| ||
Откуда негр приехал? о_О Не знаю такого места...
Всем пока. Позже почитаю, сейчас уехать на пару часов нужно...
Вопрос всем, как думаете, почему ни одна политическая сила не признала вслух факт отсутствия моноэтничности, моноязычности и монокультурности страны и не попыталась подойти к выборам с идеей гражданственности?
Итак. Всем спасибо за добрые слова! Как говорил мой, не очень любимый писатель, Владимир Владимирович, "A good night for mothing". Наступил такой период.. Ещё раз спасибо!![]()
Слава українським українцям української України!
В лицах тебе рассказать, с примерами? Али как? Ты тему, ну хотя бы эту всегда читаешь? Прошвырнись, даже здесь примеров хоть отбавляй, между "фоток кошечек" и собачек, сколько угодно.
Клонировать не нужно. Все просто, не нравится страна, не нравится независимость, хочется курятинки...Никто не держит.
А если это Родина, так будьте любезны стать полноценными гражданами и патриотами своей Родины, именно Украины, а к этому должна прилагаться ответственность за свои социально-общественные действия и поступки.
Вот и все.
Пройшов місяць з того часу, як Андрій Шевченко зробив свою сенсаційну заяву про те, що залишає великий спорт і йде в політику. І ось тепер Андрій погодився дати перше інтерв’ю.- Андрію, що змусило вас так різко змінити футбол на політику?
- Я скажу чесно, після провалу збірної на євро у мене зникла мотивація. Потрібно було робити вибір, або повертатись в Динамо і далі грати за 2000 гривень на місяць, або щось змінити.
- І ви вирішили піти в політику?
- Так, наскільки мені відомо, депутати трохи більше отримують.
- Нещодавно з’явилась інформація, що ви перерахували у партійну касу 10 млн. гривень. Невже вам не шкода своїх грошей?
- Насправді, це гроші не мої, я звернувся до свого друга, Романа Абрамовича і він з радістю погодився допомогти. І це лише перший транш. До речі, Роман ще й запропонував своїх фахівців в наш список.
- А ви не боїтесь, що ці люди будуть лобістами інтересів Абрамовича?
- Не пригадую, щоб серед них були лобісти. Вони ніби економісти, чи юристи. Щось таке…
- Гаразд, депутати, які йдуть у парламент пізніше розподіляють ролі, обирають комітети, посади. Ким ви себе бачите у новій Верховній Раді?
- Я бачу себе на посаді спікера. Я у збірній був капітаном і в Челсі неформальним лідером в роздягалці. Тому, думаю, що і з депутатами впораюсь.
- А вас не лякає факт, що ви станете спікером без вищої освіти?
- Я вже працюю над цим. Цього року збирався поступити в Київський Університет на юридичний факультет, але через великий конкурс поступив у Черкаський аграрний коледж. Тому до закінчення каденції у мене вже буде диплом.
- І останнє запитання, яким буде ваш перший законопроект, після складання присяги?
- Зважаючи на те, як депутати бігають з фракції у фракцію, я б увів трансферне вікно, місяць влітку і взимку для переходів з обов’язковим ведення трансферних листів і оголошенням суми відступних.
Юрій Кульчицький, спеціально для сайту Репортажист.
Гражданственность это тоже идеология, а серьезных идеологических партий де факто в Украине нет, они не востребованы обществом и невыгодны власти....Разве что кроме "Свободы", но они как по мне радикальны. Но голосовать буду за них, хоть это уже и не имеет смысла, но больше не за кого.
Кажется я пропустила эти слова..
Биафра! Ты молодец, ты наша гордость! Читать тебя - одно удовольствие - столько глубокомысленности в нескольких словах, столько здоровой иронии! Спасибо тебе, друг! Бодрости духа ясности взглядов... физической энергии!
生日快乐!愿你:一天一天,天天快乐;一时一时,时时微笑;一分一分,分分愉快;一秒一秒,秒 秒幸运。
С днем (прошедшим) рождения! Желаю тебе каждый день веселиться, каждый час улыбаться, каждую минуту радоваться, каждую секунду быть счастливым.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки