Сообщение от
Bivaliu
Почну з останнього: "Якщо у людини відсутній або працює не штатно мозок, то це важка проблема, а часом її і подолати не можливо."
Але хто признається в цім? От Ви, наприклад, = "0" у цих питаннях, а лізете у суперечку, як буцім щось тямите, або Вам дійсно платять!?
Руйнувати - не будувати(1), у нас продали і посписували літаки, на подібних яким ВПС Румунії по цей час літають і нічого страшного в цім не бачать(2). Немає у Вас відповідних знань, а це ні апломбом, ні активністю в кожній темі не компенсуєш(3). Саме ті генерали (одні подавали пропозиції/плани на розформування частин, інші - затверджували ці плани) доклали свої руки (які нічого не крали) до знищення ВПС України(4). І думаю, що не без вказівок від кремляді. Кому потрібна сильна Україна? Ще у 1992 році було ясно скільки пролітають наші літаки. Ще в 90-х був варіант закупити і взяти у якості допомоги ті літаки, які знімали з озброєння країни НАТО, але які були не гіршими (а то і кращими) від тих, що були у нас на озброєнні. Так вчинили ряд наших сусідів. Але ж саме це падло, щодо якого я, відмовилось від цього, пославшись на ряд факторів)5). А купити нові можна було тільки на Росії, тим самим, прив'язавши нашу авіацію до примхів поставщиків і політики кремляді. Я вже не кажу щодо ціни на ці літаки. Саме це падло під приводом непотрібності віддало кацапам ЗА КОПІЙКИ усі літаки Ту-160 за ціною ОДНОГО(6)!
Безперечно, що все це стало можливим при підтримці МО України родом з Росії, депутатам ВР з проросійською орієнтацією, та членам уряду з такими ж поглядами.
Вуйку, я Вас прошу, краще не відповідайте і не влазьте в теми де Ви = "0". Не зас..айте тему. Заробляйте дітям на молоко на проросійських прокламаціях...
Социальные закладки