Тема: Петр Порошенко

Ответить в теме
Страница 1840 из 3861 ПерваяПервая ... 840 1340 1740 1790 1830 1838 1839 1840 1841 1842 1850 1890 1940 2340 2840 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 36,781 по 36,800 из 77203
  1. Вверх #36781
    User banned Аватар для Rozik
    Цитата Сообщение от Саня-городок Посмотреть сообщение
    Норок баетши санатос
    Ну ведь можешь же ))) Руки-то помнят )))

2. Вверх #36782
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Myrddin Посмотреть сообщение
    Діло не в смартфоні, а в руках, що його тримають. Постав нормальну українську розкладку, або заплати знаючим, грошики ж в кармані водяться?
    ось дивись...це вже флуд, але маю надію що не штрафанут...ти мені дорікаешь що я погано пишу з помилками...а я з ходу знайшов у тебе помилкі...не дІло...а Справа....не карманИ...а у кишені...А ти мене повчаешь.....я до речи вже звик, та нормально ставлюсь до зауважень...а справа, дІло як ти кажешь , у тому що ми всі погано володіемо мовою...краіна тількі, тількі починае цю справу!...28 років не було часу...то юля газ купуе, то янукович доллар по 8 продае, та здае кацапам крим на 25 років, а потім тікае...так що все нлрмально буде..пропоную перейти до теми ,та обговорювати кого будемо вибирати на посаду 31 травня...моя мова як й краіна буде тількі квітнути, абсолютно впевнений і ниякі юлькі,бойкі,зеленські не завадять цьому процесу..а воювати нам ще дуже довго...так склалось історично, на жаль..
    Ви живете так, як обирали вчора...

3. Вверх #36783
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Rozik Посмотреть сообщение
    Ну ведь можешь же ))) Руки-то помнят )))
    чому ні!?...я ж наролився там...доречи , іноді мені соромно....ми пацанами ходили битись з молдованами..важали що ми більш рузЬкі ніж вони..там ситуація з мовою трошкі краще...у них хрен отримаешь державну посаду якщо вільно не рощмовляешь молдовською...даже у Бельцях наполовину російськомовними...Я взагалі важаю що це теріторія Румуніі...Молдова штучне утворення, молдовани з румунами це один народ...просто румуни ненавидять рузькіх..а молдовани румун

4. Вверх #36784
    User banned Аватар для Rozik
    чому ні!?...я ж наролився там...доречи , іноді мені соромно....ми пацанами ходили битись з молдованами..важали що ми більш рузЬкі ніж вони..там ситуація з мовою трошкі краще...у них хрен отримаешь державну посаду якщо вільно не рощмовляешь молдовською...даже у Бельцях наполовину російськомовними...Я взагалі важаю що це теріторія Румуніі...Молдова штучне утворення, молдовани з румунами це один народ...просто румуни ненавидять рузькіх..а молдовани румун
    Да ты просто находка для нас. И про адинарот соображаешь )))
    Продолжай.

5. Вверх #36785
    Плиточник у шоколаді
    Да ты просто находка для нас. И про адинарот соображаешь )))
    Продолжай.
    Так це ж історично так було...у них одна мова, так що мені немае що вигадувати...але Бесарабію не віддам

6. Вверх #36786
    Не покидает форум Аватар для Myrddin
    ось дивись...це вже флуд, але маю надію що не штрафанут...ти мені дорікаешь що я погано пишу з помилками...а я з ходу знайшов у тебе помилкі...не дІло...а Справа....не карманИ...а у кишені...А ти мене повчаешь.....я до речи вже звик, та нормально ставлюсь до зауважень...а справа, дІло як ти кажешь , у тому що ми всі погано володіемо мовою...краіна тількі, тількі починае цю справу!...28 років не було часу...то юля газ купуе, то янукович доллар по 8 продае, та здае кацапам крим на 25 років, а потім тікае...так що все нлрмально буде..пропоную перейти до теми ,та обговорювати кого будемо вибирати на посаду 31 травня...моя мова як й краіна буде тількі квітнути, абсолютно впевнений і ниякі юлькі,бойкі,зеленські не завадять цьому процесу..а воювати нам ще дуже довго...так склалось історично, на жаль..
    Сандику побійся Бога, коли я тобі дорікав? Я допомогти хотів, бо очам боляче читати, та й не зрозуміло де ти і, а де ї поставити хотів. А щодо суржика не комплексуй, практично всі на ньому розмовляють, тим паче суржики різні бувають. Форум же не став державним, де на літературній мові треба спілкуватись.

ПС.
    А щодо помилок, то я їх навмисно роблю, щоб НСЗ не викрив, що Гуглоперекладачем користуюсь.

7. Вверх #36787
    Не покидает форум Аватар для Drakonus
    Ты понимаешь ЧТО он пишет? )))

Там, по-моему, синдром дедушки Коалы - борьба за знакосимволы )))
    та там у него давно уже старый Арни пришёл. потому в голове ничего и нет.
    Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.

8. Вверх #36788
    Цитата Сообщение от vip tanya Посмотреть сообщение
    Поезди - это когда на поезде?
    не, это у него когда на каруце или на арбе по ближайшим сёлам.

9. Вверх #36789
    Цитата Сообщение от Myrddin Посмотреть сообщение
    Діло не в смартфоні, а в руках, що його тримають. Постав нормальну українську розкладку, або заплати знаючим, грошики ж в кармані водяться?
    та он за копейку удавится, ему легче язык поганить.

10. Вверх #36790
    Плиточник у шоколаді
    Цитата Сообщение от Drakonus Посмотреть сообщение
    та он за копейку удавится, ему легче язык поганить.
    Твоя присутність тут поганить, а я пишу украінською солов,іною рідною мовою...ынцелес мэй чобан оре ну?

11. Вверх #36791
    Постоялец форума
    Более того, по данным шеф-редактора LB.ua Сони Кошкиной, существуют тайные договоренности между Администрацией президента Украины и российским руководством. Так, Порошенко ради сохранения президентского кресла должен согласится на план президента РФ Владимира Путина по распределению власти с Юрием Бойко и Виктором Медведчуком. Пророссийские силы должны помочь Порошенко остаться у власти и возьмут реванш на выборах в Верховную Раду. Первым шагом на пути реализации эхтого плана стало выдвижение Оппозиционным блоком и партией «За життя» Юрия Бойко в качестве единого кандидата на пост президента. Этот план детально прописан, одобрен лично президентом Владимиром Путиным и готов к реализации

12. Вверх #36792
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Marlanta Посмотреть сообщение
    Более того, по данным шеф-редактора LB.ua Сони Кошкиной, существуют тайные договоренности между Администрацией президента Украины и российским руководством. Так, Порошенко ради сохранения президентского кресла должен согласится на план президента РФ Владимира Путина по распределению власти с Юрием Бойко и Виктором Медведчуком. Пророссийские силы должны помочь Порошенко остаться у власти и возьмут реванш на выборах в Верховную Раду. Первым шагом на пути реализации эхтого плана стало выдвижение Оппозиционным блоком и партией «За життя» Юрия Бойко в качестве единого кандидата на пост президента. Этот план детально прописан, одобрен лично президентом Владимиром Путиным и готов к реализации
    фееричный бред...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

13. Вверх #36793
    User banned
    Твоя присутність тут поганить, а я пишу украінською солов,іною рідною мовою...ынцелес мэй чобан оре ну?
    Вы думаете, что если будете на молдавском языке хамить и переходить на личности, то это не будет считаться нарушением правил форума?

14. Вверх #36794
    Плиточник у шоколаді
    Вы думаете, что если будете на молдавском языке хамить и переходить на личности, то это не будет считаться нарушением правил форума?
    Я гадаю що по перше потрібно знати хоч трохі мову сусідів....хороших сусідів...не кацапів...а потім стверджувати що я хамлю...Хамство там пишиться по іншому...може паночка бажае урок молдовськоі мови?...я можу..Таньяночко, сонечко, ти так бачу, близко до сердця сприймаешь все...заспокойся..все буде добре...Петя ще раз прийде, порядок наведе...Купи краще рошен на новий рік та Різдво...дай президенту заробити, адже з твоіх 15 копійок податку, він купуе для арміі багато чого..ти ж поважаешь наших військових хлопців, чи ні?...

15. Вверх #36795
    User banned
    Я гадаю що по перше потрібно знати хоч трохі мову сусідів....хороших сусідів...не кацапів...а потім стверджувати що я хамлю...Хамство там пишиться по іншому...може паночка бажае урок молдовськоі мови?...я можу..Таньяночко, сонечко, ти так бачу, близко до сердця сприймаешь все...заспокойся..все буде добре...Петя ще раз прийде, порядок наведе...Купи краще рошен на новий рік та Різдво...дай президенту заробити, адже з твоіх 15 копійок податку, він купуе для арміі багато чого..ти ж поважаешь наших військових хлопців, чи ні?...
    Нет, чобан, Рошен не куплю и не уговаривай, так что с моих налогов тебе, как порохоботу,ничего не перепадёт, не надейся.

16. Вверх #36796
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    фееричный бред...
    Время покажет

17. Вверх #36797
    Плиточник у шоколаді
    Нет, чобан, Рошен не куплю и не уговаривай, так что с моих налогов тебе, как порохоботу,ничего не перепадёт, не надейся.
    Ну тоді тебе с твоім тіраспольскім паспортом до виборів не допустять фетица....Так що йде за цукерками й не сперечайся, бо цукерок мАсковськой фабрикі ротфронт тут не буде......

18. Вверх #36798
    Не покидает форум Аватар для Myrddin
    Цитата Сообщение от Marlanta Посмотреть сообщение
    Время покажет
    Но как приятно слышать хвалебные оды петру алексеевичу по телеканалам Интер и Украина.

19. Вверх #36799
    User banned
    Ну тоді тебе с твоім тіраспольскім паспортом до виборів не допустять фетица....Так що йде за цукерками й не сперечайся, бо цукерок мАсковськой фабрикі ротфронт тут не буде......
    Так что иди уже плитку класть, а не советы здесь раздавай, о семье подумай.

20. Вверх #36800
    Плиточник у шоколаді
    Так что иди уже плитку класть, а не советы здесь раздавай, о семье подумай.
    Ой ,так смішно...це тіраспольскій гумор такей тонкий?..танечко вчи мову бо депортують...порох він такей...сьогодні м,який та толерантний, а завтра знову військове положення запровадить...і все...будешь одесу тількі по приднестровськім каналам бачити

Ответить в теме
Страница 1840 из 3861 ПерваяПервая ... 840 1340 1740 1790 1830 1838 1839 1840 1841 1842 1850 1890 1940 2340 2840 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права