правильно цитировать. это не сложно.
    Я абсолютно спокійний.

15. Вверх #1975
    Спеціально для катакомбних дігерів.
    Спочатку був пост про Ірак.
    это был один и тот же пост. с цитатой из википедии.
    там же - ссылка. ключевое слово - "конституция".
    не, ребята, это уже даже не смешно

16. Вверх #1976
    Був бравий снайпер. Після чергової акції УПА цього ьравого снайпера взяли в полон і заставили вбивати своїх, так само, як вбиває воїнів УПА.
    При відступі сотні його було страчено...
    я смотрю, у вас баян на баяне.
    на ходу придумываешь?

17. Вверх #1977
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    Бутончик будяка начинает раскрываться...исчо !...уже много раз писал .Нея на Украину приехал...она ко мне в дом ввалилась.На шару возникнув теперь качает права.
    Нікуди не дінешся се ля ві.

18. Вверх #1978
    Постоялец форума Аватар для minaev.a.d.
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    От бідака... Давайте я Вас пожалію... Виросла в російськомовному середовищі, російська - рідна в поколіннях (принаймні з прабабцею розмовляла російською), в школі вигравала республіканські олімпіади з української мови, вступаючи до університету, мала вибір - якою мовою твір писати (російською чи українською), то обрала українську, більшая частина лекцій та семінарів велась українською... Ми що - в різних Українах жили? Якщо у власних мовних помилках Ви знов-таки звинувачуєте когось (СРСР, криваву гебню чи чорта лисого), то, вибачайте, то вже з горою... Хто Вам лікар? Опановуйте!

Ви мені так і не відповіли на питання, кого тут вважаєте емігрантами. Ігноруєте?
    "Дикий народ. Дети гор"(с).
    Мне тоже не отвечает. Вообще, пользователю проще аналогии с Гитлером - Екатериной Второй проводить(знакомым рассказал, смеялись), нежели что либо по теме(см. вверх).

19. Вверх #1979
    вартує - дежурит (рус.).
    может, все-таки - варта уваги?
    Ой які ви молодці.Ще трохи і навчитьеся.І моя заслуга в цьому трохи буде.

20. Вверх #1980
    Я абсолютно спокійний.
    а по клавишам не попадаешь.

Закрытая тема
Страница 99 из 147 ПерваяПервая ... 49 89 97 98 99 100 101 109 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права