| ||
хочете звіт про мою діяльність за останні місяці?)) я вам напишу приватного листа і в деталях розпишу де коли і що)... ви обов"язково як сталінський стукачок черканіть до СБУ..а щодо цих постів. то була ж права! ніхто з вас дупу не підняв і не поїхав захищати вашого улюбленого гаранта....
до чого тут законодавство? цю тварюку навіть не затримали... ніавіть ніхто і не збирається це робити! і ви важаєте це справедливим? якщо свої функції не виконує держава, то люди мають право виконати за неї...якщо вони не можуть осудити цбого вбивцю..не можуть загартувати, то значить який вихід?
А что, есть только две крайности - защита гаранта и сторонники радикалов? Разве Вы не понимаете, что НАРОДА Украины нет ни с теми, ни с Вами? Никто Ваши фашистские лозунги поддерживать не будет. И пусть я 1000 раз против гаранта, я никогда не встану рядом с Вами. И уверена, что большинство адекватных людей - тоже.
Я может и свалилась с Марса, а вы оттуда и не вылетали. Один кадр с горящим беркутовцем был и что дальше, какие последствия? Он госпитализирован, какие ожоги?
Про убитого мента у общаги не слышала, его именно майдановцы убили? Вот про убитого ментами студента Индыло в столичном РОВД слышала. Про изнасилованную девушку из Врадиевки тоже слышала и про многих других. Так какие потери понес беркут, кроме психологических?
Социальные закладки