Добрий день. Питання стосовно СП.
Останній раз
дозвіл на відкриття теми "
СП нержавіючого посуду "Запоріжсталь" отримував від модератора Verooona, тому питання до неї. Хоча Машинка також часто відповідає на запитання про СП в цій темі, тож і до неї запитання.
29.11.2013 я закрив свою тему. На жаль, з Одеського форуму ніхто не придбав в цьому СП жодної продукції. Було одне замовлення, проте продукції на складі не залишилось. Згідно з правилами форуму організатор зобов'язаний собі щось придбавати. Чесно зізнаюсь, що зібрав
СП на іншому сайті (посилання для модераторів) та придбав кастрюльку 2л. Різниця між Одеським форумом та Кідстафом, тут все входить у 10% орг.збору, там орг.збір 15% та додатково покупці сплачують доставку від мене та комісію 1% банку. (комісію 1% заводу та доставку від заводу в Ізмаїл я завжди сам сплачую).
Також в мене на Одеському форумі була
попередня тема СП, з того СП я придбав собі пательню, а з Одеського форуму був один (єдиний за весь час) покупець, якому я чесно продав за правилами ОФ (все включено в орг.збір 10%). Можете перевірити інформацію у
ilichka
- на Кідстафі нікнейм
Бупсень. Потім вона також хотіла придбати в мене кастрюльки сферичні з ручками із прутка, але, на жаль, їх зараз не випускають.
Все чесно, вважаю, що правил Одеського форуму не порушував, бо комерційної складової немає, я дійсно кожне СП придбавав собі та свої родині посуд.
Хочу вас запевнити, що зібрати СП дуже не просто. Останнє СП я збирав понад два місяці, і один покупець зробив попередню оплату, а я переживав, щоб таки вдалося зібрати СП. Слава Богу, все вдалося і він залашився задоволений посудом, та навіть залишив відгук
Тепер запитання/прохання по суті
В мене зібралась достатня на мінімальне замовлення кількість продукції, проте завод більше не буде виготовляти посуд. Тому я прошу дозволу відкрити останню тему, щоб дати можливість придбати посуд тому, хто дійсно цього потребує (мені часто з України дзовнять і говорять, що ніде не можуть знайти вітчизняний нержавіючий посуд, і дають гарні відгуки про якість посуду Запоріжсталь, навідміну від китайського нержавіючого посуду).
Зобов'язуюсь самостійно закрити тему 10 грудня 2013 року.
До речі, у мене в публічних повідомленнях спитали за два чайники. Я їх замовив, і вони є на складі, проте зараз з цим користувачем ОФ не можу вийти на зв'язок - це замовлення було зроблено після того, як я закрив тему і викупив СП на Кідстафі.
Дякую за розуміння

Социальные закладки