Тема: Современная Украина III. Что дальше?

Ответить в теме
Страница 2525 из 5109 ПерваяПервая ... 1525 2025 2425 2475 2515 2523 2524 2525 2526 2527 2535 2575 2625 3025 3525 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 50,481 по 50,500 из 102178
  1. Вверх #50481
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от Lieutenant Посмотреть сообщение
    Фокс, я вообще не понимаю, зачем нужно слово "буржуа", да еще с такой отрицательной коннотацией. Если это предприниматель, который дает работу другим людям и при этом честно платит налоги как со своих доходов, так и с доходов компании, то это человек для государства очень полезный. И для тех, кто на него работает, - тоже. Рабочему или инженеру без разницы, кто хозяин завода, на котором они работают: государство или частное лицо
    Чому буржуа це щось негативне? Відкрийте Маніфест комуністів а перекладі Лесі Українки, там чорним по білому, буржуазії зіграла в розвитку цивілізації революційну роль (там цілий розділ про революційну роль буржуа, при чому, це саме тоді, коли буржуа лишали політичних прав жінок, мігрантів та пролетарів) . Доречі, навпаки , в Маніфесті є і цілий розділ, критика Марксом ( в перекладі Лесі Українки) реакційних соціалістичних та комуністичних ідей, та непродумпного комунізму пролетаріату.

Ви просто сприймаєте терміни через призму ідеології, а не теоретичної форми свідомості.
    Последний раз редактировалось фокс; 26.06.2016 в 17:53.

2. Вверх #50482
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Кто платит налоги, тот и голосует на выборах.
    Може не так категорично, але щось у цьому плані потрібно робити. Часто-густо у нас голосують "від балди", навіть не уявляючи про що йде мова і признаються у тому, що нічогісінько не "петрають", але своїм випадковим "волевиявленням" переполох роблять...
    З іншого боку - Кравчук дав всім громадянство от і маємо зараз довічну проблему. А щодо пенсіонерів та людей з обмеженими розуміннями того, що відбувається, то он як сполошили Великобританію...
    Таке потрібно враховувати рівень освіти та банальної освідомленності. Але як це зробити? Будь-що роз'яснювати самі претенденти на то чи інше крісло не завжди зацікавлені. Більш того, багатьом саме таке голосування і є вигідним...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 26.06.2016 в 17:34.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

3. Вверх #50483
    Не покидает форум Аватар для Lieutenant
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    ти інженерішка
    Фокс, от нашей гильдии Вы получаете замечание

4. Вверх #50484
    Цитата Сообщение от Wahrheit Посмотреть сообщение
    Эти нюансы на данном этапе несущественны. Политэкономика, политология и/или логика - это предмет обсуждения при реализации.
    Виправлю свою помилку. Скоріш всьго, критерієм повина стати політехнічна система освіти. Тільки вона здатна забезпечити рівень знань ( культури) громадян.

Доречі, саме від політехнічний освіти відмовилися в Союзі в 33 році, а ввели замість неї гербартванську , аналог сучасної долинської. Я вважав, писав про це ще в 88 , що саме відмова від політехнічний освіти ( культури) веде до поразки соціалізму, оскільки знову готовими професійних кретинів не здатних управляти в тому числі. Це видно і на прикладі необхідності подолання інформаційного бар'єра управління....

5. Вверх #50485
    Фокс, от нашей гильдии Вы получаете замечание
    Я також з неї вилупивсч, більш того, зараз опікуюсь, хоча визнаю, що немаю такої квалвіікації як у вас чи у Прокопа. Але чому кожен інженер вважає, що він кравець і на дуді гравець? Мояиреацкіямвиключноина ляпи які він поділяє.

6. Вверх #50486
    Постоялец форума
    Античному Прокіп, і хвалить тут своє невігластво передімною тулити . З яких пір ти інженерішка , видно йолопа по позитивістскою терміну - промислова політика ( ти ще скажи, кухона політика), став себе вважати спеціалістом в політиці?

Ти вже підготовив, яку продукцію дляєс будеш випускати на вбитих совкоаих станках?
    Цей недоучка вже придумав і "античний спосіб виробництва" чи просто начитався ХВантазера Маркса. А що варто його "позитивістський термін"? Я не став себе вважати, а ось газета "Правда" чомусь так задумала, розміщуючи про мої думки відносно політики Горбачова в своїй передовиці.
    А достойну продукцію я вже приготував, на відміну від тебе, ось тільки виробляти ні на чому, тому що такі тріпачі-ідіоти, як ти, поздавали з київських заводів навіть верстати з ЧПУ на металобрухт.
    Последний раз редактировалось Прокір; 26.06.2016 в 21:32.

7. Вверх #50487
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    Цей недоучка вже придумав і "античний спосіб виробництва" чи просто начитався ХВантазера Маркса. А що варто його "позитивістський термін"? Я не став себе вважати, а ось газета "Правда" чомусь так задумала, розміщуючи про мої думки відносно політики Горбачова в своїй передовиці.
    А достойну продукцію я вже приготував, на відміну від тебе, ось тільки виробляти ні на чому, тому що такі тріпачі-ідіоти, як ти, поздавали з київських заводів навіть верстати з ЧПУ на металобрухт.
    Ми казали. Так ти все таки тріпло. Цеж ти декларував, що на вбитих станках, ( інших в мене немає, аибачай, все що зміг відремонтувати та зберегти ), ти можеш виготовляти продукцію конкурентну для єс.

Тепер тобі станки з чпу подавай. Ні, я розумію, що в Союзі, який ти лаєш с , ти міг творити, бо була технічна база, але ми говорили за Україну після чверті капіталізму.

Так що здувся ти Прокіп, а хтож і на якому обладнання буде промислове виробництво а Україні піднімати?

Доречі, чим Маркс не догодив. Талант тисячоліття

Ах да, забув, що для вас совкоаих кпрсних байструків все друкували в правді и , а Маркс для вас був фількиною грамотою. Шарикови с
    Последний раз редактировалось фокс; 26.06.2016 в 22:08.

8. Вверх #50488
    Живёт на форуме Аватар для Wahrheit
    Виправлю свою помилку. Скоріш всьго, критерієм повина стати політехнічна система освіти. Тільки вона здатна забезпечити рівень знань ( культури) громадян.

Доречі, саме від політехнічний освіти відмовилися в Союзі в 33 році, а ввели замість неї гербартванську , аналог сучасної долинської. Я вважав, писав про це ще в 88 , що саме відмова від політехнічний освіти ( культури) веде до поразки соціалізму, оскільки знову готовими професійних кретинів не здатних управляти в тому числі. Це видно і на прикладі необхідності подолання інформаційного бар'єра управління....
    Конечно, да.
    Обучение на право управления транспортным средством, как и основам политэкономии и политологии, должны базироваться исключительно на основе политехнических знаний. А как иначе?

9. Вверх #50489
    User banned
    В Україні зросте ціна на курятину — Карпенко

http://agravery.com/uk/posts/show/v-ukraini-zroste-cina-na-kuratinu-karpenko

А есть ли что то в Украине на что цены не растут? Разве что на человеческую жизнь...

10. Вверх #50490
    Постоялец форума
    Цеж ти декларував, що на вбитих станках, ( інших в мене немає, аибачай, все що зміг відремонтувати та зберегти ), ти можеш виготовляти продукцію конкурентну для єс.
    Давай вбиті з конкретною адресою та дозволом експлуатації, я приїду в середу з КД.
    А Горбачов був який талант, навіть Нобеля отримав. А марксова ХВантазія не витримала реалій життя, частково від того, що попала в руки таким ідіотам, як ти.
    Фокс, я чекаю адресу твоїх "вбитих" виробництв.

11. Вверх #50491
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    Давай вбиті з конкретною адресою та дозволом експлуатації, я приїду в середу з КД.
    А Горбачов був який талант, навіть Нобеля отримав. А марксова ХВантазія не витримала реалій життя, частково від того, що попала в руки таким ідіотам, як ти.
    Фокс, я чекаю адресу твоїх "вбитих" виробництв.
    Дякую. Я знімаю всі обвинувачення в твою адресу. Вибач але я мав надію, що таки задіну тебе. В личці контакти.

12. Вверх #50492
    Постоялец форума
    Дякую. Я знімаю всі обвинувачення в твою адресу. Вибач але я мав надію, що таки задіну тебе. В личці контакти.
    Та не поспішай, бо нашкребеш нові звинувачення. Не вчися в Ердогана, який напрошується на нові провокації Кремля. А взагалі то я задоволений, що крім пустого трьопу на форумі можна знайти і щось корисне. Пришлеш свою ел. адресу в лічку, я вишлю аннотацію до пропонованого машинобудівного проекту.

13. Вверх #50493
    Постоялец форума
    З днем напівмертвої Конституції, яку ігнорують всі, починаючи з "гаранта" її дії. Насправді Україна продовжує жити не по "верховенству права", а по "понятиям" з культури "рашен". Сьогодні видам приклади доказів цього витягами з моєї книги.

НАРОД І ВЛАДА. В історії людства правила взаємодії цих двох суб’єктів суспільства вироблялися дуже давно. Було й конфуціанство китайців до Нової ери, були й «хартії вольностей» англійців, була й відповідальність козацьких отаманів перед вибравшими їх козаками. Та що ми маємо зараз? Ось пройшло вже більше 22 року існування нашої держави. Що ж ми побудували? Якщо глянути в порівнянні з бувшими співмешканцями по Союзу (прибалтами), які менше варилися в московській культурі, то яскраво проявляється сурогатність цього витвору і проявляються причини цього - довге наше перебування в вищевказаній культурі. Україна зараз живе подвійним життям - писаним і справжнім. Це дещо нагадує Рим десь 400-го року до Р.Х., коли плебеї створили в офіційній державі свою антидержаву, що привело до безладу і наступної "тиранії" для його приборкання в образі Августа та його наступників. Але в римських плебеїв була противага в вигляді патриціїв, а наш жлоб (сучасний плебей) заповнив всі ніші державного апарату і майже не має опозиції. Тому в Римі діяли два альтернативних закони, а в нас - лиш один (жлобське "понятие", переходяче інколи в «беспредел»), а офіційний існує лиш на папері. Конституція залишається такою ж мертвою для нашого "електорату", як і Господні заповіді для наших "християн". Для доказу попереднього проаналізуємо дієвість хоча б деяких статей Конституції, цього державотворчого документу.

Соціальна. Оцінюйте самі. Бувше "загальнонародне" розхватали хами та злодії, а електорату залишили лиш пусті папірці в вигляді приватизаційних сертифікатів. А тепер вони з незароблених "мерседесів" кидають нам як милостиню кульки з гречкою чи чергові пусті обіцянки. Жлоби при владі при такій злиденності народу мають такі ДУСІ з Феофаніями, які навіть не снилися Президентам багатих США. При морозних Майданах владні жлоби приходять до мікрофону перед протестуючим натовпом навіть з неприкритою від мороза головою, бо вони через 10 хвилин тікають назад в теплий «Мерседес», залишивши «простих» людей й далі на морозі та перед силою владоохоронців.

http://work-engels.ru/wp-content/uploads/2010/11/45388077__1_1.jpg

Демократична і єдиним джерелом влади є народ - фікція майже на 100%. Цьому "єдиному джерелу" дозволено лиш в день виборів всліпу проголосувати за кращого серед недостойних. Весь інший час держструктура на нього реагує як "слон на моську".

Держава відповідає перед народом за свою діяльність – читаєш як третьосортну фантазію. Верховенство права - зверх цього мого права на критику Президента Печерський райсуд "поклав" закон "Про благоустрій столиці України" і відправив мене за грати. На мою позовну заяву до держави в особі Президента Адмінсуди навіть не хочуть реагувати. А все тому, що юристи, виховані в совкових та постсовкових (що відносно наповнення мораллю рівнозначно) Вузах, крутять цими законами як "циган сонцем", а про права взагалі не хочуть навіть згадувати. Тому Європейський суд з прав людини завалений заявами з України.

Громадяни мають право брати участь в управлінні державними справами – та навіть начальник ЖЕКу ігнорує заяви громадян, а що вже казати про наших сурогатних Президентів.

Кожен має право на працю - мільйони громадян витіснені державою: за кордон на заробітки, торгувати на невіглаські ринки, на виживання натуральним господарством присадибних ділянок.

Права людини захищаються судом - та самі "гаранти прав" публічно заявляли про корумпованість судів, при цьому не йдучи за невиконання своїх обов'язків (гаранта) у відставку…

Не буду продовжувати цей опис абсурду нашого життя, бо при цьому починає нити післяінфарктне серце. Лиш констатую, що права людини захищаються нинішньою державою гірше ніж при пізніх більшовиках. І все тому, що будували нову державу ті ж, які довели до банкрутства попередню. В цих «державотворців» раніше була хоча б якась партійна слухняність, більшовики хоч по дрібницях реагували, а теперішнім «партіям» навіть відписку толкову ліньки http://image.tsn.ua/media/images2/original/Feb2011/383388837.jpgзробити для скаржника з гетто. Зараз Україна за рівнем державного устрою знаходиться на рівні відсталих африканських країн. Така ж несамовита боротьба за владу - шляхетністю між претедентами і не пахне. Такий же гонор та розкошування вже при владі заволодівшого троном жлоба. Цей недавній босяк з якогось забитого хутора в своїх страусиних черевиках вже не може сісти в "мерседес", поки водій прислужливо не відчинить йому дверцята. При цьому в нього гонору на той же "мерседес", а розуму і совісті - на "запорожця" (за подібний плакат мене бувша комсомолочка Ставнійчук відправила за грати). Для зрівняння з нашими новітніми ханами даю фото прем’єр-міністра багатої Австралії Тонні Ебота з його транспортом, яким він добирається на роботу.

http://ilife-news.com/uploads/posts/2013-09/1378812064_2.jpg

Навіть зрівнюючи наших жлобів при владі з виховавшими їх більшовиками, можна відчути певну соціальну деградацію. Я сам бачив, як Хрущов їздив в відкритому авто при необмежненому доступі людей до цієї процесії. Був навіть свідком, як хтось випустив перед кортежем собаку-дворняжку, за якою почали ганятися охоронці Хрущова, на що той зреагував просто – «Не займайте бідну тварину». А ви можете уявити Януковича, їдучого в відкритому авто, чи як П.Шелест їздив з одним охоронцем?

Навіть з часів Кравчука йде подібна деградація та відмежування влади від народу. Візьмемо для прикладу дії комсомольчика в вишиванці», який прийшов до влади буквально на плечах протестуючого народу на Майдані. Одним з перших його кроків була побудова показаного вище паркану на Банковій 11 для контролю доступу лю-http://www.opoccuu.com/avtohr2.jpg

дей на «його територію». Такого не робили навіть відверті вороги http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/21737649.jpgнашого народу. В окупованому німцями Києві в цій будівлі був розміщений якийсь важливий військовий штаб. Окупанти не тільки не обмежували доступ до цієї будівлі, а навіть взимку заливали ковзанку для місцевих дітей. І охорона цієї будівлі були лиш з одного автоматника біля центрального входу. А наші жлобські вожді оберігають себе спеціальним полком МВС, Печерським райвідділом, спеціальною Службою охорони, СБУ. При пікетування тієї будівлі я поhttp://camrador.hall.org.ua/BY_TIME/1941-1945_VVV/02-okupacia/bankova.jpgмічав масу філерів в цивільному з різних цих служб, які дублюють своїми нікчемними діями один одного.

Дорога ти наша владо – дійсно вона нам дорого обходиться. Навіть громадську приймальню Президента, яка знаходиться в окремому приміщенні на вул. Шовковичній і складається з дрібних

безвідповідальних клерків (на рівні юристів-консультантів), охороняє рамка-металошукач з відповідним вартовим зі служби охорони.

Ця служба не пропустить вас з якимось аудіо чи відео пристроєм,

бо не хоче розголосу невігластва та безвідповідальності цих дар-моїдів. В цьому приміщенні, де збирається від відчаю та безправ’я люд з усієї країни, єдине, що добре налагоджене, це зв'язок з влаhttps://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2GVI5g8o_RfOpgZ9HgZd1ar1aEL3bA khHOc5hDGKcMMpaszviDgдоохоронцями з Печерського райвідділу, які реагують на любий виклик «консультантів» по причині «непокірного відвідувача». На попередньому фото оХВицер з полку охорони, який звик за все своє життя служити не закону, а начальству, яке б воно не було.

З приходом до влади донецького хана структура держави взагалі всупереч статті Конституції про «поділ влади» зібрана в єдиний злочинний корпоратив, який загальними зусиллями тримає народ в безправ’ї та продовжує грабувати загальнонародні багатства. Попередні правителі штучно підтримували анархію в країні, видаючи цей безлад за лібералізм. Подібному «державнику» потрібна ця "каламутна водичка", тому що в ній він ловить більше чужих карасів. Тому народу в безправному гетто він по царськи дозволяє "ходити на головах", видаючи це за демократію і особисту доброту. Лиш нинішній хан почав «прикручувати гайки» для мішаючих його владі жити. Вказаний "лібералізм" довів державний устрій в нашій країні до банкрутства. Цей "лібералізм" первинного накопичення капіталу вдало охарактеризував О.де Бальзак в 1841 році (зверніть увагу на період нашої відсталості) такими словами:

«Хай суспільство, засноване цілком на владі грошей тремтить, відчуваючи безсилля правосуддя перед хитрощами системи, яка рветься до успіху, освячуючи всі засоби»

А незабутній Т.Шевченко подібне невігластво українців охарактеризував так :

Доборолась Україна до самого краю.

Гірше ляха свої діти її розпинають.

І тут би я підкреслив, що в цьому історичному невігластві винні не стільки паразити при владі, стільки бидлуватий народ, який терпить їх. Тут задіяний принцип – винна не воша, а людина, яка допустила її на своє тіло. Оця історична накладка первинного накопичення капіталу постсовковим жлобом і необхідність без досвіду та достойної еліти створювати нову державу привели до сурогатності цього витвору. Приклади доказу цієї сурогатності я приводжу далі.

ПОЛІТИКА І ПОЛІТИКИ. Через відсутність цивілізованих ЗМІ справжніх державотворців у нас не проявилося. Цей простір заповнили малоінтелектуальні пройдисвіти, які не усвідомлюють всіх тонкощів проблем України, не кажучи про те, що вони й не хочуть про них дізнатися. Парадокс в тому, що ми в цій частині опускаємося все більше в болото. Далекий від достойного лідера нації Л.Кравчук на фоні своїх послідовників вже видається нам за ідеала. А тепер «курс України» визначають Тедеєви, які уявлення не мають ні про історію, ні про культуру та ментальність, ні про потенціал нашого народу.
    Верховна Рада за 21 рік викристалізувалась хоч в визначенні двох напрямків розвитку - російський чи європейський шлях. Але далі цього розпуття так і не пішла, тому що одні хочуть, але не знають як стати європейцями, а іншим залишається милим «болото» російської культури. Ось на цьому «розпутті» ми по невігласьки і топчемося ці роки і оце «топтання» чомусь називаємо політичною боротьбою. Зграї, які видають себе за партії, штампують під кальку примітивні програми, які заповнені банальними, безвідповідальними, але радуючими слух електорального невігласа фразами типу "стратегічного партнерства з Росією" і поряд заперечуючого це - "європейського шляху розвитку". Ці "державотворці" зліпили "гарну" Конституцію, по совковому копіюючи іноземного "Мерседеса". При цьому, не маючи технологій та достойних комплектуючих, вони напічкали симпатичну оболонку агрегатами з "Запорожця". І оце гарне зовні "диво" не те що не хоче їхати по наших дорогах, але й не заводиться. І ось навколо цього мертвого дитяти йде шалена боротьба, яку вони називають політичним життям. Їм "по барабану" проблеми України, вони зайняті влаштуванням особистого життя, прикриваючи це словоблудством через різні направлені в вухо електорату мікрофони Шустерів. І не вірте, що політика брудна справа. Такою її зробили оті жлобські невігласи, які заполонили її простір. Ці брудні люди за ці роки виштовхнули своєю аморальністю більш порядних з цих рядів. Тому не кожен такий порядний і розумний захоче лізти в це болото для відмивання цього сектору українського життя. Та все ж нам для виживання в постколоніальний період потрібно починати в ХХІ столітті вчитися ліпити щось подібне давнозабутих англійцями "вігів" та "торі" (йдеться про партії ХVIII століття). А це як вчити абетку в зрілому віці - сором, але потрібно.

14. Вверх #50494
    Постоялец форума
    До дня напівмертвої Конституції
    ПРЕЗИДЕНТ. Кого ми маємо на цій посаді до цих пір? Відповідь однозначна – безвідповідальних паразитів. Тому подібний паразитизм мусимо викорінювати. Не таємниця, що зараз на цю посаду рвуться пройдисвіти, щоб набратися «бабла», тому потрібно цю посаду відгородити від потоків грошей та багатств країни. На даний час Президент (означає - «перший», «ведучий») нам край потрібний, при цьому він мусить бути вибраний лиш народом. Прийшовша після повстання влада замість встановлення конституційної відповідальності Президента перед народом обрізала його повноваження, що робить державу в цей нестабільний для неї час досить хиткою. Ця гілка влади повинна з підпорядкованими їй прокуратурі, МВС, СБУ, армії відповідати за дієвість Конституції з безпекою для держави та людини. Безпека держави повинна бути узгоджена з виробленою разом з народом через референдум чи виборну програму стратегією внутрішнього та зовнішнього розвитку країни. А до безпеки людини ще варто додати контроль над екологією та товарами вжитку людиною. Згаданих функцій по збереженню безпеки держави та людини (без всякого втручання в управління економікою) достатньо для інтенсивної роботи глави держави. Я, навіть, не впевнений, що в даний час знайдеться хоч декілька відповідальних людей, які б зголосилися іти на ризик бути осипаним на цій посаді "попелом", тому що Президент повинен нести відповідальність за кожне порушення прав і свобод громадянина, за відчай отих обездолених людей, які зараз без надії штурмують кабінети паразитичної влади. Навіть приведення до відповідності ст. 1 Конституції відносно «соціальності» суспільства при нинішньому феодальному розмежуванні по статках є проблематичним для більшості сучасних претендентів. Кожна відповідь на звернення громадян в його адресу повинна мати його підпис, хай навіть через факсиміле. Для зменшення потоку скарг до нього Президент повинен заставити відповідально ставитися до звернення громадян на низових ланках своєї влади. Президент повинен раз на рік випускати Бюлетень стану справ в державі, де необхідно відображати кількість скарг громадян до держави, результати їх вирішень, стан нашої екології з продуктами вживання людиною включно та безпеки держави. Це дзеркало буде показувати ефективність діяльності «гаранта» наших прав, після якої в нього вже не буде енергії воювати з урядом по економічним питанням.
    Для початку потрібно всіх бувших гореправителів провести через горнило перевірки Комісії по розслідуванню їх діяльності. Результати комісії повинні бути передані в суд, якщо буде відновлена нормальна судова система в державі. А при сумніві в справедливій судовій системі сам народ на якихось загальнодержавних виборах чи референдумі повинен дати оцінку діяльності бувших правителів їх правом на звання «Президент», всілякі пільги та нагороди. Тут можна обійти те правило, що закон не має зворотної сили, тому що потрібно ввести прецедент цього "попелу" для майбутніх претендентів на обговорювану посаду. Я впевнений, що з усіх «президентів» народ може залишити це звання лиш Кравчуку, виходячи з того, що він не чіплявся по жлобськи за цю посаду. До структури Президента крім управління вказаними вище поточними питаннями потрібно ввести й інституцію стратегічного аналізу по цих напрямках.
    Минуле повстання мало що смінило в суспільстві. До позачергових виборів на місце втікшого Януковича залишилося на момент написання цих строк два місяці. Поки що навіть не вималювалися всі претенденти на цю посаду, а не то що їх програми. Десь нутром чую, що життя нам підсовує боротьбу двох особистостей – Порошенка та Тимошенко. Останню я би не допустив до цієї посади лиш за одне – побудована нею політична структура під назвою «Батьківщина» програла за роки існування все, що тільки могла. Єдине, що вони гарно навчилися робити – це тріпатися в стилі Яворівського та паразитувати на промахах опонентів та на зусиллях протестуючого люду, не збудувавши за роки свого існування ні одного достойного муру для фундаменту цієї держави. А за Порошенком бачу наступні недоліки – відсутність явної достойної команди, відсутність чіткої програми реанімації та виздоровлення держави, явна обережність, що не дуже підходить до лідера в цей динамічний час. ЗМІ нам так і не підібрали достойних на цю посаду людей.

УРЯД І ВИКОНАВЧА СТРУКТУРА. . Для відмежування сфер діяльності цей виконавчий орган в державі мусить займатися всім
    тим, що залишиться від обов’язків законодавчої, судової систем та
    Президента. Структура виконавчої влади повинна бути сформована цілісно, в комплексі, з відповідним розмежуванням важелів впливу та відповідальності по загальній структурі влади. Наповнюватися кадрово вона повинна відповідними Радами після виборів з врахуванням зауважень по цих кадрах відносно безпеки держави зі сторони Президента. Йдеться про перевірку СБУ його біографічних даних та «паспорта держслужбовця». За «чистоту» кадрів повинна відповідати структура Президента, використовуючи навіть «детектор брехні» та результати люстрації. Кожен чиновник і колектив цієї гілки влади повинен мати чіткі обов’язки з вказаними правами та відповідальністю і відповідний документ про це мусить бути загально-доступним разом з вказаною попередньо «книгою скарг». Лиш таким чином ми знайдемо винних в розвалі нашої економіки та промисловості серед Мінекономіки та Мінпромполітики. І починати зміни потрібно з реформації самої виконавчої структури, зменшуючи неефективну кількість і, відповідно, збільшивши якість.
    Україна аж кричить від невдалої економічної політики і потреби реформ. Крім того взятий нами на вживання лібералізм в економіці збанкрутував не тільки в Україні, але й в світових массштабах. Ця безконтрольність породила кредитний паразитизм в небувалих масштабах не тільки в Греції, підірвала фундамент економіки США, привчила українця жити «на халяву». З потуг народу під час повстання вийшов черговий пшик. Це видно з програми Яценюка, яку він оприлюднив 27.03.14р в ВР. Одні урізання бюджетних статей та чергові навантаження різними державними поборами на працюючих. І ні слова про те, як підняти виробництво, як ефективніше використати продуктивний ресурс країни. А він є досить великий, потрібно лиш знайти ключі для його вивільнення та заохочення. Відчуваю, що й мої винаходи будуть продовжувати лежати без користі до повного старіння та неконкурентоздатності. Тому, на мою думку, держава повинна перенести на себе більше важелів управління та відповідальності і реформи потрібно зробити в наступних пріоритетних напрямках:
    - через відповідне законодавство припинити відтік капіталу в
    офшорні зони;
    - обмежити контроль над нашою економікою структур від однієї іноземної держави;
    - економіка повинна змістити акцент від паразитичної експлуатації природних ресурсів (руда, метал, виснажування сільгос-пземель) на виробництво з достатньою добавленою вартістю ін-телекту;
    - виробляти повинно бути вигідніше ніж торгувати;
    - відкрити широку дорогу доступу безробітним до простоюючих технологічних потужностей та земель через конкурси та заохочення;
    - розчистити доступ до нашої економіки для внутрішнього та
    зовнішнього інвесторів, викорінивши паразитування на них нашого
    чиновництва;
    - зробити заохочувальними та приоритетними організацію виробничих робочих місць з диференціацією по інтелектуальній складовій;
    - встановити дійсне число безробітних в Україні включно з
    закордонними заробітчанами, масою нецивілізованих торгуючих,
    проживаючих на натуральному господарстві;
    - організувати урядовий орган по використанню цього безробітного потенціалу в конструктивних цілях;
    - відновити елемент відповідальності держави за стан підконтрольних підприємств. Ввести відповідні важелі впливу та відповідальності за стан справ через визначені конкретні особи;
    - потрібно покінчити практику проїдання ресурсів природи
    країни та фондів, залишених попередніми поколіннями. Для цього
    встановити достатню для відновлення природи плату за її ресурси,
    встановити кошти для амортизації нашої макроструктури з шляха-
    ми сполучень, енергетикою та комунальним господарством включно;
    - покінчити з цілою мережею незабезпечених державою задекларованих пільг та «безоплатну медицину», через які неконтрольовано вимиваються бюджетні гроші;
    - все це потрібно робити з узгодженням по наших міжнародних договорах, деякі з яких може прийдеться й анулювати по причині неможливості України вийти з кризи по умовах, закладених в цих договорах.
    Як і в кожній розвиненій країні, в Україні повинен діяти постулат – продуктивність та якість праці являються базою успіху не тільки особи, а й колективу і цілої країни. Тому давно в пошану пора ставити свого виробника (від кінофільмів до колготок) якісної продукції, а не проштовхувача чужого. А в "загашнику" у нас ще можна дещо корисне нашкребти – таких, як у автора, іржавіючих на балконі заморожених недолугою державою проектів достатньо. Торгуючий на базарі китайським непотрібом "фізик" ще здатен напружити атрофовані мізки. Потрібно лиш дати йому гарантії корисності його зусиль і він знову згадає приємний смак творчості чогось нового та корисного. Ця держава мусить не тільки вивільнити закріпачений нею ж виробничий потенціал, але й заохотити його реалізуватися. Задля цього дещо потрібно перевернути з ніг на голову (чи навпаки) – щоб не винахідник ставав на коліна перед чинушою з інноваційними фондами, а чиновник ганявся за винахідником, пропонуючи йому допомогу. Не потрібно великого розуму змінити закони, по яких недолугим нуворишам було б невигідно купляти виробниче підприємство ради землі чи для переформування його діяльність в жлобське «купи – продай».
    Крім цього при Кабміні повинен бути інститут стратегічних досліджень по підпорядкованих уряду напрямках, який повинен знаходити хиби в цьому державному органі та продукувати реформи
    для поправки цих хиб.

15. Вверх #50495
    Не покидает форум Аватар для Bivaliu
    Виправлю свою помилку. Скоріш всЬго (О), критерієм повиНа (НН) стати політехнічна система освіти. Тільки вона здатна забезпечити рівень знань ( культури) громадян.

Доречі, саме від політехнічнИЙ освіти відмовилися В Союзі в 33 році, а ввели замість неї гербартванську (що це і з якого словника, бо жодна пошукова система не дає відповіді?), аналог сучасної долинської (може БОЛОНСЬКОЇ.., ні?). Я вважав, писав (набір слів) про це ще в 88 , що саме відмова від політехнічний освіти ( культури) веде до поразки соціалізму, оскільки знову готовимИ професійних кретинів не здатних управляти в (У) тому числі. Це видно і на прикладі необхідності подолання інформаційного бар'єра управління....
    Я ще раз прошу пробачити мене.., вуйку, знову пробачте, але скажіть но мені, яку систему освіти Ви можете "рекламувати" з такою кількістю помилок та неправильно написаних слів? І чи взагалі можна при цьому вести розмову щодо будь-якої освіти??
    Крім того, вуйку, культуру та освіту можна при бажанні поєднати, але життя свідчить про те, що є багато КУЛЬТУРНИХ людей не зовсім осічених і так само багато ОСВІЧЕНИХ, але, натомість - мало КУЛЬТУРНИХ.
    Так що, КУЛЬТУРА і ОСВІТА мені здається не зовсім тотожні поняття...
    Последний раз редактировалось Bivaliu; 28.06.2016 в 11:34.
    "Новороссы" - биологические остатки Российской империи...

16. Вверх #50496
    Військовий експерД
    Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    В Україні зросте ціна на курятину — Карпенко
    http://agravery.com/uk/posts/show/v-ukraini-zroste-cina-na-kuratinu-karpenko
    А есть ли что то в Украине на что цены не растут? Разве что на человеческую жизнь...
    Я иногда читаю этот сайт, пишут как бы профессионально. Вот, например, когда недавно цена на сахар приближалась к 16, то они давали прогноз, что в июне запасы сахара существенно снизятся и он станет стоить 25.
    В итоге в сезон закруток сахар уже можно купить по 12,95 или по 12,30 со скидочной карточкой.
    Главное населению не создавать ажиотаж и панику, торговля только этого и ждет! Производители спекуляциями почти не занимаются.

17. Вверх #50497
    Ви мине устали
    Цитата Сообщение от Вячеслав_Д Посмотреть сообщение
    Я иногда читаю этот сайт, пишут как бы профессионально. Вот, например, когда недавно цена на сахар приближалась к 16, то они давали прогноз, что в июне запасы сахара существенно снизятся и он станет стоить 25.
    В итоге в сезон закруток сахар уже можно купить по 12,95 или по 12,30 со скидочной карточкой.
    Главное населению не создавать ажиотаж и панику, торговля только этого и ждет! Производители спекуляциями почти не занимаются.
    Это где такие цены? Вчера в Фуршете фасованый песок был около 20

18. Вверх #50498
    Живёт на форуме Аватар для Wahrheit
    Цитата Сообщение от Бозон Посмотреть сообщение
    Это где такие цены? Вчера в Фуршете фасованый песок был около 20
    В Таврии весовой сахар 13,39

19. Вверх #50499
    Постоялец форума
    КУЛЬТУРА і ОСВІТА мені здається не зовсім тотожні поняття...
    А буряк і цукор? Неуку, освіта є невід'ємною частиною культури людини.

20. Вверх #50500
    User banned
    Ми казали. Так ти все таки тріпло. Цеж ти декларував, що на вбитих станках, ( інших в мене немає, аибачай, все що зміг відремонтувати та зберегти ), ти можеш виготовляти продукцію конкурентну для єс.

Тепер тобі станки з чпу подавай. Ні, я розумію, що в Союзі, який ти лаєш с , ти міг творити, бо була технічна база, але ми говорили за Україну після чверті капіталізму.

Так що здувся ти Прокіп, а хтож і на якому обладнання буде промислове виробництво а Україні піднімати?

Ах да, забув, що для вас совкоаих кпрсних байструків все друкували в правді и , а Маркс для вас був фількиною грамотою. Шарикови с
    Разговаривала десяток лет назад с мужичком с Закарпатья. Им в деревне поставили линию из Германии по производству ДСП . Так вот производительность на новых немецких была ниже и все станки, через некоторое время, импортные сдали на металлолом. Отаке , малята...

Ответить в теме
Страница 2525 из 5109 ПерваяПервая ... 1525 2025 2425 2475 2515 2523 2524 2525 2526 2527 2535 2575 2625 3025 3525 ... ПоследняяПоследняя