Дух?
Не уверен.
Скорее http://www.google.com.ua/#hl=ru&sour...660319a7c93808
| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
Дух?
Не уверен.
Скорее http://www.google.com.ua/#hl=ru&sour...660319a7c93808
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Боян?
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
І це просто чудово!! Жаль тільки, що то було тимчасове явище!!
Але, разом з тим, учили поважати народ, серед якого мешкаєш, яким керуєш, перебуваючи на керівній посаді і кошти якого отримуєш!!
Зараз би так... Бо сучасні "начальнички" не підлаштовуються під народ, яким керують, а народ підлаштовують під себе!!
Большевики кстати может и были, но этим бАмажкам только один адрес...
Делитантізм і невігластво у всьому.
З приводу першого, то один діяч вже казав, що точка зору визначається місцем сидіння... Крім того, є ще народна поговірка щодо того, що кожен розповідає про те, що його турбує (що у нього болить)... Так що, якщо (щодо маячні) Ви про себе написали, то це не до мене...
А щодо прикладів та пояснень, то будь ласка: як Ви вважаєте, якою мовою будуть звертатись до начальника митниці (міліції, прокурора, мера) підлеглі, якщо той спілкується виключно російською??
Я ж казав уже: "Каков поп, таков и приход..." Щоб Вам зрозуміліше було...
Бывший коммунист и офицер Советской армии, изменивший присяге в своем привычном репертуаре... Конечно не нужны нам такие фильмы! Даешь сплошную украинизацию к .... году! Нечего отравлять сознание народа подозрительными заграничными фильмами с двойным смыслом и антиукраинским душком, да еще тратиться на субтитры! Лучше поставить еще несколько памятников Бандере и Мазепе и водить туда школьников с возложением цветов к ним! В этом будет истинный патриотизм!
Ну не знаю, не знаю... Лично у меня точка зрения определена логическими выводами и знанием фактов. А если у Вас точка зрения определена местом сидения, то тут реально можно вспомнить поговоркуПравда я так и не понял - шо у Вас болит-то? - место зрения или точка сидения?щодо того, що кожен розповідає про те, що його турбує (що у нього болить)....
Впрочем, мне Ваши жалобы не интересны.
так я и не про себя писал. Неужели непонятно?Так що, якщо (щодо маячні) Ви про себе написали, то це не до мене...
Читайте хотя бы ДЕЙСТВУЮЩИЙ закон о языках, и не задавайте дурных вопросов!А щодо прикладів та пояснень, то будь ласка: як Ви вважаєте, якою мовою будуть звертатись до начальника митниці (міліції, прокурора, мера) підлеглі, якщо той спілкується виключно російською??
Обращаться будут так как обращаются, а именно - так как удобно, поскольку и на сегодняшний день чиновник обязан знать и русский и
украинский (а иногда и дополнительный) языки.
Как российские звёзды отнимают хлеб у наших
Текут из Украины денюжки в Белокаменную, текут рекой. Причина же преклонения перед всем российским - в отсутствии имперского сознания украинцев и обыкновенном неверии в собственные силы. Ради рейтинга хочется и на ёлку влезть, и задницу не ободрать.
http://tabloid.pravda.com.ua/volnova/4daec3c2e5c58/
------------------
а мова, до речі, є одним із факторів стримування економічної експансії також.
на прикладі , статті, показано, що незалежно від мови спілкування українця, власники каналів,як наркомани присмокатилися до російського попсового фекало-провіда. і не залежно від таланту, черпати будуть з того ж фекало-провіда.
P.S.
переможниця, Україна має талант, одеситка . здогадайтеся де гастролює ...
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Социальные закладки