| ||
Тема: Петр Порошенко
ось дивись...це вже флуд, але маю надію що не штрафанут...ти мені дорікаешь що я погано пишу з помилками...а я з ходу знайшов у тебе помилкі...не дІло...а Справа....не карманИ...а у кишені...А ти мене повчаешь.....я до речи вже звик, та нормально ставлюсь до зауважень...а справа, дІло як ти кажешь , у тому що ми всі погано володіемо мовою...краіна тількі, тількі починае цю справу!...28 років не було часу...то юля газ купуе, то янукович доллар по 8 продае, та здае кацапам крим на 25 років, а потім тікае
...так що все нлрмально буде..пропоную перейти до теми ,та обговорювати кого будемо вибирати на посаду 31 травня...моя мова як й краіна буде тількі квітнути, абсолютно впевнений і ниякі юлькі,бойкі,зеленські не завадять цьому процесу..а воювати нам ще дуже довго...так склалось історично, на жаль..
Ви живете так, як обирали вчора...
чому ні!?...я ж наролився там...доречи , іноді мені соромно....ми пацанами ходили битись з молдованами..важали що ми більш рузЬкі ніж вони
..там ситуація з мовою трошкі краще...у них хрен отримаешь державну посаду якщо вільно не рощмовляешь молдовською...даже у Бельцях наполовину російськомовними...Я взагалі важаю що це теріторія Румуніі...Молдова штучне утворення, молдовани з румунами це один народ...просто румуни ненавидять рузькіх..а молдовани румун
![]()
Сандику побійся Бога, коли я тобі дорікав? Я допомогти хотів, бо очам боляче читати, та й не зрозуміло де ти і, а де ї поставити хотів. А щодо суржика не комплексуй, практично всі на ньому розмовляють, тим паче суржики різні бувають. Форум же не став державним, де на літературній мові треба спілкуватись.
ПС.
А щодо помилок, то я їх навмисно роблю, щоб НСЗ не викрив, що Гуглоперекладачем користуюсь.
Более того, по данным шеф-редактора LB.ua Сони Кошкиной, существуют тайные договоренности между Администрацией президента Украины и российским руководством. Так, Порошенко ради сохранения президентского кресла должен согласится на план президента РФ Владимира Путина по распределению власти с Юрием Бойко и Виктором Медведчуком. Пророссийские силы должны помочь Порошенко остаться у власти и возьмут реванш на выборах в Верховную Раду. Первым шагом на пути реализации эхтого плана стало выдвижение Оппозиционным блоком и партией «За життя» Юрия Бойко в качестве единого кандидата на пост президента. Этот план детально прописан, одобрен лично президентом Владимиром Путиным и готов к реализации
Я гадаю що по перше потрібно знати хоч трохі мову сусідів....хороших сусідів...не кацапів...а потім стверджувати що я хамлю...Хамство там пишиться по іншому
...може паночка бажае урок молдовськоі мови?...я можу
..Таньяночко, сонечко, ти так бачу, близко до сердця сприймаешь все...заспокойся..все буде добре...Петя ще раз прийде, порядок наведе...Купи краще рошен на новий рік та Різдво...дай президенту заробити, адже з твоіх 15 копійок податку, він купуе для арміі багато чого
..ти ж поважаешь наших військових хлопців, чи ні?...
![]()
Социальные закладки