| ||
Тема: Петр Порошенко
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.
Подвел их Янукович (их же избранник из подопечных РФ), когда взял вектор на Европу, а потом сбежал, хотя ждали от него полной зачистки Майдана с закатыванием в асфальт.
Вот и имеют то, что имеют в связи со своим же выбором, который не оправдал надежд. Москва его тоже ненавидит, тем более в связи с побегом.
Прочитали бы в прошлом его предвыборную, то хотя бы поняли, что ни второй гос он не обещал, ни вектор на ТС.
А так, то правильней рвать волосы на своих попах, а не ненавистью пылать к тому, который остановил поход сапога, который так ждали.
Я пришла к вам всем с приветом, рассказать, что солнце встало.

По мнению одного из моих самых-самых политологов Путин ошеломлен столкновением с точно таким же подходом, как у него самого: стоять на своем и не сдвигаться с места, дожидаясь смены в рядах "противной стороны"...
Теперь Байден своей откровенностью дал понять, что никаких бесед, встречь и проч. (кроме взамонеобходимых по вооруженческим вопросам) более не будет.
И что вглядываться в глаза Путина более смысла нет: там бело, как всегда в глазах ЧКистов...
И это будет не только Байден, но, главное, - США!
Теперь Путин, конечно, может решиться на вторжение в Украину, но ему нужно хорошенько посчитать, переживет ли он столько 200-х, сколько сможет дать ему эта кампания...
А я подумал:
Теперь опять выбор за украинцами: или доверить Зеленскому защищать страну, или создать правительство единства из имеющихся профессионалов... Например, сам Зеленский едет в Эмираты отдыхать... Премьером назначает Юльку, а Спикером становится Порошенко...
"Борітеся - поборете"
"Русофобії не буває забагато"
"Слава Україні"

1. Чому з 2014 по 2019 рік не зупинили повністю? Чому не приєдналися до енергомережі ЄС?
2. Не зрозумів зв'язку між вугіллям та набоями. Там точно торгівля? Бартер?
3. Перестаньте маніпулювати. Вся відповідальність за утримання населення на окупованих територіях, згідно Женевської конвенції, покладається на окупанта.
"Джерелом влади в Україні є людина з картонкою."
1) Докази якісь будуть? Чи я так само бездоказово можу стверджувати, що Порошенко вбив свого брата?
2) Комерційний об'єкт не може бути без власника. Якщо один власник його втратив - інший його придбає (так чи інакше). Якби замість каломойського його придбав суркіс - вам було би краще?
3) а що зробив п'ятий гарант конституції, який обіцяв побороти олігархів, щоб об'єкти ахмєтова не потрапили в руки каломойського?
Це не ми поміняли. Це він (разом в зами - порохоботами) зробив все можливе, щоб люди шукали іншого кандидата.
Ще одне улюблене питання порохоботів - "Каких еще вам реформ не хватает"?
Відновлення довіри до правосуддя - одна з головних вимог Майдану.
Реформа поліції (не лише зовнішня обгортка, але й внутрішня), судова реформа (з ліквідацією ОАСК, перезапуском ВРП, перевиборами до КС).
Щоб Стерненко не звинувачували у викраденні людини та навмисному вбивстві.
Щоб Антоненко, Кузьменко та Дугарь не звинувачували у вбивстві Шеремета.
Щоб Супрун не відстороняли від посади, а насірова не повертали до неї.
Хто обіцяв деолігархізацію, але не зробив її? Порошенко.
Хто обіцяв руки повідрубати у тих, хто буде красти у армії, але не відрубав жодної, не дивлячись на 400+ справ (за словами свого кишенькового генплокулола) про розкрадання у армії? Порошенко.
Хто не зміг (або не захотів) ввести санкції проти Козака ще у жовтні 2018 року? Порошенко.
То хто винен, що я (і багато таких, як я) відвернулися від нього на виборах, тому що я не міг проголосувати за того, хто мене обманює? Точно Стерненко/Семенченко/Садовий/Саакашвілі?
Ще раз нагадую.
Якби у 2-му турі Порошенко був проти Бойка (як він і планував) - я би голосував за Порошенко.
Навіть більше.
Якщо у 2024-му році у 2-му турі будуть Порошенко проти умовного оп-за-жопця (чи то бойко, чи то мертвечук) - я проголосую за Порошенко.
Якщо у 2-му турі буде Зеленський проти того самого оп-за-жопця - я скоріше за все проголосую за Зеленського (з оглядом на його реальні дії проти мертвечука в 2021-му році).
Але якщо там знову будуть Зеленський проти Порошенко - то я за жодного з них свого голоса не віддам. Так само, як в 2019-му.
А ось за кого я буду голосувати в 1-му турі - ще подивимося.
Последний раз редактировалось Rus; 23.03.2021 в 14:03.
1. Навіть якщо не один - це його виправдовує?
2. Садовий - депутат ВР?
Я вже мовчу про те, що "24 канал" (і ТБ, і сайт) належить дружині Садового, а не йому (це не випадок з паном та пані марченко), а взагалі редакційна політика суттєво (кардинально) відрізняється від тотальної більшості всіх інших телеканалів, тим, що не топить за одного кандидата та не має чорнухи на інших.
Социальные закладки