| ||
Тема: Петр Порошенко
Працюють. Краще платити 300 тис в місяць таким, як Лещенко та Найєм, ніж будуть красти мільйони такі, як Свінарчук, Кононенко, Березенко, Оніщенко, Насіров, син Авакова, суркіси, постачальники Укрзалізниці (герега чи як його?)
1. Нічого. Гарний бізнес. Високий дохід. Якби не податки в російський бюджет, та мальдівська відпустка бізнесмена - в.о.президента.
2. Вибач - я місяць в бані був - не міг відповідати. Є ще питання з цього приводу?
3. Рейтинг Садового вбив Порошенко. Як і рейтинг Яценюка перед тим (руками Саакашвілі), а потім - рейтинг самого Саакашвілі. А ще - рейтинг Гриценко. Проте - за 5 років жодної боротьби з рейтингом бойка та мертвечука. Совпаденіє? Не думаю.
4. Я вже сказав (процитував) - повна маячня. НАЗК відпрацьовує формальну скаргу прокуратури, хоча сама прокуратура не має права втручатися у справи місцевої влади.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
Дай вгадаю.
Команда Бігуса за 7 років створила більше 300 випусків.
І коли один з них влучив у твого куміра, внаслідок чого він програв піаністу шоу на стадіоні під назвою "дебати" - ти вирішив, що хтось злив Бігусу інфу.
А ти саме розслідування дивився? Про висотоміри, про списані двигуни, про листування між членами банди і долю Свінарчуку-старшому?
То не вам відповідь була.
А ваш коментар містить лише ваші емоції, і нуль інформації.
Є щось більш змістовне та аргументоване?
Разом з тим - мою відповідь особисто вам ви проігнорували. Дивно.
1. Ось текст та аудіо на Цензорі:
"Давай уже сделаем и будем двигаться, бл#" - Сурков и Медведчук в 2014 году обсуждают поставки электроэнергии в Крым и обмен пленными на Донбассе. АУДИО+расшифровка.
2. Як хочу - так пишу. Це злочин?
До того ж - я місяць був в бані - тепер доводиться наздоганяти "діалоги" (хоча це точно не діалоги).
Последний раз редактировалось Rus; 23.03.2021 в 16:13.
Вот не поленилась погуглить за Насырова
5 мая 2015 г. назначен на должность главы Государственной фискальной службы по результатам открытого конкурса.
2 марта 2017 г. Насиров задержан в больнице Феофания в рамках расследования уголовного производства, связанного с неправомерными, по мнению следствия, решениями главы ГФС о рассрочке налоговых долгов предприятиям, связанных с беглым народным депутатом Александром Онищенко.
3 марта 2017 г. решением Кабмина Насиров отстранен от должности главы ГФС на время расследования. Его обязанности временно возложены на заместителя Мирослава Продана.
31 января 2018 года Кабинет министров уволил отстраненного от своих обязанностей главу Государственной фискальной службы Романа Насирова.
Что не так?? назначили, замутил схему, уволили.
Не вистачає лише одного рядка:
Претензія в даному випадку - виключно до ОАСК, який Порошенко повинен був ліквідувати за рік до того.Так, 11 грудня 2018 року Окружним адміністративним судом м. Києва було прийнято рішення про визнання протиправним та незаконним Розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 «Про звільнення Насірова Р.М. з посади Голови ДФС».
Повторюю ще раз.
Ось текст та аудіо на Цензорі:
"Давай уже сделаем и будем двигаться, бл#" - Сурков и Медведчук в 2014 году обсуждают поставки электроэнергии в Крым и обмен пленными на Донбассе. АУДИО+расшифровка.
Більш детально - про полонених:
Є. Звертайся до секретаріату ВАКС.Медведчук: Слушай, еще в одну авантюру меня хотят втащить.
Сурков: Чего?.
Медведчук: Смотри, предложил наш уважаемый Петр Алексеевич, и это было поддержано Владимиром Владимировичем поучаствовать в освобождении пленных. Мне. То есть он готов дать мне мандат.
Сурков: Ну, да. Я знаю, что ты там… можешь играть, да. И чего в итоге?
Медведчук: Ну ничего, я жду мандат. (смеется)
Сурков: Давай-давай, забирай-забирай.
Медведчук: (смеется) Ты согласен с этим?.
Сурков: Я думаю, тебе это в плюс.
Медведчук: Ну ты ж не возражаешь, нет? (смеется)
Сурков: Я сто процентов не возражаю. Забирай. Забирай всех.
Медведчук: Ой, всех! (смеется).
Последний раз редактировалось Rus; 23.03.2021 в 16:20.
как же устали диванные эксперты с претензиями.....а почему вы не в теме зеленского, у вас к нему нет претензий? я бы послушала)))
Повторюю ще раз.
Ось текст та аудіо на Цензорі:
Більш детально - про полонених:[/QUOTE]
Об этой ситуации Порошенко рассказывал в своих интервью....
1. Ця гілка не про Зеленського, а про Порошенко, тож тут я дискутую саме про нього.
Але зазначу, що у Зеленського ще є шанс провести судову реформу (в тому числі - нарешті ліквідувати ОАСК), а у Порошенко - вже немає.
А от якби Порошенко скористався можливістю (навіть конституційним обов'язком) ліквідувати ОАСК ще у 2017-му році - ми би не мали ані відсторонення Супрун, ані відновлення насірова, ані організованого злочинного угрупування щодо спроби захопити владу - недарма суддя вовк тепер так швидко втікає від НАБУ.
2. Що саме? "то не я - мене змусили"?
Можете не відповідати - відмазки порохоботів не дуже цікаві.
Лише один раз Порошенко визнав, що обманув сподівання українців - коли обіцяв, що війна завершиться на за місяці, а за дні.
Але я відчував контекст, в якому він це сказав, у мене не було рожевих окулярів, і я вважав цю обіцянку його прорахунком, а не оманою.
Більше жодного разу я не бачив визнання його помилок.
Социальные закладки