| ||
От не розумію, навіщо писати завідому брехню (якщо це банальна відсутність знань, то тим паче)??
Польща підписала у 1991 році угоду про асоціацію маючи ще гірші показники економічного розвитку ніж Україна. Отримала на 13 років усього 5 млрд Євро і до підписання угоди про вступ у 2004 році збільшила ВВП у 3 рази! На сьогодня його збільшення становить уже в 4 рази у порівнянні з 1991 роком. Україна за цей же час зменшила ВВП на 20%!!
Про показники республік Прибалтики я взагалі не маю бажання щось казати, бо вони були дуже далекі від того, про що Ви балакаєте...
Але принцип в ЄС однозначний: кожна країна повинна розвивати ті галузі виробництва, які мають найбільшу ефективність у межах союзу, тобто, ті галузі, в котрих вони можуть виробляти саму дешеву за собівартістю продукцію серед країн союзу!
У цьому і є основний сенс інтеграції в економічний простір! Там на дотації лише сільське господарство і то не у всіх країнах, а у нас (наприклад) біля половини промислового виробництва, що є економічним нонсенсом...
Чому ми тоді не вступили? Питання і складне, і просте одночасно! Простота його саме у тому, що маючи дешевий газ та жалюгідну зарплату працівників своїх підприємств, "нуворіші" мали змогу багатіти на перепродажі цього газу та на демпінгових цінах на свою продукцію у порівнянні з іншими країнами тієї ж Європи! У них не було мети розвивати та модернізувати галузі виробництва, що дістались їм дарма! Мета була - стрімко збагатіти і вивести капітали за кордон, а там хоч трава не рости!!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 12.12.2013 в 09:51.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Це результати партійної роботи на місцях!
Така була політика щодо "новой общності - "савєцкій" народ"!!
Ще років 40-50 і в усій Україні можна було б не почути української мови!
Білорусів, як і українців направляли на роботу до інших республік союзу, а з Росії - в Білорусію та Україну!
Далі - асиміляція і менше завжди розчиняється серед більшого!!
От скажіть мені, навіщо було випускників Курганського інституту (спеціалістів з консервування) направляти до Одеської області, а випускників місцевого інституту - далеко за межі України??
Якщо тут не навчали таких фахівців, то що перешкоджало це виправити??
Виктор Цой. При чем здесь "соблюдение приезжими" в ответ на МОЙ пост? Ведь мой пост был ответным наВаше "А х....я там зверькам и чуркам делать? Им российских просторов хватает за глаза...Да и среди быдла затеряться легче..." совершенно из другой "оперы". Вы конкретно назвали весь российский народ быдлом.Сообщение от x666max666x
А Вы,что против,пусть едут кто хочет или вы по принципу: РФ только для граждан РФ и пусть они перемещаются из одного региона в другой,есть куда ехать 83-и субъекта, а к нам ни кого не надо?!!!
И да, исходя их Ваших постов я, действительно, думаю, что Вы махровый русофоб.
Так-так!
Літав я у далекому 1969 році на аеродромі у станиці Новомінська, так таке було враження, що то було велике українське село!! Бував на полігоні у станиці Копанська...
Дійсно, жителі розмовляли виключно українською мовою!!
Правда, у 55-60 роках і у нас був інший стан речей. Тоді українська мова ще домінувала... Але радянський союз досяг свого...
Уявляю, що з нами трапиться, якщо ми потрапимо у лабета "братерського" митного союзу??
Последний раз редактировалось Bivaliu; 12.12.2013 в 10:47.
Вот! Я так и думал!!! Я знал, я знал - если ВВП за двадцать лет поднимается с 4 600$, до 15600$ (в Белоруссии), значит тут что-то не то, значит тут по-русски говорят. Там где говорят на другом языке там ВВП с 5 800$ только до 7400$ поднимается (на Украине). Точно!!!Все оказывается так просто!
Социальные закладки