З пивом. Безалкогольним.
Це гарно. Але, я не розумію іншого - невже не можна було до цього не доводити. Я вже не кажу про те, що все має здібність накопичуватися, як гарне, так і погане, і колись всі ці дрібні конфлікти наберуть "критичної маси"... Попадете на якогось неадеквата та й одержите великий гембель на свою сідницю. Не думаю, що в такому випадку вам буде легше від вашой правоти.
Згоден на всі 100!
Тому й не розумію - чому ж вас постійно зупиняють...
Колись, коли я починав їздити, мене зупиняли за день 2-3 рази. Парубок 18-20 років за кермом авто у 80-ті роки... Це зрозуміло.
На початку-середині 90-х у геть тонованому "зубілі" кольору "брызги шампанского" - це теж зрозуміло...
Але зараз...
Може, вам треба звернути увагу на ваш стиль водіння? Може у цьому справа? Може ви самі провокуєте кожного гайця на дорозі на якісь дії до вас? Мене за рік якщо 10 разів зупиняють - то це вже занадто.
Доречі - переважно у свому рідному місті, вночі, але не дуже поважно і перевіряють.
(Їзжу багато, як по Україні, так і по інших країнах СНД).
Теж не розумію...
Я над таким і не замислююсь ніколи... Віддав документи, подивились... Повернули.
Через хвилину поїхав собі... Та й ніколи на мене ще ніхто ніяких протоколів не писав... А ні "лівих", ні "правих"... Я якщо бачу, що гаєць не в дусі, (може, й роздратований таким "правознавцем"), краще пошуткую, побалакаю балачки з ним хвилини три, і швидше, ніж у ваших випадках, поїду собі, і настрій нікому не зіпсую. А якщо і порушив щось - дешевше вийде.
Як каже східна приказка: "Виграний бій - це той, якого вдалося уникнути"
А ви, чомусь, у кожному ворога бачите...
Не в образу кажучи, але десь у видсотках 60-70, я коли дивлюсь такі відео, але чую балачки на цю тему, у мене враження, що це не водій виявляється таким освіченим, а даєць - розумнішим та й відпускає, згідно такого старого россійського прислів'я "Лучше с умным потерять, чем с дураком - найти".![]()
Социальные закладки