"
Что за ерунда? Я никогда не писал о том, что меня кто то "гнобит". Это националисты обычно выставляют себя потерпевшими, не я. Это вы "гнобленный". Что то вы перепутали. 
Дійсно писали не Ви, а члени вашої азейбаржанської збірної,яка весь час говорить про страшно насильну українізацію (ейчас на Украине ситуация во многом обратная СССР - пытаются гнобить русскоязычных. Причем явно, а не негласно, используя при этом весь государственный аппарат, законодательную базу. Gottik)
Однако я утверждал, что националисты ущемляют права русскоязычного большинства. И это правда. Хіба це не одне і те саме(гноблять,ущемляют)
Сейчас почти все могут ездить. Как в России, так и на Украине, Белоруссии и пр странах. А раньше мы все одинаково не выезжали. ОДИНАКОВО.
Тобто Ви погоджуєтесь,що всетаки зараз жити краще, бо при СРСР порушувались Ваші і мої права на свободу пересування.
"хто Вам казав такі казки про те що в ЗУ бідність."
Сам видел, т.к. очень часто бываю. Чаще, чем за рубежом. Общался.
Напевне ви не з тими спілкувались.візьміть середньостатистичне село в Луганській,чи в Одеській області і скажімо в Закарпатській області-небо і земля.
А уж количество заробитчан, бегущих с неньки за рубеж горшки носить, просто показательно. Разумеется, как и везде, там есть и богатые люди.
Горшки носити ідуть ті хто не може робити важку роботу,на будівництві,на заводі.Працюють в основному на таких роботах жінки котрим від 40 до 60.І вони не шкодують.Тому що дома вони це все робили бесплатно,а там за цю роботу вона має вже тепер 700-900 євро.Де в Україні вона заробить 5000грн за місяць?Не знаю чи й шахтарі мають таку зарплату.І ідуть туди не з великої нужди,а від бажання зробити красивим своє життя і життя своїх дітей.Всі ці гроші вони везуть в Україну,будують за них сучасне європейське житло, створюють бізнес і на другі прагматичні цілі.Повірте що не пропивають.Звісно що є в цьому і деякий негатив(діти без батьків,зазвичай на вихованні дідуся з бабусею).Біда в тому що наша влада,яка працює на олігархічні клани захищає інтереси олігархів а не людей.
"всій Україні потрібно ще років з 40 щоб вона догнала рівень життя в ЗУ."

Действительно, хороший прикол. Зачет вам.
За 40 лет действительно можно успеть все дограбить, угробить половину населения и тогда, мы станем жить, как в ЗУ. Половина народа носит горшки итальянцам и половина живет на их заработки.
Скажіть, будьте такі добрі,які матеріальні блага створюте Ви особисто,критикуючи працьовитих людей.Напевно працюєте якимось клерком в фірмі купи продай?
"Подивіться на будинки подивіться,що в будинках.подивіться як гарно коло будиночків,а тоді будете говорити.ЗУ вже давно побудувала Європу в себе,нам не хватає тільки Європейських чиновників,які як і всюди нам мішають жити."
Да я бывал там, очень хорошо видел эти "райские кущи".
Поэтому и пишу так уверенно.
Социальные закладки