Тема: Политические разговоры на злободневные темы

Закрытая тема
Страница 1319 из 22853 ПерваяПервая ... 319 819 1219 1269 1309 1317 1318 1319 1320 1321 1329 1369 1419 1819 2319 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 26,361 по 26,380 из 457048
  1. Вверх #26361
    Не покидает форум Аватар для DerBeobachter
    Цитата Сообщение от cdmax Посмотреть сообщение
    Президент Украины еще с 1991 года потерял реальность это отменяет должность президента???
    а вертолётик разве в 91м купили?

2. Вверх #26362
    Посетитель Аватар для Annie Vetrova
    "на лютеранській грифон став спиною до нас,захищають майдан від беркуту
    деза
    с громадського уже проверили. нет там никакого грифона.

3. Вверх #26363
    Живёт на форуме Аватар для nikmar
    умеют люди организовіваться - таки не спят как и мы - полно телефонов, к кому можн осесть в машины такси также везут - так что - не переживайте фанат "Черноморца" - вам такси оплачивать не придется..

4. Вверх #26364
    Частый гость Аватар для 1jas
    Цитата Сообщение от Annie Vetrova Посмотреть сообщение
    деза
    интересно чей Вы клон, специально только для этой темы зарегистрировались )))) и в 5 утра сидите у экрана, смешно!

5. Вверх #26365
    Цитата Сообщение от Annie Vetrova Посмотреть сообщение
    деза

вам делать нечего в 5 утра? ради этих коментов регинились на ОФ???

6. Вверх #26366
    User banned
    Цитата Сообщение от DerBeobachter Посмотреть сообщение
    зачем сто раз писать, скопируйте мне из уже написанного... мне вас учить комбинации ctrl+c/ctrl+v?
    я хочу понять, как в карманы митингующим попадают ваши налоги.... или вы это объяснить не сможете?
    Зачем мне что-то делать, если это нужно Вам, Вы и ищите. Я уже все пояснил, хотите в сотый раз одно и тоже спрашивать, спрашивайте, только все это уже останется без комментариев.

а вертолётик разве в 91м купили?
    Каждый новый през бавился своими цацками, ради чего собственно Украину и создали.

7. Вверх #26367
    Живёт на форуме Аватар для Alissa17
    Цитата Сообщение от 1jas Посмотреть сообщение
    интересно чей Вы клон, специально только для этой темы зарегистрировались )))) и в 5 утра сидите у экрана, смешно!
    может она и клон
    Я вот тоже чат читаю вот от сюда http://www.ustream.tv/channel/Громадське там pepichulok
    Только что по Громадському сказали, что Грифона на Лютеранской нету.
    И про колокола нет и про таксистов нет,есть люди с телефонами-собирают да,ток там не написано таксисты эти дамы или нет...
    – Я ангел, честно... Просто на метле реально быстрее...

8. Вверх #26368
    Не покидает форум Аватар для DerBeobachter
    Цитата Сообщение от cdmax Посмотреть сообщение
    Зачем мне что-то делать, если это нужно Вам, Вы и ищите. Я уже все пояснил, хотите в сотый раз одно и тоже спрашивать, спрашивайте, только все это уже останется без комментариев.
    да просто нечего искать... ничего вы по делу сказать не можете... ну что уж тут уж...

9. Вверх #26369
    cdmax - кормит налогами бюджетников и других людей, которые не в отпуске, а типа с сохранением заработной платы стоят на Майдане. Киевляне, которые выходят из домов наверное удивились бы , что у них меценат нашелся..и , то что часть людей ттолько вечераи и ночью - вас не смущает - ии учатся и работают киевляне...на выходные были люди.....особенно кормит предпринимателей (как???)

10. Вверх #26370
    смешно!
    люблю доставлять людям радость. смейтесь! и над домыслами своими тоже посмейтесь.
    вам делать нечего в 5 утра?
    не было бы - спала бы
    ради этих коментов регинились на ОФ???
    умерьте любопытство

не, ну если у вас есть истина в последней инстанции - информатор. ок. без проблем. продолжайте верить что забор это йух.

11. Вверх #26371
    Цитата Сообщение от Alissa17 Посмотреть сообщение
    может она и клон
    Я вот тоже чат читаю вот от сюда http://www.ustream.tv/channel/Громадське там pepichulok
    И про колокола нет и про таксистов нет,есть люди с телефонами-собирают да,ток там не написано таксисты эти дамы или нет...
    таксистов я в контактах нашла, или вы все переписки контролируете??? просто народ в соцсетях собирается и групуется.

12. Вверх #26372
    Живёт на форуме Аватар для Zzzo
    Цитата Сообщение от nikmar Посмотреть сообщение
    Сьогодні о 4:58
    Таксисти оголосили що усіх киян везуть на майдан безкоштовно, а завтра у них загальнонаціональний страйк!

Не лише Київ їде зараз на #ЄвроМайдан . Львів'яни просто зараз організовуються та приватним транспортом вирушають у столицю. Україно, на Майдан!!!

А Одессити? ще десь спілкуються на цю тему?
    Да! Завтра выйдем к Дюку. В Киев не могу пока..но поддержать Киев нужно, мы ж не хата скраю.
    Харант урод..говорит одно а делает другое.
    Против захвата пляжей
    http://forum.od.ua/showthread.php?t=918515

13. Вверх #26373
    Постоялец форума Аватар для NataDix
    Цитата Сообщение от Alissa17 Посмотреть сообщение
    может она и клон
    именно поэтому более 15000 людей на данный момент и со сцены благодарят Грифон,я ж тоже смотрю Громадське)

14. Вверх #26374
    User banned
    да просто нечего искать... ничего вы по делу сказать не можете... ну что уж тут уж...
    Если кто-то не умеет читать, то это не моя вина. И пытаться меня на "слабо" вытянуть не нужно, смешно смотрится. При этом кормить это стадо рабочему люду таки пока приходится.

15. Вверх #26375
    Не покидает форум Аватар для Iрися
    Як же ж прикро, що тут так багато циніків. Звісно ж, всі на майдані стоять за грощі. А як інакше. Самі ж б тільки так стояли чи не так?
    За тиждень до жорстоко розгону майдану я була в Москві. Стоїщ собі спокійно о 10-тій вечора, чекаєш на тролейбус, а повз проходить агресивна налаштована молодь і скандує те, що всі прекрасно можуть почути у відео с Банкової. "Москва для мосвичей". Вперше в житті мені реально стало страшно. Але вони просто пройшли повз, а людей на зупинці було багато. З понеділка, коли я повернулася до Києва я працювала на Дитячому Євробаченні. Там було дуже багато європейців. Британці, голандці, шведи, греки. Навіть австралієць був. Всі запитували про акції на майдані, питали чи не страшно. Я всім відповідала, що ні. Що у нас мітинги завжди мирні. Що люди захищають свої переконання і можна піти та спокійно подивитися. нічого не буде. І люди спраді ходили і їм сподобалася атмосфера. У середу приїхав хлопець з Білорусі. Із задоволенням сходив на майдан. Розказав, що в них навіть наблизитися до мітингу неможна, бо це може мати для тебе наслідки. На самому шоу в суботу мала виступати Руслана з дитячим шоу. І вона була присутня в п'ятницю на репетиції. Абсолютно ніяка, але танцювала і готувалася до виступу. Вже увечері на генеральній репетиції її не було. Наступного дня був фінал. І в палаці Україна, де все мало відбуватися, всі були шоковані тим, що відбувається. Розігнали майдан. Той майдан, куди вони кілька днів до того заходили. І розігнали жорстко. Не знали як на це реагувати всі делегації. намагалися сконцентруватися на шоу. Це було складно, тому що з самого ранку стало відомо, що Руслани скоріш за все не буде. Вона вирішила бути з народом на майдані. Не посвітится в шоу на всю Європу, а співати на майдані. І досі там співає. День і ніч. До речі, значною частиною все це спонсорував Порошенко. На завод Рошен возили дітей на екскурсії. Поїздку минулорічної переможниці Насті Петрик, нашої одеської дівчини, фінансував також він. Звідки ж у держави грощі на дітей.
    Звісно значно легше зараз думати, що там зараз стоять всі проплачені, бомжі і так далі. От чесно, сама бі так хтіла вважати. Але фігня в тому, що там стоять мої друзі. Журналісти, історики, дизайнери, програмісти. Звичайні українці. І їх там б'ють. Б'ють ті, кому вони зарплатню платять. Кому вдень вони приносили їсти та гарячий чай. А "комунальщики" бігають за ними і прибирають. Ті "прибиральники", яких в Києві так чекають завжди, коли випаде сніг. Але їх нема. А тут посеред ночі. А моя мама, яка в Одесі працює у ЖЕКу має їздити на майдан за Януковича, бо інакше звільнять, а їх меньше 2 місяців до пенсії. І пофіг, що зараз їх відправили у неоплачувану відпустку.
    Мені б дуже хтілося, щоб все це були провокації западу, америки чи будь-кого ще. Щоб насправді у нас в країні все було зашибісь. Але на жаль.
    Ви запитаєте чому я не там. А все просто. Мені страшно. І мені не соромно це визнати. Вперше в житті я боюся жити в ції країні. Боюся дій влади. Млинець, я ніколи не боялася ходити темними вулиці Поскоту піздно вночі. А в багатолюдному центрі столиці мені страшно бути. Певному у цьому і є сенс покращення. Щоб всі боялися навіть думати як зараз погано. Але мене тішить тільки те, що є в ції країні люди, яким не так страшно як мені. Я же так давно не вірю церкві як інституту, а зараз слухаю молитву у прямій трансляції і плачу. Значить є ще серед священників ті, хто вірить в Бога і зараз там, де вони потрібні. Приємно, що там стоять разом з народом обранці народа. А обраний народом президент вже який тиждень ховається від народу. Подумала б, що соромно людям у вічі подивтися, але де ж у нього сором?
    Дивно, що тут і досі є обговорення ЄС чи МТ. До біса, вже давно про це мова не йде. Люди хочуть, щоб влада взяла на себе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за те, що відбувається в країні. Щоб вибачилися за події розгону студентів заради ялинки та пішли у відставку. Та фіг з ними зі студентами, навіть. Я хочу щоб хоч за щось хоч хтось з влади в ції країні взяв відповідальність. Сказав я винен і пішов у відставку. Але цього ці влада ніколи не зробить, по винні попередники вже давно у відставці. А вони просто "покращують". Дуже прикро, що звичайні українці цього не відчувають. Татові до мінімальної пенсії підкинули 55 гривень і сьогодні виплатили. Мама у неоплачуваній відпустці. А в них покращення. А незадоволенним проплачують це незадоволення. А навіть якщо б і так, то влада реально вважає, що за такі копійки, які платить вона, можна жити?
    Можна мені не відповідати і не закидати мільйоном питань. Я не хочу, щоб мене переконували. Хочу залишитися наївної проплаченою ідеалісткою. А всім, хто підтримує дії влади, хочу побажати завжди міцно спати. Чесно і щиро. Бо це дуже складно, коли в тебе серце болить за країну дивитися сьогоднішні прямі трансляції серед ночі.
    Навіть найкращі стають згодом катами

16. Вверх #26376
    Живёт на форуме Аватар для Zzzo
    Есть инфа что гаишники не пускают машины к майдану..видно что люди идут пешком отовсюду.
    Нет, народ уже поднялся и его не остановить, раз даже среди ночи готовы подорваться на помощь. Молодцы, киевляне!
    Против захвата пляжей
    http://forum.od.ua/showthread.php?t=918515

17. Вверх #26377
    Цитата Сообщение от Zzzo Посмотреть сообщение
    Да! Завтра выйдем к Дюку. В Киев не могу пока..но поддержать Киев нужно, мы ж не хата скраю.
    Харант урод..говорит одно а делает другое.
    Не с кем малого сотавить - я б с вами. будет день - увидим. дайте ссылку плиз в ЛС

18. Вверх #26378
    User banned
    cdmax - кормит налогами бюджетников и других людей, которые не в отпуске, а типа с сохранением заработной платы стоят на Майдане. Киевляне, которые выходят из домов наверное удивились бы , что у них меценат нашелся..и , то что часть людей ттолько вечераи и ночью - вас не смущает - ии учатся и работают киевляне...на выходные были люди.....особенно кормит предпринимателей (как???)
    В свободное время пусть хоть головы себе там сами поразбивают, а вот в рабочее время надо работать, а студентам учиться. Вы мне тут поете песни про то, что там только в нерабочее время стоят, а при этом ЗУ практически всех студентов отпустила без каких либо наказаний за прогулы и изменение учебной программы, браво!!! И да, Вы уже нашли что ответить по поводу доллара?

19. Вверх #26379
    Живёт на форуме Аватар для Alissa17
    таксистов я в контактах нашла, или вы все переписки контролируете??? просто народ в соцсетях собирается и групуется.
    Зачем мне контролировать,тут дева пишет чтоб сопоставлять факты,вот я их тоже сопоставляю,не ища при этом спецом киевских таксистов...
    – Я ангел, честно... Просто на метле реально быстрее...

20. Вверх #26380
    Зачем мне контролировать,тут дева пишет чтоб сопоставлять факты,вот я их тоже сопоставляю,не ища при этом спецом киевских таксистов...
    да я Ваш клон походу))))
    паранойя, такая паранойя

Закрытая тема
Страница 1319 из 22853 ПерваяПервая ... 319 819 1219 1269 1309 1317 1318 1319 1320 1321 1329 1369 1419 1819 2319 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права