Тема: Владимир Зеленский, новый президент

Ответить в теме
Страница 8000 из 9363 ПерваяПервая ... 7000 7500 7900 7950 7990 7998 7999 8000 8001 8002 8010 8050 8100 8500 9000 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 159,981 по 160,000 из 187249
  1. Вверх #1
    Впечатлительная

По умолчанию Владимир Зеленский, новый президент

25.12.2018

С удовольствием пересмотрела интервью Зеленского Гордону . Крутой чувак ! И кто бы что о нем ни говорил , очень умный и предлагает простые и умные вещи в своём президенстве) . В интервью , Коломойский категорически отрицает свою причастность к кандидатуре Владимира )) в общем у меня лично , опять затеплилась надежда на светлое будущее Украины !)) там же, у Гордона, увлекательнейшее интервью с Беней, и ещё две части Зеленского )
    11.08.2021
    Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    Меня иногда спрашивают, за что я так не люблю Зеленского. Спрашивали - отвечаю.
    За "отстаньте от русскоязычных", часть из которых внезапно (?) "повстанцы". За "просто перестать стрелять", за "договориться посередине".
    За то, что в кино длительностью в несколько сезонов нашлось место МВФ, велосипедам и нецензурной брани, но не нашлось - войне, во время которой велись съёмки. За комментарии по поводу гибели своих граждан - "инцидент". ИНЦИДЕНТ, Карл! Несчастный случай, блдь!
    За погоны таким же не служившим, как сам, друзьям.
    За спекуляцию имиджем вечно молодого и неопытного, как будто это может служить оправданием. Влез - соответствуй, развивайся, стремись. Престарелый вундеркинд это грустно. И не работает. Особенно в межправительственных встречах, где решают умные и опытные, пока наша подставка под микрофоны плещется в фонтанах.
    За красивые лживые обещания уйти, если нарушит закон. Если бы он отходил от Банковой на километр за каждое нарушение, то до конца каденции уже эмигрировал бы нафиг из страны!
    За накладные улыбки и слезы, за любую переигранную эмоцию в общении с газетчиками и чинотой. Знаете, комедианты вообще редко становятся хорошими трагиками. Просто по пальцам. Не тот случай. Противно до мурашек!
    За бесконечный иллюзион для граждан. Вроде перерасхода бюджетных средств на два билета экономклассом, при этом все равно гоняя правительственные борты. Видимо потому что из-за ручной клади жены, летящей на отдых, в салоне места не нашлось.
    Особенно не люблю за массовые галлюцинации украинцев, считающих, что человек, управляющий убыточными компаниями, не сделавший, в отличие от всех предыдущих, для родного города нихрена, вдруг станет успешным управленцем и меценатом. И ещё много чего думающего, а ещё больше не думающего. Но это тема отдельного поста.
    За рагульство.
    За "подслеповатый" траст в руках Шефиров.
    За украинофобский юмор.
    За то, что обвиняя Пороха во всех грехах, выполнил всю программу собственных обвинений и ещё насыпал сверху.
    За комплексы.
    За тряпичность в дипломатии.
    За то, что всегда ставил свои имиджевые и финансовые интересы выше государственных. Это я про ролик с возмущением от запрета въезда Добронравова вспомнила.
    За то, что устает больше, чем работает, а отдыхает чаще, чем устает.
    Завтра вспомнится что-то ещё, а то и добавится новых поводов.
    Если подумать, есть в нем и хорошее наверняка, но в бочке дегтя доля меда гомеопатическая, а я в гомеопатию как-то не очень, соррьки!
    Ирина Бельчич.
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 18.02.2022 в 19:58.

2. Вверх #159981
    User banned
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    1. Так - Порошенко пропіарив Труханова, який розкрадав бюджет і до того, і після того. Смерть 3 дівчаток у "Вікторії" - в тому числі на совісті Труханова і Порошенко.
    Ты пиаришь зелю, который разворовывает бюджет.
    Против Трухи было уголовное дело по воровству?
    Нет не было.
    Значит он законопослушный гражданин, и порядочный чиновник.
    Всё остальное - бред воспалённого создания тех дебилов, которые работают против таких патриотов, реально что-то делающих для Украины.

2. Це повня маячня. Ти в це віриш? Шкода.
    3. Я не дивлюсь 95-й квартал - твій закид не до мене. Замість цього я дивлюся Бігуса, якого порохоботи (за методичкою, вочевидб) вважають ворогом.

Тільки я пам'ятаю, що для отримання безвізу потрібно було прийняти купу законів? То Порошенко прийняв їх особисто - без парламенту?
    А візит до Європарламенту - це добре, але він був неформальним та на процедуру ніяк не вплинув..
    Бред 1.
    Список законнов нужно было выколотить с ЕС.
    Их нужно было подготовить.
    ВР только принимает законы, а пишет их кто-то.
    В данном случае их писали в команде Порошенко.

Бред 2.
    Этот визит был решающим
    На канале Порошенко есть интервью, где он всё подробно рассказывает
    https://www.youtube.com/c/PoroshenkoPetro/videos

Спочатку особисто Порошенко, а потім і Марина піарили Труханова (як і інші місцеві еліти, які регулярно завозили чемодани грошей в АП - як зараз завозять в ОП).
    Разом з тим - СБУ нічого не зробила, щоб з'ясувати наявність у Труханова російського паспорту.
    Так зрозуміло?[
    Ты второй раз в одном сообщении пишешь про Труху.
    Это новая методичка Кремля?
    Знаешь, когда я читаю где-то такие вот диалоги, то очень забавно в вот таких диалогах?
    То, что кремлёвские сволочи пишут на украинском, а патриоты пишут на русском.

Зайди у гілку "Проблеми Криму"- там побачиш відповідь.
    Я в таких случаях прошу таких писак выложить фото как они на Ай-Петри устанавливаешь флаг Украины.
    Я так об этом мечтаю.
    Прежде всего потому, что Украина на 15 лет, а может и навсегда освободится от таких придурков

3. Вверх #159982
    Кровавый Пастор
    Цитата Сообщение от Zamira Посмотреть сообщение
    Каким будет конец) От Зеленского я уже ничего не жду, не переймайся)) Любопытно, каким будет его рейтинг под конец)
    ты допускаешь, что зеленский проведет честные выборы?

а как же котлеты и прочие арахамии?
    российский фашизм - тупиковая ветвь цивилизации

4. Вверх #159983
    Ковидофил

Цитата Сообщение от musik Посмотреть сообщение
    А. Ты пиаришь зелю, который разворовывает бюджет.
    Б. Против Трухи было уголовное дело по воровству?
    Нет не было.
    Значит он законопослушный гражданин, и порядочный чиновник.
    Всё остальное - бред воспалённого создания тех дебилов, которые работают против таких патриотов, реально что-то делающих для Украины.

Бред 1.
    В. Список законнов нужно было выколотить с ЕС.
    Их нужно было подготовить.
    ВР только принимает законы, а пишет их кто-то.
    В данном случае их писали в команде Порошенко.

Бред 2.
    Г. Этот визит был решающим
    На канале Порошенко есть интервью, где он всё подробно рассказывает
    https://www.youtube.com/c/PoroshenkoPetro/videos

Д. Ты второй раз в одном сообщении пишешь про Труху.
    Это новая методичка Кремля?
    Знаешь, когда я читаю где-то такие вот диалоги, то очень забавно в вот таких диалогах?
    То, что кремлёвские сволочи пишут на украинском, а патриоты пишут на русском.
    А. Брехня.
    Б. Справа проти Труханова (навіть дві) - в ВАКС, створення якого гальмував особисто Порошенко.
    В. Маячня. Список законів не готували в ЄС - це родили "єврооптимісти" - Лещенко, Соболєв, Залищук, Найєм.
    Г. А на каналі ахмєтова йде програма "Велика деолігархізація" то що, тепер вірити тому, що він не олігарх?
    Д. До чого тут кремль? То у тебе нова методичка - мочити всіх, хто не вважає Порошенко богом? Хоча чому нова - ви завжди так робите.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

5. Вверх #159984
    Кровавый Пастор
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Говорят бубочка обиделся на НАТО и ЕС, о чем сообщил на пинчуковском форуме. Сказал, мы готовы в тупить в НАТО, о чем дали понять,но проситься больше не будем.И за статус спецпартнера США тоже не проголосовали. Не подсунут ли нам под этим соусом опять позаблоковость какую нибудь?Нечто подобное случилось при Кучме

єто тот бубочка, который в 2014 году давал концерты боевикам на донбассе, а наделенный абсолютной властью в стране стадом зеленых баранов, слил операцию по вагнеровцам и фамилии наших разведчиков хуйлу?

6. Вверх #159985
    Кровавый Пастор

это тот бигус, брат жены которого высокопоставленный офицер фсб, а жена гражданка россии?

7. Вверх #159986
    Не покидает форум Аватар для Narelen
    Україноботи всіх країн - об'єднуємося.
    2 д. ·
    Отже, Зеленський заявив, що високоімовірна повномасштабна війна з РФ
    На що в РФ відповіли - так, можлива.
    Пройшло 2 роки, як Зеленський став президентом.
    За цей час він говорив, що "Бачить мир в очах Путіна", "Що нужно просто перестати стріляти", що він досяг всеосяжного перемир'я та режиму припинення вогню...
    В цей же час ми, громадські активісти, волонтери, ветерани, експерти говорили йому, що це брєд.
    Що РФ набуває оперативних спроможностей біля наших кордонів в 20-21 році. Що ідуть постійні обстріли, що потрібно всі сили кидати на Сектор Безпеки і Оборони.
    Зеленський казав, що треба відвести війська і це вбереже життя військових і цивільних, а ми казали, що це злочин, бо противник веде вогонь не з пістолетів чи рогаток, а крупнокаліберної артилерії.
    Врезультаті ми бачимо, що відбувся саботаж виконання Державного Оборонного Замовлення.
    Зупинилася реалізація програми Ракетний Щит, яку розробили та почали втілювати ще за Порошенка та Турчинова, виходячи саме зі знань реальної ситуації та підготовки РФ до розширення агресії.
    Були зупинені випробування систем залпового вогню Вільха.
    Були зупинені закупки ракетних комплексів Нептун.
    В цьому році не закупили жодного противотанкового комплексу Стугна.
    Міністерство Оборони заборгувало ЗСУ більше 1,5 мільярдів гривень виплат за піднайом житла, лікарняних, відпускних, тощо.
    За два роки зупинили програму поступового підвищення заробітних плат військовим.
    І все це на тлі скандалу із Вагнерівцями, кримінальними провадженями проти генералів та військових, скандалу з катерами проекту Кентавр, і т. п...
    І раптом, Зеленський видає - Може бути повноцінна війна. Повномаштабна.
    А політична та кримінальна відповідальність за роки брехні і саботаж будуть?
    Myroslav Hai
    Decipimur specie recti (Horatius).

8. Вверх #159987
    User banned
    А. Брехня.
    Б. Справа проти Труханова (навіть дві) - в ВАКС, створення якого гальмував особисто Порошенко.
    В. Маячня. Список законів не готували в ЄС - це родили "єврооптимісти" - Лещенко, Соболєв, Залищук, Найєм.
    Г. А на каналі ахмєтова йде програма "Велика деолігархізація" то що, тепер вірити тому, що він не олігарх?
    Д. До чого тут кремль? То у тебе нова методичка - мочити всіх, хто не вважає Порошенко богом? Хоча чому нова - ви завжди так робите.
    А. Брехня
    Б. Бред.
    Г. Я не смотрю передачи для тупых.
    Д. Кремль платит тем сукам, которые нападают на Поролшенко

сам ти придурок. ще раз повториш образу - підеш в ігнор
    Я счастлив. Твой минус в репутацию стоит тысячи плюсов от других участников.
    Если где-то, например в Фейсбуке, или, может, где-то ещё, какая-то кремлёвская сука что-то пишет обо мне плохо - значит я всё правильно пишу.
    Ты меня отправишь в игнор? Да я буду счастлив. Уже, давай уже отправляй.

9. Вверх #159988
    Не покидает форум Аватар для Dave
    Цитата Сообщение от musik Посмотреть сообщение
    А. Брехня
    Б. Бред.
    Г. Я не смотрю передачи для тупых.
    Д. Кремль платит тем сукам, которые нападают на Поролшенко

Я счастлив. Твой минус в репутацию стоит тысячи плюсов от других участников.
    Если где-то, например в Фейсбуке, или, может, где-то ещё, какая-то кремлёвская сука что-то пишет обо мне плохо - значит я всё правильно пишу.
    Ты меня отправишь в игнор? Да я буду счастлив. Уже, давай уже отправляй.
    Я смотрю этот Руссачок разбущевался не на шютку!!! Даже минус мне влепил в отчаянии
    Угроза игнора - страшная мстя, кара неземная!

10. Вверх #159989
    User banned
    Цитата Сообщение от Narelen Посмотреть сообщение
    Україноботи всіх країн - об'єднуємося.
    2 д. ·
    Отже, Зеленський заявив, що високоімовірна повномасштабна війна з РФ
    На що в РФ відповіли - так, можлива.
    Пройшло 2 роки, як Зеленський став президентом.

Врезультаті ми бачимо, що відбувся саботаж виконання Державного Оборонного Замовлення.
    Усилия любой бюрократической системы, прежде всего, направлены на сохранение самой себя. Одним из основного условия при этом, является удовлетворение желаний и устремлений широких масс избирателей. Чего хочет большинство? - Победы (пусть не военным путём, но победы) на Донбассе, колбасы подороже и новую машину. Причём перекос в сторону колбасы и машины, как выяснилось во время последних выборов, очевиден. Довольно незначительная часть населения РЕАЛЬНО, а не показушно на форумах вроде нашего, готова ради укрепления обороноспособности покупать колбасу подешевле и отложить обновление личного автопарка лет на 5. Вот под них и выстраивается сиюминутная политика в отношении расходов на оборону. Именно сиюминутная, т.к. о долгосрочной перспективе никто даже не думает.

11. Вверх #159990
    Не покидает форум Аватар для zarema
    А. Брехня.
    Те которые бегали по консульствам и просили не давать Украине безвиз?
    Суки продажные они, теперь на зеленского работают, губошлеп Лещ в укрзализнице 300 тыс, получает за ежедневные наклепы на Порошенко, наема уже поперли из укроборнпрома,сидит пока помалкивает,команды нет правду рассказать про зелёную банду, Залищучка на пинчуковском форуме с олигархами борется вместе с Пинчуком)))

12. Вверх #159991
    Душніла форумна

Зайди у гілку "Проблеми Криму"- там побачиш відповідь.
    Я побачив думку Портнікова. А твоя? Чий Крим?
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

13. Вверх #159992
    User banned
    Цитата Сообщение от Dave Посмотреть сообщение
    Я смотрю этот Руссачок разбущевался не на шютку!!! Даже минус мне влепил в отчаянии
    Угроза игнора - страшная мстя, кара неземная!
    Вам тоже?
    Вторая цитата в сообщении #159996 это как раз с негативной оценки этой путинской девочки

14. Вверх #159993
    Жемчужина форума
    Цитата Сообщение от taras Посмотреть сообщение
    а ответить за пособничество российским фашистам во время войны?

или ты таки разом?
    Не поняла вопросов.

Цитата Сообщение от taras Посмотреть сообщение
    ты допускаешь, что зеленский проведет честные выборы?

а как же котлеты и прочие арахамии?
    Допускаю, что ему самому нахрен не сдался тот второй срок.
    Счастье не находят, его создают))

15. Вверх #159994
    User banned
    Да кто ж нарколыгу спрашивать то станет.
    На него столько кокса перевели...
    11 раз на клизьму возили...
    Это ему в первый раз вежливо вводили,что оно на самом деле
    Дальше сцаться за дозу будет прилюдно,если кало мойшэ переклинит унизить
    Хотя куда уже ниже...чем наркозависимая картонная дурилка
    А главное,то совсем другое....
    Главное отхолокостить зефилитиков....
    Так,чтоб на генном коде осталось

Ну и конечно,шоб они при этом ржали
    Поприколуж

16. Вверх #159995
    СуперПабло
    Alfa-самец
    Дядя, ти вже нарешті визначся, про які вибори ти хочеш у мене щось запитати - президентські чи парламентські?????????

Розкрий свою могутню думку...
    А яке відношення це має до Зеленського, якого я тут критикую?
    Ну, то есть, понять, что моносброд в Раде - это прямое следствие результата президентских выборов тебе не по силам?
    Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».

17. Вверх #159996
    Кровавый Пастор
    Не поняла вопросов.

к примеру сдача операции с вагнеровцами и засветкой парней из разведки российским фашистам.

или расстрел боевиками из сбу парней в центре киева, которые работали в ордло.

сдачу украинских земель российским фашистам,

ну и т.д.

18. Вверх #159997
    Кровавый Пастор

ну это твое мнение, но ведь ему никто не даст воспользоваться в омане украденным сейчас в стране.

ты кстати попользовалась уже новой яхтой Х95 в италии, которую подарил зеленскому степанов?

кстати, как там в австрии поживает степанов? вы разом?

19. Вверх #159998
    Волонтер форума
    Щоб не знижати відкати з "Великого будівництва": "Зе-влада за два роки збільшила держборг на $14 млрд, закопуючи запозичення у недовговічні асфальтні дороги,- розслідування Чорновол
    неділя, 12 вересень 2021, 20:19

Через кілька років дороги Зеленського почнуть набувати первинний аварійний стан, бо програму довговічних бетонних автобанів звернули (будувати довго, заробітку менше). Проблема якості новобудов - окрема тема

За 5 років президентства Петра Порошенка державний борг збільшився на 9 млрд доларів, при Зеленському за два роки на 14 млрд доларів Про це йдеться в розслідуванні Тетяни Чорновол спеціально для програми “Вечір з Миколою Княжицьким” на Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

Якщо їхати країною неможливо не звернути увагу, як на “Велике будівництво” так і на “велике марнотратство”. Виливаються з бетону найдорожчі в світі пішохідні містки серед безлюдних полів, викладаються плиткою тротуари обабіч пасовиськ. Ні раціональності, ні економії. Країна живе так наче сидить на нафтодоларах.

Але ж нафтодолари це не про нас. Звідки тоді гроші в країні, економіка якої себе не забезпечує особливо після цілої серії вбивчих локдаунів.

Особливо рекордним для зростання державного та гарантованого державою боргу став минулий рік. Лише за один рік в країні Зеленського державний борг виріс, як за 5 років президентства Порошенка. І це при тому, що після Майдану країна куди більше потребувала запозичень ніж зараз. Тоді йшлося не про рівень життя, а про те, щоб банально вижити.. Згадаємо, як Янукович виснажив золотовалютні резерви, Росія відключила газ, від нас був відтятий індустріальний та вугільний Донбас, а з окупацією Криму ми втратили видобуток вуглеводнів на шельфі Чорного моря. Варто згадати в якому злиденному стані був наш захист - наша армія.

Однак в 2015 році при уряді Яценюка державний борг навіть скоротився. А у підсумку майданіська влада за 5 з хвостиком років додала до боргу країни 9 млрд доларів, “зелена влада” лише за два роки на третину більше - 14 млрд.

“Насправді, ми будем мати типову ситуацію, як і було за часів Януковича. Тоді в нього було велике будівництво 2012, під яке бездумно бралися кредити з усіх джерел, а потім вже наступні влади – Яценюк, Порошенко, Гройсман – були змушені погашувати ці кредити. Нам люди “кидали каміння в спину”, - зазначив міністр інфраструктури України у 2016-2019 рр. Володимир Омелян

"Принципово це є прокляття наступного уряду. Тобто в нас вони так і міняються. Приходять люди відповідальні, які змушені через те, що накопичилися надзвичайні борги, знижувати рівень життя населення, піднімати тарифи і так далі, щоб якимось чином звести кінці з кінцями.

Після того приходять популісти, які не зважають на такі речі, вони починають витрачати справді шалені якісь кошти, і приходимо до ситуації, коли нарощують борг" - пояснив політичний експерт Карл Волох.

Насправді, існують різні механізми стримування нарощення державного та гарантованого державою боргу – в тому числі міжнародні, наприклад МВФ. Міжнародний валютний фонд контролює, щоб країни з яким він співпрацює мали збалансований бюджет.

“Насправді, як не дивно, індикатором того, наскільки країна нормально веде своє господарство, є робота з МВФ.Янукович не мав в останні два роки жодного кредиту від МВФ, і борги накопичувалися іншим шляхом. Так само ми маємо і уряди Зеленського, які не мають допомоги МВФ, тому що в них не сходяться кінці з кінцями.”, - додав Карл Волох

І справді ми спостерігаємо складні стосунки у “Слуг народу” з МВФ і не лише через незбалансованість державного бюджету, а також через обман.

Зокрема, в 2020 році ЗЕ-команда отримала погодження від МВФ збільшити дефіцит державного бюджету України, щоб напозичати грошей на боротьбу з епідемією та підтримку економіки в умовах карантину.

Для цього “Слуги народу” проголосували за створення великого бюджетного фонду названого спеціально для МВФ – “антиковідним”. Щоб наповнити цей фонд живими коштами країна влізла в мільярдні борги.

А в результаті лікарні не були вчасно забезпечені апаратами зі штучної вентиляції легень, у нас був брак банального кисню і ми до сих пір пасемо задніх по темпам вакцинації. Бо з того фонду самі сльози пішли на медицину, левову частину коштів вигребло “Велике будівництво”.

Коронавірусний фонд від початку був створений не для фінансування заходів боротьби з епідемією, а щоб обманути МВФ і набратися цих боргів. Проте навіть мільярдів антиковідного фонду вистачило лише на рік будівництва, держава продовжує набиратися боргів і всередині країни і за кордоном.

“Ноу-хау від української влади. Вони вийшли на ринок зовнішніх запозичень і гордо розповідають, що Укравтодор молодець, ніколи не було такої довіри, але скромно мовчать про те, що запозичені гроші під державні гарантії. Тобто, віддаватиме їх не Укравтодор, а держава Україна. Віддаватиме чимало. Ми вже зараз бачимо, що боргове навантаження Укравтодору за останні півтора роки будівельних сезонів зросло майже до 100 млрд грн.” - повідомив Володимир Омелян

В підсумку тільки для “Великого будівництва” влада Зеленського вже збільшила державний борг на 4 млрд доларів. Візуально це виглядає, як 4 вантажні фури набиті під зав’язку сто доларовими банкнотами, і важить такий вантаж відповідно - 40 тонн.

Постає логічне питання, а що тоді стримує будь-яку владу піти таким безпрограшним шляхом - набратися боргів побільше, нагородити золоті гори, а свиню тобто борги підкласти наступникам? Стримує МВФ, внутрішні бюрократичні механізми, законодавчі норми, які напрацьовує держава роками на власному досвіді, набиваючи гулі.

Однак в нинішній політичній дійсності ці механізми стримування не спрацьовують, бо у Зеленського моновлада. Верховна Рада скасовує закони стримування, Офіс Президента в ручному режимі керує будь-яким посадовцем.

Як доказ цих слів розберемось в нинішній схемі перетворення боргових розписок в живі гроші для “Великого будівництва”. Спочатку уряд дозволяє державному “Укравтодору” випустити облігації під державні гарантії.

Облігації це боргові цінні папери з певним терміном погашення. Їх універсальність в тому, що купити їх, тобто дати в борг “Укравтодору” фактично може будь-хто: резидент, не резидент, фізична чи юридична особа. Через зазначений в облігаціях строк “Укравтодор” повертає власнику облігацій кошти з відсотками. Це називається погасити облігації. Однак своїх фінансових надходжень державний будівник доріг має мало – це переважно дорожній збір та акциз з продажу пального. Тоді який сенс давати в борг неплатоспроможному “Укравтодору”? А той, що облігації під державні гарантії. А це означає не заплатить “Укравтодор”, заплатить державний бюджет України.

В нашому випадку “Укравтодору” не треба навіть переконувати позичальника. Для нього це робить сам президент України.

Володимир Зеленський прилаштував на посаду керівника державного “Укрексімбанку” друга родини Євген Мецгер і доручив йому викуповувати облігації “Укравтодору”. Проте грошові апетити дорожнього будівництва безмірні, зрозуміло, що банк швидко став збитковим.

Тоді відповідну команду від ОП отримує Національний банк України. В квітні 2020 року Нацбанк зносить один з запобіжників інфляції - приймає рішення, що банки можуть отримувати від Нацбанку живі гроші, так зване рефінансування під заставу облігацій “Укравтодору”.Таким “Укрексімбанк” віддає Нацбанку облігації “Укравтодору” та отримує за це живі гроші, на які викуповує нові облігації “Укравтодору”. Як результат у Нацбанку в активі - боргові розписки, у державного “Укрексімбанку” в активі - боргові розписки, у “Укравтодору” - державні гарантії, а у дорожного картелю мільярди живих коштів на будівництво, марнотратство і на завищення вартості будівництва, яке опозиція небезпідставно нарекла “Великим крадівництвом”.

До речі, описана вище схема фінансування “Великого будівництва” за своєю природою є опосередкованим кредитуванням уряду коштами Національного банку. А це до речі, порушує Конституцію України. Адже в Конституції чітко прописано, що головне завдання НБУ - стабільність національної валюти. Однак, коли НБУ фінансує уряд це завжди закінчується друком гривні. Адже у вервечці боргових зобов’язань Нацбанк зі своїм друкарським станком просто опиняється крайнім.

“Зелена владу” це не турбує лише тому, що вони відтерміновують час розплати, і навіть радіють, що це ляже на плечі наступників.

“Цікава річ, що минулого року, зокрема ті області, які я об’їздив – це Запорізька, Дніпропетровська, Миколаївська, Херсонська, Одеська – абсолютна більшість всіх відремонтованих доріг зроблена поточно середнім ремонтом. І за типом цього ремонту гарантія була три роки. Тобто, на кінець каденції, якщо Зеленський досидить до завершення свого президентського терміну, ми будемо мати ситуацію, що всі гарантійні зобов’язання будуть завершені і стан відремонтованих Зеленським доріг – це вже буде головна біль знову держави і платників податків.”, - зазначив Володимир Омелян

Інша проблема полягає в тому, що бітум для “Великого будівництва” є найдорожчим в Європі.

Цей золотий за вартістю продукт нафтопереробки походження з країни агресора довго країні не прослужить, бо така природа асфальтних доріг. Прогнозуємо, що новобудови перетворяться в мотлох акурат до строку погашення облігацій. А якщо до цього додати невідворотну інфляцію, то не позаздриш тій владі, на яку ляже такий тягар.

Повернемось до Віктора Януковича. У Віктора Януковича був аналог

“Великого будівництва” - “Євро 2012”. Під цим брендом тоді і був набраний найбільший кейс гарантованих державою боргів. Державні облігації випущені під “Євро 2012” довелося погашати навіть ЗЕ-владі.

В державних тендерах того будівництва прослідковувалося завищення ціни. Журналісти тоді писали про системну корупцію. Після втечі Януковича з країни виявилося, що крадіжка державних коштів через тендери, це було лише половина схеми. Інша половина –це була легалізація викрадених коштів. В кримінальній справі ГПУ, що умовно називалася справа Курченка, хоча там йшлося про Організоване злочинне угрупування Януковича, слідство вийшло на дуже масштабну схему відмивання коштів: коли корупційні відкати з тендерів перераховувалися на рахунки низки офшорів, а далі через латвійські банки поверталися в держбюджет України. Не дивуйтесь, так в держбюджет, але, як боргові запозичення. Тобто корупціонери давали в борг державі вкрадені у неї ж гроші. Технічно це оформлювалося через купівлю державних облігацій. Такий спосіб ідеальний для легалізації корупційних доходів. Після погашення корупціонер отримує кошти з ідеальною історією походження. При чому погашення боргу – гарантоване. Інакше, це дефолт країни.

Тому після втечі Януковича майданівській владі з величезними зусиллями вдалося конфіскувати в держбюджет лише невелику частину корупційних коштів відмитих таким чином - півтора мільярди доларів. І то тільки тому, що ті облігації зберігалися в Україні на рахунках Ощадбанку.

“Наразі ми знаємо лише те, що нинішні можновладці офіційно купують собі потроху облігації – дають в борг державі. Ми знаємо, що пан Зеленський, як і нинішній міністр інфраструктури офіційно купують ОВДП, потім продають. Зеленський забуває навіть при цих операціях декларувати всі ці речі, потім згадує заднім числом, що він щось купив на 5 мільйонів гривень.” - зазначив Володимир Омелян.

Щоправда суму офіційно куплених зеленими можновладцями облігацій не велика порівняно з рекордом їх продажу державою. На жаль, про реальний стан справ в цій сфері ми дізнаємося лише після зміни влади.

Поки доводиться спостерігати, як росте державний борг.

Отож залишається лише сподіватися, що нам пощастить і на наступних виборах знайдуться грамотні державні управлінці, яких ми обираємо і які погодяться піти в уряд камікадзе.

А тоді у нас з’явиться привід для оптимізму: країна вже таке проходила після Януковича. Другий раз зазвичай легше.
    ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ АБО ІДІТЬ ГЕТЬ!

20. Вверх #159999
    Волонтер форума
    Як ви собі уявляєте навіть не обрання Саакашвілі президентом - прийом від нього документів у ЦВК з порушенням Конституції, яка чітко описує, хто може бути президентом України?
    З 2029 - хай балотується. Я тільки "за".

Якщо ти не здогадався - мова йшла про 2024.
    Т.е. вы таки согласились с тем, что ваше утверждение, о том, что он не может подать документы ложно?)) Теперь у меня к вам вопрос, ваше новое утверждение основанно, на ваших фантазиях или вы достоверно знаете с какой конкретно даты Саакашвили находился в 14 году в Украине? Он точно приехал после 30.03.14?
    И это ваш не первый провал в тесте на внимательность)) если вы обратите внимание под моей авой указан женский пол)))
    Де факти? Тільки пересмикування чи то через Фіалу (який сам не бідний), чи то через рекламу на StarLightMedia.
    Чому в декларації, яку "Голос" подав до НАЗК, про Пінчука нічого не сказано?
    Вот вам очередная порция фактов, к уже приведенным ранее.
    Список партии в Киевсовет возглавил бывший глава таможенной службы Макс Нефедов, который работал в Dragon Capital у Томаша Фиалы, партнера Сороса, и был управляющим фонда Icon Private Equity у Виктора Пинчука.

Во Львове команду “Голоса” ведет Ярослав Рущишин из «Украинской Галицкой партии» (депутаты Наталья Пипа, Галина Васильченко, Роман Лозинский) — это Михаил Фридман из «Альфа групп».

В 2016-2020 годах Dragon Capital вместе со своими зарубежными партнерами инвестировали в недвижимость более 600 млн долларов, из них более 500 млн долларов — в Киеве и Киевской области. Инвестиционным партнером, среди прочих, является американский финансист и инвестор Джордж Сорос.
    Понимаете в чем проблема, вы не аргументируете свою позицию, я вам привожу конкретные факты, пусть и косвенные, но их довольно много, что бы основываясь на них делать выводы. А вы про декларации пишите. У 90% депутатов их имущество не внесено в декларацию, означает ли это, что этого имущества у них нет?)) Вы реально считаете, что основываясь только на декларации можно сделать вывод, что Пинчук не финансирует "Голос"?) Вакарчук становится лицом партии, электорат голосует за него, а не за списки, по которым в ВР заводятся люди Пинчука, после чего Вакарчук сваливает.
    Я понимаю вашу позицию, но где ваши аргументы в ее пользу?
    ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ АБО ІДІТЬ ГЕТЬ!

21. Вверх #160000
    Плиточник у шоколаді
    Саня, я тебе лично сообщу в 2024-ом, за кого проголосовала)))
    Я не думаю що ви мене здивуєте...переймаюсь лише щоб мого собаку не дуже часто показували по тв, бо виберете, а я не буду знати що з тим робити..
    Ви живете так, як обирали вчора...

Ответить в теме
Страница 8000 из 9363 ПерваяПервая ... 7000 7500 7900 7950 7990 7998 7999 8000 8001 8002 8010 8050 8100 8500 9000 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права