Економист,Ви одна з тих хто якраз порадив Тарасенко-дякую

А взагалі томатіс ми планували робити у Варшаві,там апаратура зовсім не та що в нас і перед томатісом в обов*язковому порядку робиться обстеження яке показує степінь проблеми-у нас не робиться нічого подібного,і програми там пишуться виключно індивідуально,але курси валют пішли дуже вгору тому там зараз нереально зробити+мені дуже важливо що є багато відгуків батьків яким частоти тарасенко дали результати,ну і ми вирішили спробувати.до речі по старому курсу виходило на одні гроші що в Україні,що в Польщі.
На рахунок розділення логопедів -у нас у Львові впринципі нема нейрологопеда,жодного,скоріш за все про такого і не чули(( є лише кілька розкручених які позиціонують себе як крутих спеціалістів,ми обійшли всіх,мене саме найбільше дратує коли не скажуть прямо- я незнаю,їдьте шукайте далі,а ні,всі кругом великі шикарні спеціалісти а потім в кращому випадку втратив час а в гіршому вже пізно.Аутизму нам не поставив жоден спеціаліст-тай малий дуже хоче говорити,самореалізація прекрасна,наслідування-а нема розуміння,і,відповідно,самого мовлення,тут уже сильно багато варіантів не лишається,мене переконувала обласний логопед що в 3роки сенсомоторної просто бути не може,тепер бачу я кращий діагност ніж обласні спеціалісти((
Амира-Тайна в Харкові ми були,в імунологів вже тоже,і гастроентерологів,наздавали хмару аналізів-біднятко моє-і знаємо точні проблеми малого.У нас+набута форма лактозної непереносимості-неперетравлюється фермент молока,уже років малвід того постійно були болі в животики-а він ж не скаже,не покаже,істерики були а ми незнали чому

то дуже важко насправді.
Социальные закладки