Тема: Современная Украина III. Что дальше?

Ответить в теме
Страница 2524 из 5109 ПерваяПервая ... 1524 2024 2424 2474 2514 2522 2523 2524 2525 2526 2534 2574 2624 3024 3524 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 50,461 по 50,480 из 102178
  1. Вверх #50461
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Цитата Сообщение от Wahrheit Посмотреть сообщение
    Сейчас нет. Просто многие даже не думают на эту тему. надо поднимат ь этот вопрос везде, где можно, и процесс пойдет.
    Ще раз, нічого нового в вашій точці зору немає. Це класична точка зору буржуазного демократа ще з часу Тьрі та Бабефа. Недаром Бабеф, якого за це стратили, вимагав рівності для рівних ( ремісників та пролетаріату Фракції) ще в 18 сторіччі, коли після перемоги революції буржуа лишили політичних прав робітників Франції.

Класична демократії буржуа, це демократії абсолютної меншості - буржуа. Нехай щастить.

2. Вверх #50462
    Не покидает форум Аватар для Lieutenant
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    Про які вільні вибори при диктатурі пролетаріату, а тим більше в тих умовах в яких вона реалізовувалася, може йти мова? Тим більше, що значна частина населення, буржуа та мілкі буржуа ( селянство) взалі не мали політичних прав.

До речі, ви ж тільки що декларували що вам імпонує класична демократії буржуа, то про які взагалі вільні вибори може йти мова? Визначтеся, будьласка
    Если бы директором Средиземного моря был я, то сделал бы примерно так. Кто платит налоги, тот и голосует на выборах. К владению имуществом и размеру счета в банке это никакого отношения не имеет - можно не владеть и не иметь. Можно подавать налоговую декларацию вместе с женой одну на двоих и вдвоем голоcовать, если налогов достаточно, так что права женщин это никак не ущемляет. Сделать ценз не очень высоким, так чтобы люди с доходами ниже средних тоже могли голосовать. Смотреть налоги за последние пять лет. Для пенсионеров - пять лет перед выходом на пенсию

3. Вверх #50463
    Цитата Сообщение от Lieutenant Посмотреть сообщение
    Если бы директором Средиземного моря был я, то сделал бы примерно так. Кто платит налоги, тот и голосует на выборах. К владению имуществом и размеру счета в банке это никакого отношения не имеет - можно не владеть и не иметь. Можно подавать налоговую декларацию вместе с женой одну на двоих и вдвоем голоcовать, если налогов достаточно, так что права женщин это никак не ущемляет. Сделать ценз не очень высоким, так чтобы люди с доходами ниже средних тоже могли голосовать. Смотреть налоги за последние пять лет. Для пенсионеров - пять лет перед выходом на пенсию
    Ну ви і ідеаліст. Всі сплачують податки, у всякому разі - формально

4. Вверх #50464
    Живёт на форуме Аватар для Wahrheit
    Ще раз, нічого нового в вашій точці зору немає. Це класична точка зору буржуазного демократа ще з часу Тьрі та Бабефа. Недаром Бабеф, якого за це стратили, вимагав рівності для рівних ( ремісників та пролетаріату Фракції) ще в 18 сторіччі, коли після перемоги революції буржуа лишили політичних прав робітників Франції.

Класична демократії буржуа, це демократії абсолютної меншості - буржуа. Нехай щастить.
    Речь вообще не о том. Я об уровне знаний, ты о классовой принадлежности.
    За пожелание спасибо. Тебе того же.

5. Вверх #50465
    А что это даст? Ну у меня 5 классов образования. Ну работаю я на заправке. Худо-бедно плачу налоги. Я буду голосовать за Якуновича, потому что мужик хороший. Хорошо моей стране будет от этого?

6. Вверх #50466
    Ну ви і ідеаліст. Всі сплачують податки, у всякому разі - формально
    Нет, просто подавать налоговую декларацию недостаточно. Я бы предложил определенный минимальный порог для суммарного за пять лет налога, минус все виды пособий за это же время. И без разницы, буржуа или пролетарий

7. Вверх #50467
    Постоялец форума

Фокс, в якому ПТУ ти набрався такої дурні? Ти мені нагадуєш Галахвастова, який теж любив невпопад вживати іноземні слова. Це ж треба - "буржуазна демократія". Ще кафедра "марксізма-лєнінізма", яка тебе виховувала, придумала таку дурню, як "буржуазний націоналізм". А ти хоч розумієш зміст слова "демократія"?

8. Вверх #50468
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Особенно мне понравилась забота о женщинах и о лицах с низким уровнем доходов. Что сказать... голова. Вам палец в рот не клади...

А что это даст? Ну у меня 5 классов образования. Ну работаю я на заправке. Худо-бедно плачу налоги. Я буду голосовать за Якуновича, потому что мужик хороший. Хорошо моей стране будет от этого?
    Этот голова тоже хорош. Тут не так важен образовательный ценз, как желание голосовать за кого-то, пусть даже и Януковича, от которого стране будет худо. Поэтому всех тех, кто желает голосовать не за тех за кого нужно, надо лишить права голоса. Wahrheit'у лучше знать, за кого следует голосовать, чтобы стране было хорошо.
    /* мерзко хихикает */

9. Вверх #50469
    Речь вообще не о том. Я об уровне знаний, ты о классовой принадлежности.
    За пожелание спасибо. Тебе того же.
    Це не я встановлював політичні права по класовому прикладу. Я лише нагадав, що це класична практика демократії буржуа яка була порушена завдяки більшовиками та пролетарський революції.

Рівень знань? Критерій. Я наполягаю, тим більше що категорію політика ввів Платон, щоб таким критерієм рівня знань були знання логіки як теорії пізнання. Які тваї критерії.

10. Вверх #50470
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    Фокс, в якому ПТУ ти набрався такої дурні? Ти мені нагадуєш Галахвастова, який теж любив невпопад вживати іноземні слова. Це ж треба - "буржуазна демократія". Ще кафедра "марксізма-лєнінізма", яка тебе виховувала, придумала таку дурню, як "буржуазний націоналізм". А ти хоч розумієш зміст слова "демократія"?
    Прокіп, що там ті убиті станки на яких ти збираєшся випускати продукцію для ринку єс?

І взагалі, з яких пір совкові професійні кретини- винахідники, вважають що вони , немислячі і мислити нездатні, щось розуміють в політиці?

Давай краще про станки.

11. Вверх #50471
    User banned
    http://socportal.info/2016/06/25/dolar-po-27-kabmin-zatverdiv-byudzhetnu-rezolyutsiyu-2017.html

Долар по 27. Кабмін затвердив бюджетну резолюцію-2017

Вот такие прогнозы "метеорологов"...Которые у нас никогда не совпадают с фактом

12. Вверх #50472
    Нет, просто подавать налоговую декларацию недостаточно. Я бы предложил определенный минимальный порог для суммарного за пять лет налога, минус все виды пособий за это же время. И без разницы, буржуа или пролетарий
    А чому не задаєтесь питанням що не працює певна форма демократії, яка відповідає певному способу виробництва. Вірніше, вона працює виключно на вузький круг буржуа.

Чому не ставите питання про те, щоб відзивати чиновника громадянами?

Взагалі, чому не ставите питання про впровадження ОГАС, що дає можливість скоротити кількість чиновників в 50 раз. ????

В такому дусі є що запропонувати?

13. Вверх #50473
    Постоялец форума
    Прокіп, що там ті убиті станки на яких ти збираєшся випускати продукцію для ринку єс?

І взагалі, з яких пір совкові професійні кретини- винахідники, вважають що вони , немислячі і мислити нездатні, щось розуміють в політиці?

Давай краще про станки.
    Найбільше мене вразило від цього випускника ПТУ "кретини-винахідники", що може прирівнюватися до "солоного цукру". Цікаво, а він хоч розуміє слово "політика"? Фокс, а ти розбираєшся в елементах промислової політики?
    певна форма демократії, яка відповідає певному способу виробництва. Вірніше, вона працює виключно на вузький круг буржуа.
    В його ПТУ замполіти з кафедри марксизму-лєнінізму напхали такої дурні. Якому ж "способу виробництва" відповідала демократія в древніх Афінах?

14. Вверх #50474
    Це не я встановлював політичні права по класовому прикладу. Я лише нагадав, що це класична практика демократії буржуа яка була порушена завдяки більшовиками та пролетарський революції.

Рівень знань? Критерій. Я наполягаю, тим більше що категорію політика ввів Платон, щоб таким критерієм рівня знань були знання логіки як теорії пізнання. Які тваї критерії.
    Эти нюансы на данном этапе несущественны. Политэкономика, политология и/или логика - это предмет обсуждения при реализации.

15. Вверх #50475
    А чому не задаєтесь питанням що не працює певна форма демократії, яка відповідає певному способу виробництва. Вірніше, вона працює виключно на вузький круг буржуа
    Фокс, я вообще не понимаю, зачем нужно слово "буржуа", да еще с такой отрицательной коннотацией. Если это предприниматель, который дает работу другим людям и при этом честно платит налоги как со своих доходов, так и с доходов компании, то это человек для государства очень полезный. И для тех, кто на него работает, - тоже. Рабочему или инженеру без разницы, кто хозяин завода, на котором они работают: государство или частное лицо

16. Вверх #50476
    Эти нюансы на данном этапе несущественны. Политэкономика, политология и/или логика - это предмет обсуждения при реализации.
    На мой взгляд, если для права голоса ввести образовательный ценз, о такая систма будет несправедливой. Все "полезные" члены общества должны иметь право голоса, а критерий полезности очень простой: налоги. Но то что мы обсуждаем, сегодня нереально. И не для какой-то конкретной страны, а для любой вообще (сколько-нибудь заметной) страны

17. Вверх #50477
    User banned
    Как вернуть Донбасс – озвучен правильный сценарий

http://www.facenews.ua/news/2016/324569/

Здавалось би...Таких сценаріїв уже, як на Сіркові блох

18. Вверх #50478
    Постоялец форума
    Фокс, я вообще не понимаю, зачем нужно слово "буржуа", да еще с такой отрицательной коннотацией. Если это предприниматель, который дает работу другим людям и при этом честно платит налоги как со своих доходов, так и с доходов компании, то это человек для государства очень полезный. И для тех, кто на него работает, - тоже. Рабочему или инженеру без разницы, кто хозяин завода, на котором они работают: государство или частное лицо
    Його в ПТУ навчили, що націоналізм, буржуа, опортуніст... "єсть нєкарашо". Його навіть навчили такої дурі, як "демократія буржуазії", хоча саме слово "демократія" насправді означає "влада народу". Та що візьмеш з людей, в культурі яких є "свиной бифштекс"?

19. Вверх #50479
    Постоялец форума
    Невдала гра уряду Великобританії в демократію, яка поставила раком ЄС, половину королівства та й світ взагалі, може бути відмінена тиском Шотландії, Північної Ірландії, великих міст королівства та молоді, які просто в шоці від результатів "гри в демократію".
    Парламент Шотландії може накласти вето на Brexit - глава уряду

20. Вверх #50480
    Цитата Сообщение от Прокір Посмотреть сообщение
    Найбільше мене вразило від цього випускника ПТУ "кретини-винахідники", що може прирівнюватися до "солоного цукру". Цікаво, а він хоч розуміє слово "політика"? Фокс, а ти розбираєшся в елементах промислової політики?
    В його ПТУ замполіти з кафедри марксизму-лєнінізму напхали такої дурні. Якому ж "способу виробництва" відповідала демократія в древніх Афінах?
    Античному Прокіп, і хвалить тут своє невігластво передімною тулити . З яких пір ти інженерішка , видно йолопа по позитивістскою терміну - промислова політика ( ти ще скажи, кухона політика), став себе вважати спеціалістом в політиці?

Ти вже підготовив, яку продукцію дляєс будеш випускати на вбитих совкоаих станках?

Ответить в теме
Страница 2524 из 5109 ПерваяПервая ... 1524 2024 2424 2474 2514 2522 2523 2524 2525 2526 2534 2574 2624 3024 3524 ... ПоследняяПоследняя