| ||
деза"на лютеранській грифон став спиною до нас,захищають майдан від беркуту
с громадського уже проверили. нет там никакого грифона.
умеют люди организовіваться - таки не спят как и мы - полно телефонов, к кому можн осесть в машинытакси также везут - так что - не переживайте фанат "Черноморца" - вам такси оплачивать не придется..
Зачем мне что-то делать, если это нужно Вам, Вы и ищите. Я уже все пояснил, хотите в сотый раз одно и тоже спрашивать, спрашивайте, только все это уже останется без комментариев.
Каждый новый през бавился своими цацками, ради чего собственно Украину и создали.
может она и клон
Я вот тоже чат читаю вот от сюда http://www.ustream.tv/channel/Громадське там pepichulok
Только что по Громадському сказали, что Грифона на Лютеранской нету.
И про колокола нет и про таксистов нет,есть люди с телефонами-собирают да,ток там не написано таксисты эти дамы или нет...
– Я ангел, честно... Просто на метле реально быстрее...
cdmax - кормит налогами бюджетников и других людей, которые не в отпуске, а типа с сохранением заработной платы стоят на Майдане. Киевляне, которые выходят из домов наверное удивились бы , что у них меценат нашелся..и , то что часть людей ттолько вечераи и ночью - вас не смущает - ии учатся и работают киевляне...на выходные были люди.....особенно кормит предпринимателей (как???)
люблю доставлять людям радость. смейтесь! и над домыслами своими тоже посмейтесь.смешно!
не было бы - спала бывам делать нечего в 5 утра?
умерьте любопытстворади этих коментов регинились на ОФ???
не, ну если у вас есть истина в последней инстанции - информатор. ок. без проблем. продолжайте верить что забор это йух.
Як же ж прикро, що тут так багато циніків. Звісно ж, всі на майдані стоять за грощі. А як інакше. Самі ж б тільки так стояли чи не так?
За тиждень до жорстоко розгону майдану я була в Москві. Стоїщ собі спокійно о 10-тій вечора, чекаєш на тролейбус, а повз проходить агресивна налаштована молодь і скандує те, що всі прекрасно можуть почути у відео с Банкової. "Москва для мосвичей". Вперше в житті мені реально стало страшно. Але вони просто пройшли повз, а людей на зупинці було багато. З понеділка, коли я повернулася до Києва я працювала на Дитячому Євробаченні. Там було дуже багато європейців. Британці, голандці, шведи, греки. Навіть австралієць був. Всі запитували про акції на майдані, питали чи не страшно. Я всім відповідала, що ні. Що у нас мітинги завжди мирні. Що люди захищають свої переконання і можна піти та спокійно подивитися. нічого не буде. І люди спраді ходили і їм сподобалася атмосфера. У середу приїхав хлопець з Білорусі. Із задоволенням сходив на майдан. Розказав, що в них навіть наблизитися до мітингу неможна, бо це може мати для тебе наслідки. На самому шоу в суботу мала виступати Руслана з дитячим шоу. І вона була присутня в п'ятницю на репетиції. Абсолютно ніяка, але танцювала і готувалася до виступу. Вже увечері на генеральній репетиції її не було. Наступного дня був фінал. І в палаці Україна, де все мало відбуватися, всі були шоковані тим, що відбувається. Розігнали майдан. Той майдан, куди вони кілька днів до того заходили. І розігнали жорстко. Не знали як на це реагувати всі делегації. намагалися сконцентруватися на шоу. Це було складно, тому що з самого ранку стало відомо, що Руслани скоріш за все не буде. Вона вирішила бути з народом на майдані. Не посвітится в шоу на всю Європу, а співати на майдані. І досі там співає. День і ніч. До речі, значною частиною все це спонсорував Порошенко. На завод Рошен возили дітей на екскурсії. Поїздку минулорічної переможниці Насті Петрик, нашої одеської дівчини, фінансував також він. Звідки ж у держави грощі на дітей.
Звісно значно легше зараз думати, що там зараз стоять всі проплачені, бомжі і так далі. От чесно, сама бі так хтіла вважати. Але фігня в тому, що там стоять мої друзі. Журналісти, історики, дизайнери, програмісти. Звичайні українці. І їх там б'ють. Б'ють ті, кому вони зарплатню платять. Кому вдень вони приносили їсти та гарячий чай. А "комунальщики" бігають за ними і прибирають. Ті "прибиральники", яких в Києві так чекають завжди, коли випаде сніг. Але їх нема. А тут посеред ночі. А моя мама, яка в Одесі працює у ЖЕКу має їздити на майдан за Януковича, бо інакше звільнять, а їх меньше 2 місяців до пенсії. І пофіг, що зараз їх відправили у неоплачувану відпустку.
Мені б дуже хтілося, щоб все це були провокації западу, америки чи будь-кого ще. Щоб насправді у нас в країні все було зашибісь. Але на жаль.
Ви запитаєте чому я не там. А все просто. Мені страшно. І мені не соромно це визнати. Вперше в житті я боюся жити в ції країні. Боюся дій влади. Млинець, я ніколи не боялася ходити темними вулиці Поскоту піздно вночі. А в багатолюдному центрі столиці мені страшно бути. Певному у цьому і є сенс покращення. Щоб всі боялися навіть думати як зараз погано. Але мене тішить тільки те, що є в ції країні люди, яким не так страшно як мені. Я же так давно не вірю церкві як інституту, а зараз слухаю молитву у прямій трансляції і плачу. Значить є ще серед священників ті, хто вірить в Бога і зараз там, де вони потрібні. Приємно, що там стоять разом з народом обранці народа. А обраний народом президент вже який тиждень ховається від народу. Подумала б, що соромно людям у вічі подивтися, але де ж у нього сором?
Дивно, що тут і досі є обговорення ЄС чи МТ. До біса, вже давно про це мова не йде. Люди хочуть, щоб влада взяла на себе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за те, що відбувається в країні. Щоб вибачилися за події розгону студентів заради ялинки та пішли у відставку. Та фіг з ними зі студентами, навіть. Я хочу щоб хоч за щось хоч хтось з влади в ції країні взяв відповідальність. Сказав я винен і пішов у відставку. Але цього ці влада ніколи не зробить, по винні попередники вже давно у відставці. А вони просто "покращують". Дуже прикро, що звичайні українці цього не відчувають. Татові до мінімальної пенсії підкинули 55 гривень і сьогодні виплатили. Мама у неоплачуваній відпустці. А в них покращення. А незадоволенним проплачують це незадоволення. А навіть якщо б і так, то влада реально вважає, що за такі копійки, які платить вона, можна жити?
Можна мені не відповідати і не закидати мільйоном питань. Я не хочу, щоб мене переконували. Хочу залишитися наївної проплаченою ідеалісткою. А всім, хто підтримує дії влади, хочу побажати завжди міцно спати. Чесно і щиро. Бо це дуже складно, коли в тебе серце болить за країну дивитися сьогоднішні прямі трансляції серед ночі.
Навіть найкращі стають згодом катами
Есть инфа что гаишники не пускают машины к майдану..видно что люди идут пешком отовсюду.
Нет, народ уже поднялся и его не остановить, раз даже среди ночи готовы подорваться на помощь. Молодцы, киевляне!
Против захвата пляжей
http://forum.od.ua/showthread.php?t=918515
В свободное время пусть хоть головы себе там сами поразбивают, а вот в рабочее время надо работать, а студентам учиться. Вы мне тут поете песни про то, что там только в нерабочее время стоят, а при этом ЗУ практически всех студентов отпустила без каких либо наказаний за прогулы и изменение учебной программы, браво!!! И да, Вы уже нашли что ответить по поводу доллара?
да я Ваш клон походу))))Зачем мне контролировать,тут дева пишет чтоб сопоставлять факты,вот я их тоже сопоставляю,не ища при этом спецом киевских таксистов...
паранойя, такая паранойя
Социальные закладки