| ||
Тема: Петр Порошенко
Скільки кандидатів від "Голосу" та "Самопомочі" були президентами, мали коаліцію та 5 років реальної влади - з кумом-генплокулолом, міністрами силових відомств, безкоштовним доступом на телеканали ахмєтова, мертвечука та на власні телеканали? 0. Нуль.
Зустрічне питання.
Лідер партії ЄС, п'ятий президент, сивочолий гетьман, лідер президентських рейтингів (за думкою самого сивочолого гетьмана та його порохоботів) Петро Порошенко на погоджувальній раді ВР назвав індійську вакцину "гімном".
Гончаренко вакцинувався індійською вакциною.
Тож вакцина - не "гімно", чи Гончаренко не слухається свого боса?
Зараз - ні, багато в чому винен сам Зеленський (уважно - я його не захищаю, у мене є до нього претензії, але ха межами цієї теми).
А до Порошенко у мене залишилося лише два питання (крім причин, які побудили його назвати індійську вакцину "гімном" - див. вище):
1) чому він не розігнав ОАСК, коли проводив судову реформу?
2) чому він не наклав санкції на Козака ще у жовтні 2018? Якби він це зробив - у ВР не було би фракції зрадників, або вона була би набагато менше.
Хтось з порохоботів може мені роз'яснити?
Последний раз редактировалось Rus; 24.03.2021 в 09:46.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Шо до вакцини, Порошенко лише процитував лікаря. Але ви того чомусь не чуєте аж ніяк, це лікар висловився з приводу цієї вакцини. І насправді багато лікарів не хочуть вакцинуватись цією вакциною. І до чого тут Гончаренко, він не Порошенко чи вони разом сплять, їдять і взагалі мешкають?
На решту питань відповіді теж давно є, але ви їх по сто раз мусоліте і не чуєте нічого, в тому числі з приводу судової реформи.

"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"
"Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.
Вакцинуватись чи не вакцинуватись - особистий вибір кожної людини. В тому числі - лікарів.
Говорити на погоджувальній раді, що "гімно привезли" - це заклик не вакцинуватися.
Це точно, що потрібно зараз Україні в боротьбі з Ковідом?
Хочеш наїхати на Степанова - роби це. Але не плясати на кістках безглуздо організованої кампанії вакцинування.
Я вже мовчу, що ту саму вакцину з того самого заводу отримує і Великобританія, і Австралія, і Канада.
А сивочолий гетьман ледь не викликав дипломатичний скандал, тому що посли цих країн терміново були змушені пояснювати, що ця вакцина - повністю безпечна.
Индийская вакцина CoviShield: бояться или нет?
Посол Британии заверила, что купленная Украиной вакцина Covishield идентична AstraZeneca
"Канада тоже заказала индийскую вакцину, каких еще вам пруфов не хватает?", - Степанов в Раде защищает CovieShield
В общем понятно, во всем виноват ПАрАшенкА!
аминь.
Очікувана відповідь. Знову одні відмазки. Що ще чекати від порохоботів? Не правди чи визнання власних помилок (чи помилок свого кумира).
Безумовно - я знаю, що Порошенко не свою думку сказав, а нібито процитував якогось місцевого (районного?) лікаря.
Але:
- прізвище лікаря я не почув;
- висловив цю думку цей лікар в обмеженому колі (не в ЗМІ, а в особистому спілкуванні);
- думка лікаря - це особиста позиція лікаря, а думка лідера парламентської фракції партії імені свого імені (до того ж - кандидата в президенти) - це ЗОВСІМ інше, особливо з урахуванням того, що 25% населення цієї думки прислуховуються беззаперечно і виконують без жодного сумніву.
Тож яку ціль переслідував ПАП, коли говорив це - публічно, з погоджувальної ради ВР?
1. В чому правда? Чому посли Британії та Канади миттєво спростували чутки про нібито низьку якість індійської вакцини?
2. Саме цікаве, що 25% навіть не намагаються своєю головою перевірити інформацію (НЕ правду), яку їм доніс сивочолий гетьман.
Чи ти читаєш по діагоналі? Ще раз наводжу посилання - спеціально для тебе:
3. Я не слухаю нікого - я перевіряю інформацію. Але якщо бачу відверту брехню - то цікавлюсь, навіщо її розповсюджувати?
Сообщение от vip tanya
Лишнее подтверждение тому, что в рядах сивочубого алкаша нормальных нет)))
===
Сильно сказано о Прошенко. Прямо в самую точку из сообщений сливных, когда сказать нечего. )
Хотели ударить словом в виде шпильки в мягкое место ненормальных на Ваш взгляд, но пролетело мимо мягкого и вернулось бумерангом в собственное мягкое.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
пусть лучше будет стыдно утром, чем скучно вечером...
пусть лучше враги тебя и через 2 года вспоминают злым громким словом, чем забудут навсегда...
Порошенко личность, ни отнять, ни прибавить...
поэтому и эта тема здесь актуальна и ежедневна..
так, зарисовка на полях, без претензий на актуальность и конкретику
1. Тому що лідер партії ПЄС дискредитував англійську (насправді) вакцину. Навмисно чи ні - питання не до мене.
2. ПризупиняЛИ. Колись в минулому. Тому що хтось (напевно - росія) почав інформаційну атаку на неї - можливо, щоб просунути свою.
Зараз вже продовжжили.
Коронавирус в мире: Европа возобновляет прививки AstraZeneca, и почему вакцина помогает при "долгом ковиде"
На вакцину AstraZeneca здійснюється інформаційна атака
Фейк: Вакцина от AstraZeneca (Covishield) содержит в своем составе вирус шимпанзе и абортированные человеческие клетки
Фейк: Ангела Меркель отказалась прививаться от COVID-19 вакциной от AstraZeneca
Манипуляция: Вакцина Oxford/AstraZeneca (Covishield) способна модифицировать ДНК человека
[mod] эта тема не о ковиде и не о прививках.
3. Питання не до мене - я не степанов і не зеленський, який його призначив.
Ще раз повторюю: претензій до степанова і у мене купа, але навмисно перешкоджати навіть такій бездарній вакцинації - це АМОРАЛЬНО.
Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 25.03.2021 в 16:09.
Социальные закладки