|
А що нам до американців, чи ще будь до кого?
Ми маємо свою країну, свій народ і нам би в себе дати ладу...
У кожного в жилах тече різна кров, але зверніться до тих ознак, що дають змогу встановити національність за будь-яких обставин і Ви вирішите цю не складну задачу!
Адже національність лише гітлер пробував визначати по розмірам, а решта ж по мові, культурі, успадкованим звичкам та традиціям, тощо...
З цього починалась будь-яка нація, а вже потім почали визначати за ознаками батьківства!
Доречі, у імперії на першому плані було "вєроісповєданіє", а все решта - потім...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 09.11.2012 в 09:51.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Это как понимать? Если бюджетныех мест в ВУЗе будет N-е количество, а желающих N + 1, то примут не того, кто умнее, а того, у кого паспорт чище, даже если оба являются гражданами Украины? И в отношении работы также?
Напомнили бывшую учительницу украинского моих детей.Дура дурой, но зато украиномовна. Примерно так?
Последний раз редактировалось Soital; 09.11.2012 в 09:52.
Сообщение от Soital
Это как понимать? Если бюджетныех мест в ВУЗе будет N-е количество, а желающих N + 1, то примут не того, кто умнее, а того, у кого паспорт чище, даже если оба являются гражданами Украины? И в отношении работы также?
Напомнили бывшую учительницу украинского моих детей.Дура дурой, но зато украино-мовна. Примерно так?
* * *
Вчиться проектувати, пам"ятати і використовувати приклади на добро людям для вивченя позитивного оптимізму, чим використанням писемізму єдиничних прикладів розуміючи, що в сім"ї не без урода.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки