Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
|
Продолжаем тему.
(Здесь начало первой темы)
Последний раз редактировалось Andy; 10.02.2016 в 21:28.
Кожна квартира має закупити обладнання на $3-4 тисячі, — виконавчий директор асоціації «Енергоефективні міста України»
«Те що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки — вважайте що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що грошей немає, але ви їх проїли», — сказав Павлюк.
Я вот прочёл и ахирел, хотя до меня это сделал Павлюк, вот когда этот усаттый чмордос вернёт мне бабки за часть совковой энергосистемы, которую сдали в эксплуатацию частным компаниям и они её не смогли уберечь, то тогда я согласен
кропотливый труд, соблюдение закона и никакого коммунизма
Так что на сегодня отменили отключения?
https://youtu.be/pvMwAeFsUZA
Літо 2024 року в Україні ознаменувалося не лише спекою, але й зростанням кількості конспірологічних теорій, що стосуються енергетичного сектору. Ці теорії, які часто поширюються в соціальних мережах та деяких ЗМІ, ґрунтуються на недовірі до влади та нестачі інформації.
Важливо зазначити, що немає жодних доказів, які б підтверджували ці конспірологічні теорії. Їх поширення часто призводить до недовіри до влади, поляризації суспільства та прийняття неінформованих рішень.
https://vm.tiktok.com/ZMrrpuqmA/
Если уже о песнях о Детеке))
То появились и новые))))
И вроде даже снято у нас в Аркадии.
Последний раз редактировалось Enza; 30.06.2024 в 14:48.
Мое Счастье - 23.08.2008
5 группа вырубили на час позже, прям офигеваю от таких щедрот![]()
Россия Исчезнет, Когда Взойдет Украинское Солнце!(с)
Якщо не цитувати усяку пропаганду то виявиться що АЄС виробляють 24/7, а споживають квартири у кращому випадку 16 годин на добу, якшо не 8. Потім додамо сюди підприємства і скільки квартирам залишиться? Це якщо не рахувати що 210 це тільки весною та осінню якщо економити. Ну й непогано б сюди додати споживання насосів, ліфтів та всього іншого що формально споживається не квартирою, але має пряме відношення до мешканців квартир.
Ну й щоб спожити від АЄС 210 кВт год треба споживати 291 вт, не більше та не менше. Бажаєш більше - ходи по іншим квартирам домовляйся хто коли скільки споживає.
Так що нефіг нести оцю фігню,
6 должны были выключить в 16, пока свет есть
В 17 выключили
Последний раз редактировалось Xwomen; 30.06.2024 в 16:07.
Жизнь измеряется не числом вдохов-выдохов,а моментами,когда захватывает дух
Социальные закладки