Тема: Как Вести себя с ГАИшником? В т.ч. оспаривание протоколов и т.п.

Закрытая тема
Страница 563 из 1478 ПерваяПервая ... 63 463 513 553 561 562 563 564 565 573 613 663 1063 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 11,241 по 11,260 из 29558
  1. Вверх #11241
    Новичок
    http://www.youtube.com/watch?v=-bkzyGDQvDg
    скаргу в прокуратуру написали і на сьогоднішній день там ДАЙЙЙпатрулів вже НЕМАЄ!!!!
    миротворець96

2. Вверх #11242
    Новичок
    миротворець96

3. Вверх #11243
    Новичок
    миротворець96

4. Вверх #11244
    Не покидает форум Аватар для multik
    Цитата Сообщение от Barabashka-OD Посмотреть сообщение
    и, судя по ролику, многими терминами на ридний мови тоже не шибко владеет...
    тут вопрос спорный ))
    в Тернополе и в Одессе принципиально разные наречья украинского языка, отличающиеся не только грамматикой, но и синтаксисом, а также принципом построения речи ))
    Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный

5. Вверх #11245
    Новичок
    [QUOTE=BagOC;11930471]Кстати именно по этому видео, таки лезете(если это конечно Вы) в з**пу... Инспектор как по мне вполне адекватный...[/QUO

щось мені здається друже Ви путаєте ....є накає № 111 в якому чітко вказані 12 причин зупинки....сам ДАЙЙЙ не знає трактування 14.1.2. він думає і доказує про ТЗ а не мою спроможність керувати ТЗ...привикли "пси" що за ними бігають і принижуються ....а не тут то было....
    миротворець96

6. Вверх #11246
    Не покидает форум Аватар для multik
    автору могу пожелать поменьше волнения при общении с органами государственной власти. это очень заметно. и гайцы это тоже чувствуют, и это дает гайцам фору.
    Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный

7. Вверх #11247
    Новичок
    Цитата Сообщение от multik Посмотреть сообщение
    тут вопрос спорный ))
    в Тернополе и в Одессе принципиально разные наречья украинского языка, отличающиеся не только грамматикой, но и синтаксисом, а также принципом построения речи ))
    закон один .....немає іншого трактування....якщо ДАЙЙЙ "баран" то і в Одесі і в Тернополі він "баран"....
    миротворець96

8. Вверх #11248
    Новичок
    при перших відео я дійсно хвилювався бо не знав чого чекати від ДАЙЙЙ....на сьогоднішній день я "підтянувся" законами вивчив і роздрукував самі необхідні .....зараз я не хвилююся і спокійно проводжу дискусію....розумний ДАЙЙЙ відпускає зразу , тупий попадає в ЮТУБ....
    миротворець96

9. Вверх #11249
    Новичок
    а тепер що до погроз в мою адресу....після деяких відео і скарг в прокуратуру мене "запросили" в обл.ДАІ м. Тернополя.там ми гарно поспілкувалися і ДАЙЙЙ відкрито сміялися мені в лице зі словами що..... то всьо ЄРУНДА просто курам насміх....,що я нічого не докажу...через місяць часу прокуратура дала відповідь що передала справу в Гайсин...відповіді не було.я написав у Вінницьку прокуратуру і Вінницьке ДАІ....через місяць мені прийшла відповідь що справу розглянуто,що визнають неправомірність в діях працівників ДАЙЙЙ, і що покарано їх адміністративно...
    миротворець96

10. Вверх #11250
    Постоялец форума Аватар для BagOC
    Цитата Сообщение от миротчворець96 Посмотреть сообщение
    щось мені здається друже Ви путаєте ....є накає № 111 в якому чітко вказані 12 причин зупинки....сам ДАЙЙЙ не знає трактування 14.1.2. він думає і доказує про ТЗ а не мою спроможність керувати ТЗ...привикли "пси" що за ними бігають і принижуються ....а не тут то было....
    Так он назвал Вам причину - ориентировка(которая к стати таки была, что меня лично удивило. Обычно выдумывают на ходу).
    А Ваше требование(предъявить Вам эту ориентировку) конечно законное, но учитывая что ГАЙ общался вежливо, все предъявил по первому требованию и т.д., я и назвал: "лезите..."

11. Вверх #11251
    Новичок
    Цитата Сообщение от Barabashka-OD Посмотреть сообщение
    Ну вот! Так приходит популярность!
    Уже шесть вопросов!
    Миротворець!
    Ждём ответов!!!
    Пиши исчо! запасаюсь попкорном
    а з чим попкорн?
    миротворець96

12. Вверх #11252
    Новичок
    Цитата Сообщение от BagOC Посмотреть сообщение
    Так он назвал Вам причину - ориентировка(которая к стати таки была, что меня лично удивило. Обычно выдумывают на ходу).
    А Ваше требование(предъявить Вам эту ориентировку) конечно законное, но учитывая что ГАЙ общался вежливо, все предъявил по первому требованию и т.д., я и назвал: "лезите..."
    не хочу тут "вимахуватися" знаннями ПДР але причина зупинки 14.1.2. говорить..."рух ТЗ викликав підозру в спрможності водія керувати ним..."
    СПРОМОЖНОСТІ ВОДІЯ КЕРУВАТИ НИМ....тобіж він підозрює що я не СПРОМОЖНІЙ керувати ТЗ.....якщо ДАЙЙЙ не знає трактування 14.1.2. то його проблеми.....а 14.1.6. говорить що аналогічний ТЗ знаходиться у розшуку,або є дані що використовується з протиправною дією..(десь так )
    через це і я запитав причину зупинки
    миротворець96

13. Вверх #11253
    не хочу тут "вимахуватися" знаннями ПДР але причина зупинки 14.1.2. говорить..."рух ТЗ викликав підозру в спрможності водія керувати ним..."
    СПРОМОЖНОСТІ ВОДІЯ КЕРУВАТИ НИМ....тобіж він підозрює що я не СПРОМОЖНІЙ керувати ТЗ.....якщо ДАЙЙЙ не знає трактування 14.1.2. то його проблеми.....а 14.1.6. говорить що аналогічний ТЗ знаходиться у розшуку,або є дані що використовується з протиправною дією..(десь так )
    через це і я запитав причину зупинки
    Ну правильно. 14.1.6. Номер он Вам не назвал, начал другое приписывать... Видно нервничал
    Но ориентировка была, и первая причина которую он вам назвал именно она и была...
    В общем не важно. Просто я солидарен с мыслителем(Вы новенький - это наш гуру-юрист местный) в этих вопросах. Легче отшутиться, передать док-ты и дать понят что с тебя не "поимеют". Но это только если ГАЙ адекватный. С не адекватами конечно нужно по всей строгости

14. Вверх #11254
    Новичок
    ваші ДАЙЙЙ ще адекватні а от що до Західних...судіть самі.... http://www.youtube.com/watch?v=uUQZB4IcSk0

http://www.youtube.com/watch?v=pQ9-Ocv_Y3k

http://www.youtube.com/watch?v=EymcNV_8gfk
    миротворець96

15. Вверх #11255
    Новичок
    Ну правильно. 14.1.6. Номер он Вам не назвал, начал другое приписывать... Видно нервничал
    Но ориентировка была, и первая причина которую он вам назвал именно она и была...
    В общем не важно. Просто я солидарен с мыслителем(Вы новенький - это наш гуру-юрист местный) в этих вопросах. Легче отшутиться, передать док-ты и дать понят что с тебя не "поимеют". Но это только если ГАЙ адекватный. С не адекватами конечно нужно по всей строгости
    розумійте правильно що "на лобі в ДАЙЙЙ не написано" що він НОРМАЛЬНИЙ...а коли Ви віддаєте документи йому в руки то вважайте що ПРОПАЛО .....Ви не знаєте хто Вас зупинив і що він вам напише..Ви в його РУКАХ.....не хочу грати в "рулетку"
    миротворець96

16. Вверх #11256
    розумійте правильно що "на лобі в ДАЙЙЙ не написано" що він НОРМАЛЬНИЙ...а коли Ви віддаєте документи йому в руки то вважайте що ПРОПАЛО .....Ви не знаєте хто Вас зупинив і що він вам напише..Ви в його РУКАХ.....не хочу грати в "рулетку"
    Ну на лбе конечно не написано... Для этого и спрашиваем причину остановки, просим представиться, предъявить удостоверение и т.д.
    Если все адекватно, то почему бы не передать и не обострять конфликт? Учтите что Вы уже знаете кому и что вы передаете. Да ещё и на камеру... По моему риска никакого, никакой рулетки.
    Тут рулетка скорее для ГАЯ - напишет бумагу, получит проблемы.

17. Вверх #11257
    Новичок
    Ну на лбе конечно не написано... Для этого и спрашиваем причину остановки, просим представиться, предъявить удостоверение и т.д.
    Если все адекватно, то почему бы не передать и не обострять конфликт? Учтите что Вы уже знаете кому и что вы передаете. Да ещё и на камеру... По моему риска никакого, никакой рулетки.
    Тут рулетка скорее для ГАЯ - напишет бумагу, получит проблемы.
    тут я з Вами на 100% погоджуюся....навіть добавити немає чого...
    миротворець96

18. Вверх #11258
    Новичок
    тут я з Вами на 100% погоджуюся....навіть добавити немає чого...
    а що Ви скажите за вище виложений Хмельницький?.... там на Вашу думку працівник ДАЙЙЙ з повагою і глибоким тактом веде розмову з гр.України..???
    миротворець96

19. Вверх #11259
    Не покидает форум Аватар для T1m
    а що Ви скажите за вище виложений Хмельницький?.... там на Вашу думку працівник ДАЙЙЙ з повагою і глибоким тактом веде розмову з гр.України..???
    вы еще не видели, что значит "з повагою і глибоким тактом веде розмову з гр.України"

20. Вверх #11260
    Новичок
    в ЮТУБІ надивився.....вірите....не знаю чи стримав би себе в руках.....мені одного разу в Тернополі на моє прохання пред"явити сл.посвідчення дали відповідь...."чому я всяким ЧОРТАМ буду показувати сл.посвідчення....було велике бажання прорядити йому,але бичара у формі....просто тупо послав його НАКУЙ і поїхав...ніхто не доганяв і всі "розбіглися"...хоча в душі мав бажання знайти того мудака коли він закінчить роботу....ЧОРТОМ по житті ніколи не був...!!!!!
    миротворець96

Закрытая тема
Страница 563 из 1478 ПерваяПервая ... 63 463 513 553 561 562 563 564 565 573 613 663 1063 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права