Щойно я дізналася інформацію про те, що директором бібліотеки імені Грушевського було обрано (сподіваюся ще не затверджено) Петракову Євгенію Робертовну. Сказати, що я здивована - нічого не сказати! Я шокована і обурена. Ця людина являється дочкою попереднього директора бібліотеки. Але ця династія - це не найгірше у всій історії. Юліана Петракова хамелеон по своїй вдачі. Всі добре пам'ятають її прихильність до регіоналів. Вони навіть родичі з бувшим регіоналом Гриневецьким. Навіть досі всіх працівників лякали тим що там "зверху" тобто в ОДА чи облраді в неї є "ангел-охоронець". Скільки було пропущено благодійних грошей через цю бібліотеку ніби на ремонт, який так і не відбувався. Але після революції Юліана навчилася казати "Слава Україні " і думала, що втримається на цій посаді ще років з 20, незважаючи на те, що зараз їй 79 років. Не захотіли продовжувати контракт? Оголосили конкурс? Вона замовила брудні статті про Соломію Бобровську, ОДА і увага... дочка подалася на конкурс - верх цинізма!
Не може бути вона директором оновленої бібліотеки. Так, як являється ще тою корупціонеркою. Запитайте студентів скільки коштує в неї екзамен.
Мені шкода, що члени комісії не знають людей, яких обирають на посади. Не мають зеленого поняття про їх діяльність. Залишилося регіонала Гриневецького повернути або може і самого Матвійчука!
"Дякую", Solomiia Bobrovska, Виталий Свичинский, Nataly Mazharova. Мені здається, що я сплю!!! Вся ригівська братія аплодує стоячи!!!
Ніколи незнання не звільняли від відповідальності!
P.S. Я сто разів говорила: запитайте! Але це не про наших членів комісії...
P.S. P.S. Тепер вся ригівська шобла буде проводити свої зустрічі в оновленій бібліотеці. Сподіваюся, вони хоч подякують фонду і Timur Nishnianidze за ремонт, а не будуть ржати з нас, демократів-патріотів. Таке життя....
Социальные закладки