|
У 10-му сезоні Дана Оханська не отримала народної любові, отримала відро лайна на голову після ФПШ)))
І кореянка Ліля теж не стала популярною, тільки трішки поспівчували їй, усі лаври отримала мадам Квіткова у безшовних трусах: і каблучку, і обручку, і великий живіт, хай їй Бог дає здоров'я)))
Зараз трохи все переплуталось, але у цьому сезоні Зайця буде найбільш популярною, тому дівки на неї дуже злі)
Чужих дітей не треба любити, якщо не хочеш. Але якщо ти чогось хочеш, то дивишся на це з зацікавленностю. Людина, яка так хоче бути багатодітною матер‘ю не реагує на дітей, це нонсенс. Мабуть я неправильна, я люблю дітей і не розділяю це поняття на своє, чуже, дітдомівське. Маленькі діти визивають в мене інтерес. Але це особисто моє. Вважайте тему закритою.
Последний раз редактировалось Lady_Winter; 18.05.2021 в 21:26.
https://insider.rv.ua/holostyachka-z-rivnogo-pokrasuvalas-u-zvablyvomu-sriblyastomu-kostyumi-foto/
“Холостячка” з Рівного покрасувалась у звабливому сріблястому костюмі (ФОТО)
Будикка, лови))
Так я ж не вірю в твою версію про "несправедливо"
Несправедливим я вважаю повернення у проЄкт, і бачу це так. Міша розуміє, що помилився, на фіналі нікого не обирає і продовжує з крольчихою справжні стосунки за межами проЄкту, не принижує дівчат і відповідає за свої вчинки, а саме рішення вигнати Юлю. Якщо він її не обере, то він ідійот, вибачай, але оскільки мені Юля не подобається, я буду цьому рада.
Последний раз редактировалось Resiente; 18.05.2021 в 22:54.
Я про хабарі від Гані не писала, але припускаю, що переможця все-таки обирає мадам Калина ще на самому початку проекту, а потім дуже гарно підштовхує холостяка саме до цієї учасниці...чому вона так робить- їй видніше)) Хабарі теж можуть бути (додаткові кошти зайвими не будуть, у Гриші сім'я велика), але не за перемогу, а просто за участь у проекті, це непоганий спосіб засвітитися. Особливо зацікавлені у цьому дівки із своїми власними проектами. Іванну з 8-го впихнув у сезон Поплавський, потім вона презентувала свій проект для жінок, Наталія з шостого сезону теж психолог зараз, Марина з 9-го сезону теж від Поплавського, ще й була знайома з Микитою до проекту, а дівчина темношкіра з Італії була знайома з Іраклі, вона до речі теж здавалася надто спокійною та врівноваженою, як Розка) А за Розалію теж хтось міг слово замовити, бо взагалі незрозуміло, що вона там робить.
https://www.instagram.com/p/CPB0dkNHzA0/?utm_medium=copy_link
И кому он там «верит»?
Выпуск 3, вечеринка в честь дня Рождения Аньки. Вопрос в игре: "Поцелуй на первом свидании". Аня: "Це не для мене. Я на первых свиданиях никогда не целуюсь...Ну, у меня так. Я такая."
Уход на самоизоляцию и:
Выпуск 4. Общение по скайпу.
Выпуск 5. Возвращение и тэт перед церемонией роз.
Выпуск 6. Первое индивидуальное свидание. Коммент Ани: "Мне хотелось чтобы Миша проявил инициативу". И Мише: "Хочу к тебе поближе" - сама подсела, захват правой рукой за шею и правое ухо Мишки, и при интенсивных поцелуях: "Я люблю целоваться. Много!".
Не похоже совсем было на поведение девушки "Це не для мене")
Ещё: на пост-шоу озвучила что это именно с ней Богдан развелся весной 2019. А при знакомстве с мамой Миши сказала что на проект пошла потому что два года не была в отношениях. День Рождения у нее 9 декабря - это выпуск 3, а значит проект начали снимать где то в конце ноября или начале декабря 2020. Кастинги были по логике, как минимум за месяц-два до начала сьемок...Два года никак не получается)
Последний раз редактировалось Liberty 88; 19.05.2021 в 00:13.
Первый выпуск - одна вечеринка) еще пять - дня по два-три они снимают "неделю" свою) Этт еще дней 10-15 максимум. И посмотрите на эти поцелуи - она ж его почти как удав готова была засосать...какая там "я не целуюсь"))
Вот Розали - и на свидании-знакомстве с друзьями в выпуске 10 очень целомудренно и осторожно целуется с Мишей.
Вообще я спорить и доказывать свое мнение не люблю) Просто ответ на вопрос - где несоответствия. И это на вскидку, без анализа "через лупу")
А що тут не співпадає? Перше побачення було по скайпу. Довго розмовляли, вечеряли. Чого його не рахувати?) І розвелась вона на початку 2019. Знайомство з мамою було на початку 2021. І навіть якщо рахувати з кастингів, то їй треба було сказати, 1рік 9 місяців і 4 дні не мала серйозних відносин?)))))
Социальные закладки