|
Слава Богу, що нарешті люди побачили, що насправді робиться в країні. З однієї сторони, захоплення ОДА та інші дії народу - ви можете трактувати як тероризм, бандитизм... Але це виривання інформації з контексту.
Прослідкуйте події, як все розпочалось, як все розгорталось, і до чого все привело. Нам не доносять правду, а коли говориш правду, з тебе малюють "фашиста", "бендерівця", провокатора. Я ще давно говорив, що владу взяла донецька мафія, і зараз вона не хоче віддавати цю владу, тому найняті спеціальні люди, які промивають мізки, сидять тут на форумах, щоб спотворити правдиву інформацію, перекрутити, висвітлити у вигідному для них руслі. Так само, як мафію захищають покидьки у погонах, продажні депутати, аморальні виродки-бандити - це все відбувається, щоб залякати народ - АЛЕ! Слава Богу, що люди не бояться, що виходять на вулицю, протестують, беруть владу у свої руки.
Не на часі говорити, хто буде наступником, єдиний кандидат і т.д. Ми повинні витримати оборону, забезпечити виконанні першочергових завдань: відсторонення від влади Януковича, відставка уряду, розпуск парламенту та перезавантаження влади по всіх рівнях, звільнення політв'язнів та покрання винних у побоїщах та вбивствах.
Вчора слухав на Громадському Станіслава Речинського - ексречника пресс-служби СБУ, який розказав усю "кухню" спецпризначенців. Також він розказав, що саме спецпідрозділ "Омега" (це той, що роздягнув та побив, знущався та морально цькував Михайла Гаврилюка, кадри розповсюджено по всіх соцмережах) - він створений людиною з Росії, яка створювала спецпідрозділ у Чечні, у них такі самі повадки, з ними працюють спеціальні люди (пропаганда), які "промивають" мозок - і ці нелюди, вони абсолютно неадекватно ставляться до людей, які із Західної України, які спілкуються українською мовою, носять національний одяг, тощо. Те саме відбувається з Беркутом.
Слава Україні! Тримаймо оборону.
Сьогодні моя мама у Вінниці була в гущі подій, коли захоплювали Вінницьку ОДА - каже, вул. Соборна була вщент забита людьми. Маю надію, що людей у Одесі та Донецьку також буде збільшуватись, сьогодні вистояли від тітушок, спасибі ультрас "Чорноморця" та "Шахтаря".
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Нет будет все мирно только проведут реформы котоые позволят людям легче дышать от того что их насилует прогнившая система.
Борис Колесников обратил внимание Президента на угрозу бизнесу со стороны правоохранительных и проверяющих органов. Об этом рассказал в субботу в Донецке экс-вице-премьер Борис Колесников.
- Надо, чтобы облсовет, городские советы - буквально давили на проверяющие и правоохранительные органы, которые мешают развиваться бизнесу, - объяснил свою позицию Борис Колесников. - В одном из городов Донецкой области картина такая – городской голова в тюрьме. Дело по сути сфальсифицировано - никакой взятки он не получал. Это отдельный разговор. А власть в городе... Я сохраняю выражения местных предпринимателей, а они говорят: "Власть в городе делят прокурорские, судейские и милиционеры". Вот треугольник смерти для любой области.
Неправда ваша. Я не причисляю себя ни к восставшему народу (если речь идет о майдане и о ул.грушевского). От казнокрадов я ещё дальше стою. Значит, есть ещё сила? Вы считаете, что в теме схлестнулись только поддерживающие майдан и крепко влюбленные в януковича??? А вот и нет))))))
свободу юльке!
![]()
А в Одессе может точно гражданская! т.к. у нас в здании ОДА охраняют мирные жители и милиция, и когда ворвутся радикалы, нацисты майдановцы им придется мирных бить, которые против майдана( добровольцы идут посменно охранять Обл Админ Одесса
Собираю массовку в кино!
"Захват" ОГА в Николаеве
http://podrobnosti.mk.ua/2014/01/23/nikolaevskiy-evromaydan-piketiruet-zdanie-oga.html
![]()
Социальные закладки