Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 3515 из 3859 ПерваяПервая ... 2515 3015 3415 3465 3505 3513 3514 3515 3516 3517 3525 3565 3615 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 70,281 по 70,300 из 77173
  1. Вверх #70281
    Супермодератор
    Зверская коррупция
    Цитата Сообщение от zarema Посмотреть сообщение
    Та яки в них помилки, святі люди, бачиш у садового дружина бізнесвумен, канал має, а сам Садовий ні до чого. Так само як і Зе, це все Порох во всьому винен, навіть зараз
    А шо там Садовой мусороперерабатывающий завод построил? или так и возит его по всем свалкам прилегающих областей? или Порох все равно так и виноват?
    mamihlapinatapai

2. Вверх #70282
    Живёт на форуме Аватар для Irina95\65\95
    Цитата Сообщение от Rus Посмотреть сообщение
    1. Ця гілка не про Зеленського, а про Порошенко, тож тут я дискутую саме про нього.
    Але зазначу, що у Зеленського ще є шанс провести судову реформу (в тому числі - нарешті ліквідувати ОАСК), а у Порошенко - вже немає.
    А от якби Порошенко скористався можливістю (навіть конституційним обов'язком) ліквідувати ОАСК ще у 2017-му році - ми би не мали ані відсторонення Супрун, ані відновлення насірова, ані організованого злочинного угрупування щодо спроби захопити владу - недарма суддя вовк тепер так швидко втікає від НАБУ.
    2. Що саме? "то не я - мене змусили"?
    Можете не відповідати - відмазки порохоботів не дуже цікаві.
    Лише один раз Порошенко визнав, що обманув сподівання українців - коли обіцяв, що війна завершиться на за місяці, а за дні.
    Але я відчував контекст, в якому він це сказав, у мене не було рожевих окулярів, і я вважав цю обіцянку його прорахунком, а не оманою.
    Більше жодного разу я не бачив визнання його помилок.
    Ндааа,сильно сидя на диване обвинять....очень сильно...! Нелох,сказал,что посмотрит в глаза,и война закончится. Но смотрю он вам более симпатичен))) ахааа,как одна да а когда то высказадась тут,что Порошенко страшный,а бубочка красив,заживем!!!!

3. Вверх #70283
    Ковидофил

Цитата Сообщение от sashav Посмотреть сообщение
    А визнання помилок СамоНемочі і Голосу ти бачив???
    Скільки кандидатів від "Голосу" та "Самопомочі" були президентами, мали коаліцію та 5 років реальної влади - з кумом-генплокулолом, міністрами силових відомств, безкоштовним доступом на телеканали ахмєтова, мертвечука та на власні телеканали? 0. Нуль.
    Зустрічне питання.
    Лідер партії ЄС, п'ятий президент, сивочолий гетьман, лідер президентських рейтингів (за думкою самого сивочолого гетьмана та його порохоботів) Петро Порошенко на погоджувальній раді ВР назвав індійську вакцину "гімном".
    Гончаренко вакцинувався індійською вакциною.
    Тож вакцина - не "гімно", чи Гончаренко не слухається свого боса?

Та яки в них помилки, святі люди, бачиш у садового дружина бізнесвумен, канал має, а сам Садовий ні до чого. Так само як і Зе, це все Порох во всьому винен, навіть зараз
    Зараз - ні, багато в чому винен сам Зеленський (уважно - я його не захищаю, у мене є до нього претензії, але ха межами цієї теми).
    А до Порошенко у мене залишилося лише два питання (крім причин, які побудили його назвати індійську вакцину "гімном" - див. вище):
    1) чому він не розігнав ОАСК, коли проводив судову реформу?
    2) чому він не наклав санкції на Козака ще у жовтні 2018? Якби він це зробив - у ВР не було би фракції зрадників, або вона була би набагато менше.
    Хтось з порохоботів може мені роз'яснити?
    Последний раз редактировалось Rus; 24.03.2021 в 09:46.
    "Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."

4. Вверх #70284
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    Ндааа,сильно сидя на диване обвинять....очень сильно...! Нелох,сказал,что посмотрит в глаза,и война закончится. Но смотрю он вам более симпатичен))) ахааа,как одна да а когда то высказадась тут,что Порошенко страшный,а бубочка красив,заживем!!!!
    До чого мені питання про Зеленського? Він не мій кумир.
    Знайдіть тут зелейобів та питайте безпосередньо їх, без посередників.

5. Вверх #70285
    Живёт на форуме Аватар для Monsieur Anatole
    Цитата Сообщение от vip tanya Посмотреть сообщение
    Лишнее подтверждение тому, что в рядах сивочубого алкаша нормальных нет)))
    Не вижу логической связи. Outrider - твой зять и мстит тебе за склочность характера.
    ЗЫ. Плохо закалякала плюсовавших Донхуану и Охотницу. "ТщательнЕе надо"
    Не учите детей читать. Учите их сомневаться в прочитанном.

6. Вверх #70286
    хвастаться поддержкой вашего мнения одним пользователем? сильно))))
    кстати, думала тема Саакашвили уже умерла, он же труп политический, но оказывается еще кому-то интересен, удивительное рядом))))

7. Вверх #70287
    Не покидает форум Аватар для zarema
    Скільки кандидатів від "Голосу" та "Самопомочі" були президентами, мали коаліцію та 5 років реальної влади - з кумом-генплокулолом, міністрами силових відомств, безкоштовним доступом на телеканали ахмєтова, мертвечука та на власні телеканали? 0. Нуль.
    Зустрічне питання.
    Лідер партії ЄС, п'ятий президент, сивочолий гетьман, лідер президентських рейтингів (за думкою самого сивочолого гетьмана та його порохоботів) Петро Порошенко на погоджувальній раді ВР назвав індійську вакцину "гімном".

Зараз - ні, багато в чому винен сам Зеленський (уважно - я його не захищаю, у мене є до нього претензії, але ха межами цієї теми).
    А до Порошенко у мене залишилося лише два питання (крім причин, які побудили його назвати індійську вакцину "гімном" - див. вище):
    1) чому він не розігнав ОАСК, коли проводив судову реформу?
    2) чому він не наклав санкції на Козака ще у жовтні 2018? Якби він це зробив - у ВР не було би фракції зрадників, або вона була би набагато менше.
    Хтось з порохоботів може мені роз'яснити?
    Шо до вакцини, Порошенко лише процитував лікаря. Але ви того чомусь не чуєте аж ніяк, це лікар висловився з приводу цієї вакцини. І насправді багато лікарів не хочуть вакцинуватись цією вакциною. І до чого тут Гончаренко, він не Порошенко чи вони разом сплять, їдять і взагалі мешкають?
    На решту питань відповіді теж давно є, але ви їх по сто раз мусоліте і не чуєте нічого, в тому числі з приводу судової реформи.

8. Вверх #70288
    Душніла форумна

Шо до вакцини, Порошенко лише процитував лікаря. Але ви того чомусь не чуєте аж ніяк, це лікар висловився з приводу цієї вакцини. І насправді багато лікарів не хочуть вакцинуватись цією вакциною. І до чого тут Гончаренко, він не Порошенко чи вони разом сплять, їдять і взагалі мешкають?
    На решту питань відповіді теж давно є, але ви їх по сто раз мусоліте і не чуєте нічого, в тому числі з приводу судової реформи.
    Це відома пропагадистська методика: багаторазове повторення брехні, змішанної з краплиною правди... Правда, що Порошенко сказав слово "гімно"? Правда! А говорити, що це цитата - не обов'язково... Гебельс відпочиває...
    "Борітеся - поборете"
    "Русофобії не буває забагато"
    "Слава Україні"

9. Вверх #70289
    Не покидает форум Аватар для sashav
    Зустрічне питання.
    Зрозуміло, ти завжди вибираєш лузерів!

А як Гончаренко і Порошенко між собою зв'язані, окрім того що є в одній партії?!
    До речі можеш запитати Гончаренка, чому він вакцинувався "гімном"!!!
    Зустрічне питання.
    Чому 80% лікарів відмовляються вакцинуватись Ковішілдом?
    "Вони всі там вживають наркотики?": Депутат Європарламенту фон Крамон.

10. Вверх #70290
    Не покидает форум Аватар для Dejka
    лишнее подтверждение тому, что у некоторых випов настолько низкая самооценка, что на неё могут повлиять какие-то минусы на сайте...

11. Вверх #70291
    Ковидофил

Чому 80% лікарів відмовляються вакцинуватись Ковішілдом?
    Вакцинуватись чи не вакцинуватись - особистий вибір кожної людини. В тому числі - лікарів.
    Говорити на погоджувальній раді, що "гімно привезли" - це заклик не вакцинуватися.
    Це точно, що потрібно зараз Україні в боротьбі з Ковідом?
    Хочеш наїхати на Степанова - роби це. Але не плясати на кістках безглуздо організованої кампанії вакцинування.

Я вже мовчу, що ту саму вакцину з того самого заводу отримує і Великобританія, і Австралія, і Канада.
    А сивочолий гетьман ледь не викликав дипломатичний скандал, тому що посли цих країн терміново були змушені пояснювати, що ця вакцина - повністю безпечна.
    Индийская вакцина CoviShield: бояться или нет?
    Посол Британии заверила, что купленная Украиной вакцина Covishield идентична AstraZeneca
    "Канада тоже заказала индийскую вакцину, каких еще вам пруфов не хватает?", - Степанов в Раде защищает CovieShield

12. Вверх #70292
    В общем понятно, во всем виноват ПАрАшенкА!
    аминь.

13. Вверх #70293
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Irina95\65\95 Посмотреть сообщение
    В общем понятно, во всем виноват ПАрАшенкА!
    Хто це?

14. Вверх #70294
    Ковидофил

Цитата Сообщение от Ніколи Посмотреть сообщение
    Це відома пропагадистська методика: багаторазове повторення брехні, змішанної з краплиною правди... Правда, що Порошенко сказав слово "гімно"? Правда! А говорити, що це цитата - не обов'язково... Гебельс відпочиває...
    Очікувана відповідь. Знову одні відмазки. Що ще чекати від порохоботів? Не правди чи визнання власних помилок (чи помилок свого кумира).
    Безумовно - я знаю, що Порошенко не свою думку сказав, а нібито процитував якогось місцевого (районного?) лікаря.
    Але:
    - прізвище лікаря я не почув;
    - висловив цю думку цей лікар в обмеженому колі (не в ЗМІ, а в особистому спілкуванні);
    - думка лікаря - це особиста позиція лікаря, а думка лідера парламентської фракції партії імені свого імені (до того ж - кандидата в президенти) - це ЗОВСІМ інше, особливо з урахуванням того, що 25% населення цієї думки прислуховуються беззаперечно і виконують без жодного сумніву.
    Тож яку ціль переслідував ПАП, коли говорив це - публічно, з погоджувальної ради ВР?

15. Вверх #70295
    Вакцинуватись чи не вакцинуватись - особистий вибір кожної людини. В тому числі - лікарів.
    Говорити на погоджувальній раді, що "гімно привезли" - це заклик не вакцинуватися.
    Це точно, що потрібно зараз Україні в боротьбі з Ковідом?
    Це ти так вважаєш!!!
    А я вважаю, що Петро мав сказати людям Правду, що він і зробив!

Саме цікаве, що 73% слухають голуБородьку, а винуватий все рівно Порошенко! То навіщо ж ви його слухаєте, лошари?!
    Тож яку ціль переслідував ПАП, коли говорив це - публічно, з погоджувальної ради ВР?
    Попередити людей, щоб потім не волали "вІ нам не сказалІ"......

16. Вверх #70296
    Ковидофил

1. Це ти так вважаєш!!!
    А я вважаю, що Петро мав сказати людям Правду, що він і зробив!
    2. Саме цікаве, що 73% слухають голуБородьку, а винуватий все рівно Порошенко! То навіщо ж ви його слухаєте, лошари?!
    3. Попередити людей, щоб потім не волали "вІ нам не сказалІ"......
    1. В чому правда? Чому посли Британії та Канади миттєво спростували чутки про нібито низьку якість індійської вакцини?
    2. Саме цікаве, що 25% навіть не намагаються своєю головою перевірити інформацію (НЕ правду), яку їм доніс сивочолий гетьман.
    Чи ти читаєш по діагоналі? Ще раз наводжу посилання - спеціально для тебе:
    3. Я не слухаю нікого - я перевіряю інформацію. Але якщо бачу відверту брехню - то цікавлюсь, навіщо її розповсюджувати?

17. Вверх #70297
    Не покидает форум Аватар для litissia
    Сообщение от vip tanya

===
    Сильно сказано о Прошенко. Прямо в самую точку из сообщений сливных, когда сказать нечего. )
    Хотели ударить словом в виде шпильки в мягкое место ненормальных на Ваш взгляд, но пролетело мимо мягкого и вернулось бумерангом в собственное мягкое.
    Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

18. Вверх #70298
    1. В чому правда? Чому посли Британії та Канади миттєво спростували чутки про нібито низьку якість індійської вакцини?
    Що за муйня? Звідкіля посли Канади і Британії знають про якість вакцини?
    Майже всі країни ЄС призупиняли вакцинування АстраЗенекою, чув таке про Файзер і Модерну??? То то же, перевірник інформації....
    Коли у українців буде вибір, чим колотись, чи степанов тобі ще не сказав?

19. Вверх #70299
    Живёт на форуме Аватар для Горный кудыкинец
    пусть лучше будет стыдно утром, чем скучно вечером...
    пусть лучше враги тебя и через 2 года вспоминают злым громким словом, чем забудут навсегда...
    Порошенко личность, ни отнять, ни прибавить...
    поэтому и эта тема здесь актуальна и ежедневна..
    так, зарисовка на полях, без претензий на актуальность и конкретику

20. Вверх #70300
    Ковидофил

1. Що за муйня? Звідкіля посли Канади і Британії знають про якість вакцини?
    2. Майже всі країни ЄС призупиняли вакцинування АстраЗенекою, чув таке про Файзер і Модерну??? То то же, перевірник інформації....
    3. Коли у українців буде вибір, чим колотись, чи степанов тобі ще не сказав?
    1. Тому що лідер партії ПЄС дискредитував англійську (насправді) вакцину. Навмисно чи ні - питання не до мене.
    2. ПризупиняЛИ. Колись в минулому. Тому що хтось (напевно - росія) почав інформаційну атаку на неї - можливо, щоб просунути свою.
    Зараз вже продовжжили.
    Коронавирус в мире: Европа возобновляет прививки AstraZeneca, и почему вакцина помогает при "долгом ковиде"
    На вакцину AstraZeneca здійснюється інформаційна атака
    Фейк: Вакцина от AstraZeneca (Covishield) содержит в своем составе вирус шимпанзе и абортированные человеческие клетки
    Фейк: Ангела Меркель отказалась прививаться от COVID-19 вакциной от AstraZeneca
    Манипуляция: Вакцина Oxford/AstraZeneca (Covishield) способна модифицировать ДНК человека

[mod] эта тема не о ковиде и не о прививках.
    3. Питання не до мене - я не степанов і не зеленський, який його призначив.
    Ще раз повторюю: претензій до степанова і у мене купа, але навмисно перешкоджати навіть такій бездарній вакцинації - це АМОРАЛЬНО.
    Последний раз редактировалось Вселенская скорбь; 25.03.2021 в 16:09.

Ответить в теме
Страница 3515 из 3859 ПерваяПервая ... 2515 3015 3415 3465 3505 3513 3514 3515 3516 3517 3525 3565 3615 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права