обходя моральную точку зрения...
Посмотри тут во вложениях, Мыслитель выкладывал сначала жалобу на протокол составленный без фото-, видеофиксации и потом положительное решение суда.
|
обходя моральную точку зрения...
Посмотри тут во вложениях, Мыслитель выкладывал сначала жалобу на протокол составленный без фото-, видеофиксации и потом положительное решение суда.
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
вчера тоже был остановлен на семике на кругу. тоже не из того ряда повернул так инспектор попался хороший и штраф подешевле выписал))) только вот вопрос если не платить 15 дней реально он удваивается?
Когда меня стопорнули я сказал что буду обжаловать, он разозлился и собрался оформлять дорого, но потом я ему объяснил что буду обжаловать не потому что не нарушил, а потому что нет денег оплатить за 15 дней и прийдется платить в два раза дороже. Так вот он сказал что эта фишка не работает, ни удваиваются штрафы, и не оформил протокол.
Всё Чики Бамбони!
почему развели. я согласен с тем что нарушил. а ему все равно что писать.
дал бы денег на месте но с собой просто не было. в итоге с 425 грн за нарушение рядности договорились до 250 за нарушение правил остановки.
тока вот теперь мысль есть спокойно заплатить или по судится, там просто нет никаких знаков которые запрещают остановку )))
Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный
по новой, это как? вот блин попадосу меня два по 250, просроченных. думал оплачу неспеша, потом квитанции покажу... Лежат в пашине постановы. Как определить,что образец новый?
Автор благодарит алфавит за любезно предоставленные буквы (с) Не знаю кто.
вот образец новой постановы (действует с июня 2009 г.)
Додаток 2
до Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
Корінець до постанови в справі про адміністративне правопорушення
Серія АА
N 000000
____________________________________________ ____________ ____________
Прийняв та перевірив (П. І. Б., посада) підпис дата
Серія АА- - - - - - - - - - - - - - - - - - перша лінія перфорації - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - друга лінія перфорації - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ПОСТАНОВАв справі про адміністративне правопорушення
N 000000
___ ____________ 20__ року
__________________________________________________ _________________________________,____________________________________
(місце розгляду)
(посада, П. І. Б. посадової особи, яка виносить постанову)
розглянувши матеріали про адміністративне правопорушення,
УСТАНОВИВ:
__________________________________________________ _________________________________
(викласти суть та обставини правопорушення, установлені при розгляді справи)
__________________________________________________ _________________________________
Ураховуючи, що гр. ____________________ скоїв(ла) адміністративне правопорушення, передбачене ч.___ ст. _____ КУпАП, та керуючись положеннями статті 14-1, частин п'ятої, шостої статті 258 та статті 283 КУпАП,
ПОСТАНОВИВ:
1. Притягнути гр. ___________________________ до адміністративної відповідальності і накласти
на нього (неї) адміністративне стягнення у вигляді ________________________________________
(указується вид адміністративного стягнення /попередження або штраф (сума штрафу зазначається цифрами та словами))
2. На підставі частини другої статті 308 КУпАП у разі несплати гр. ____________________________ штрафу протягом 15 днів, з метою примусового виконання цієї постанови органами державної
виконавчої служби стягнути з правопорушника подвійний розмір штрафу
__________________________________________________ ___________________________________
(указується сума штрафу цифрами і словами в дужках)
Примірник постанови отримав ___ ____________ 20__ р. __________________________________
(дата отримання постанови та підпис правопорушника)
Постанова може бути оскаржена згідно зі ст. 287 - 289 КУпАП протягом 10 днів від дня її винесення.М. П. ________________________
(підпис посадової особи)
Відповідно до ст. 291 КУпАП постанова набирає законної сили після закінчення строку її оскарження.
До постанови додаються __________________________________________________ ____________
Копію постанови про притягнення до адміністративної відповідальності надіслано рекомендованим листом за вих. N ________ від ___ ____________ 20__ року
(додаток 2 у редакції наказу Міністерства
внутрішніх справ України від 02.06.2009 р. N 242)
Всё что в этой жизни доставляет удовольствие - или незаконно, или аморально, или приводит к ожирению!:(
Социальные закладки