| ||
Про передовую кубинскую медицину которая вылечила чернобыльцев я ничего не знаю , спорить не буду , а поколение совковых рабов таки да , тянет Украину обратно в яму .
Сомневаюсь что Портников так и написал - "все они падлюки" . Потому-что по недавно приведенным опросам "совковых падлюк" там около 70% из тех кто старше 65 лет .
Может они конечно и много сделали чтобы построить богатую и свободную страну , но это почему-то не бросается в глаза .
здесь могла бы быть Ваша реклама .
прямое наследие совка, власть называет всех кто думает врагами народа и людей по надуманным и вымышленным причинам гноят в тюрьмах и преследуют, а сексотов страшно представить сколько. По дурости или за деньги постоянно любую критику власти объявлять врагами Украины это предсказуемо и слава богу хватает зрелости общества противостоять этому мракобесию
про те як кубинці дійсно допомагали нашим дітям, дізнатися неважко.
падлюки не казав, але по суті так воно звучало.
правильно, не кидається в очі, тому що те що вони після себе залишили, їх діти - знищили, а тепер вони - ці совки, крайні, бо закрома родини спустошені.
Найшли крайніх, пенсіонерів, бо на всіх нехватає, а їх ще й годувати треба, і пенсію платии, і якісь пільги, і лікувати, бо вони більше всіх хворіють. Нагадало казку дитячу, про голод і відношення до старої . Аморальна позиція у портнікова. ще раз, не проукраїнська. У нас в піснях співається - рідна мати моя, а не сучка совкова, як це завуальовано звучить у портнікова та К.
Ви давайте про себе.., добре?
Яка там у Вас позиція і чий Ви холуй? Судячи по партійним конспектам, все ще служите пропаганді "дєла партії"?
"МаГсізЬм" так і пре з Вас...
Про що грамотним людям може нагадати неук?
Про те, що він недостатньо освічений та не здатний грамотно написати хоч одне речення? Ви валюту не переплутали?
Вуйку, та на Кубі ніколи не було таких грошей, у них навіть талони на продукти харчування ще не відмінили. Звідки вони їх візьмуть ці мільйони? За цукор, чи за сигари, чи може за ром?? От вже проФФесор...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 03.04.2018 в 16:39.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Все, что можно было, растаскали еще в первые пару лет.
Тот пром., который остался после этого, кое-как переориентировали под "новые реалии", но опять-таки, если бы не Рашка с такими же отсталыми технологиями, покупающая в основном всё то гамно, то и его можно было бы еще тогда попилить на металл.
То, что "эти люди построили", на самом деле, мало того, что не представляет никакой ценности, так еще и тормозит развитие сейчас.
То, что реально востребовано сейчас от "былых времен" - энергетика и "труба". Причем, проектный срок службы АЭС (конкретно, реакторов) уже какбэ немного вышел, а "труба"... ну, ты сам прекрасно знаешь, что у нас с "трубой". Ну и пару-тройку существенно модернизированных пром. предприятий, которые хоть что-то, востребованное на цивилизованных рынках, могут производить.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Ну, винить их, наверное, не в чем, ты прав. В принципе, выбора у них особого не было.
Но и суждения, типа, "я сорок лет на эту страну горбатился, а сейчас получаю копеечную пенсию", тоже как бы не особо правильные. То, что человек горбатился, никто не отрицает, но деньги - это результат не количества затраченных трудодней и человеко-часов.
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
ой вей. Я років з сім назад, мав нагоду спілкуватися з нашими гуру з інституту кібернетики (це коли ми збирали в Кйові круглі столи та конференції, по ОГАС). Багато тоді цікавого узнав про рівень наших розробок в цій сфері. Що до промисловості, то тут я трохи краще розбираюсь, в силу тго, яке місце займаю в суспільному розподілі праці. і те що и пишеш про промисловість, повна дурня. Настільки повна, що ти навіть не увляєш, який рівень сучасного , в тому числі закордонного, обладнання був на наших промислових підприємстам. При чому я не беру Антонова чи Южмаш з НКМЗ, Візьмем банальні газові аналізатори, чи Оптико механічний, не кажучи вже про Аналог, Електронмаш чи наші ДПЗ (підземні заводи, 18- як і 23. це рівень СКФ).
А прзробки в сфері біофізики в нашій бурсі. Скопенко недаром був тоді ректоррм, там велися фундаментальні дослідженя в сфері біосфери та біофізики і саме завдяки цьому, та математикам з кібернетиками, ми входили в топ 200 вузів світу. Я повторюю, у нас був свій учбовий ядерний реактор.
А те що ти пишеш, прото пурга неосвідчиного хлопчини. Соромно бути спеціалістом і одночасно залишатися телепнем , тим більше, поділяти погляди кссних ублюдків )
Що жо відношення портнікових та к до пенсіонерів, то вона аморальна.
що до причини развалу та зубожіня, так вона на долоні - товарні відносини, а конкурентів, тим більше зрадників, знищують. Єдине, що , можу погодитися, і це переважає. Всі, що зрадили в 91-му, тут вони і отримали по заслугам, в тому числі і відношення до них своїх дітей та внуків. Зраду не прощають.
Последний раз редактировалось фокс; 03.04.2018 в 16:57.
Нынешних стариков нахлобучила эта власть, сейчас их сделали лишними, ненужными и в принципе вредными для страны, следующих стариков будут делать крайними дети нынешней власти, это такая традиция у них, без лоха и жизнь плоха)), поэтому выход один-валить пока еще есть силы работать и пусть эти конченые ублюдки жрут сами себя со временем.
Социальные закладки