| ||
Тема: ОУН-УПА
"Москали", "бред", оффтоп, флейм, неправильное оформление цитат... Вы чего, эй?! После сего поста буду использовать магию.
ॐ श्रीं ह्रीं क्लीं ग्लौं गं गणपतये वर वरद सर्वजनं मे वशमानय स्वाहा
специально для горных танкистов:
это - только из ныне действующих. т.е., уже 700 с лишком лет.Cамой старой из ныне действующих конституций мира является основной закон Сан-Марино, который был принят ещё в 1600 году, при том что базировался этот закон на городском уставе, принятом ещё в 1300 году.
по ссылочке пойти трудно было, да?
там еще всякое про разные конституции.
про Орлика не упоминают, проклятые!! может, не в курсе?![]()
Что они там делали один бог ведает...до тех пор пока их из этих кущей за портки и не повытягивали...одно известно какого-либо значимого следа в истории не оставилит.МЕЛКИЕ ПАКОСТНИКИ.
Плохо другое что из этих бойскаутов сейчас героев на всю Украину пытаются сделать....Кризис жанра.
Степану лень, а я прогуглил. Правда, 1944 год:
"ПРИСЯГА BОЯKА УПА19. VІІ. 1944
Я, воїн Української Повстанської Армії, взявши в руки зброю, урочисто клянусь своєю честю і совістю перед Bеликим Народом Українським, перед Святою Землею Українською, перед пролитою кров'ю усіx Найкращиx Синів України та перед Найвищим Політичним Проводом Народу Українського: Боротись за повне визволення всіx українськиx земель і українського народу від загарбників та здобути Українську Самостійну Соборну Державу. В цій боротьбі не пожалію ні крові, ні життя і буду битись до останнього віддиxу і остаточної перемоги над усіма ворогами України. Буду мужнім, відважним і xоробрим у бою та нещадним до ворогів Землі Української.
Буду чесним, дисциплінованим і революційно-пильним воїном.
Буду виконувати всі накази зверxників. Суворо зберігагиму військову і державну таємницю.
Буду гідним побратимом у бою та в бойовому житті всім своїм товаришам по зброї.
Коли я порушу або відступлю від цієї присяги, то xай мене покарає суворий закон Української Національної Революції і спаде на мене зневага Українського Народу".
Зверніть увагу на виділене. Це головне, ІМХО.
Сиділи ми вчора з гостею з Росії і одним вухом слухали концерт по заявках.От я їй і кажу-слухайте і рахуйте скільки раз за концерт прозвучать українські пісні і скільки російські.Так от ми нарахували-з п"ятнадцяти пісень всьог дві були українські а тринадцять російські.Отя їй і кажу-чи бачите ви притіснення російськомовних в Україні.Вона засміялася і сказала-таке може говорити лише людина з хворою уявою.
Так ось ви як конкретна людина не повинні розказувати і ставити умови коли ви заговорите українською.Лише з безхребетною владою можна собі позволяти так говорити як говорите з нею Ви.Хотів би я бачити як би ви Путіну в Росії ставили вимоги,відносно виконання яких буде залежати ваше бажання розмовляти російською мовою.У мене (будь я президентом)ви б заговорили на другий день.
Социальные закладки