Тема: ОУН-УПА

Закрытая тема
Страница 121 из 147 ПерваяПервая ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 2,401 по 2,420 из 2933
  1. Вверх #2401
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Romko Посмотреть сообщение
    Якби було так,то не пам’ятали б про них.
    І не ставили б пам’ятників.
    І не називали мешканців цілого регіону бандерівцями.
    І не сичали б нащадки окупантів.
    Ну так и скажите спасибо вашим любимым бандеровцам, что благодаря им граждане Украины теперь поделились на мешканців регіону бандерiвцiв i нащадкiв окупантiв.

Думаете, это сильно хорошо для Украины?

2. Вверх #2402
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    Може, їм i не треба, але комусь дуже таки треба, щоб УПА возвеличували. Не скажете, кому?

Щодо правди i щиростi. Ну давайте тодi будемо возвеличувати есесiвцiв, котрi щиро й самовiддано воювали за Гiтлера. Ви ж не дiлите нiкого на своїх та ворогiв, у вас же чорно-бiлого бачення нема. Слава героям-есесiвцям! Так?

Про державу. Бандерiвської держави як тодi не було, так i зараз нема. Як би деякi не пнулись видати сучасну Україну за бандерiвську.
    "Була у собаки хата..."
    А що нам до есесівців,в них є своя історична батьківщина,хай з ними там розбираються,якими вони були,і чи вони заслуговують на возвеличення і на осуд.У нас була зовсім інша ситуація.Пів держави було окуповано Росією,чи то пак Радянським Союзом,пів було під Польщею.Через два роки після того як СРСР анексував від Польщі західні території почалася війна з найкращими союзниками СРСР-фашистською Німеччиною.Українці фактично опинилися під різними протекторатами,самі того можливо небажаючи.Воювали і одні і другі,помилялися і одні і другі.Але покажіть в історії чхоч одної держави хто не помилявся.Чи може СРСР не помилявся,коли вчив на свою голову полчища фашистських офіцерів у своїх військових училищах?
    Не можна бути такими категоричними.Ви любите і пам"ятаєте Котовського-любіть.Ми любимо і пам"ятаємо Шухевича це наша пам"ять.Але не пінімайте хайдера,через нашу любов.Інакше порозуміння не досягнем.Але мені щось здається,що вам його і не треба,ви все ще надієтесь.що Україне мине як недобрий сон і завтра ви прокинетесь в Росії.Але мені здається що це неконструктивно.

3. Вверх #2403
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    ... .Ми любимо і пам"ятаємо Шухевича це наша пам"ять.Але не пінімайте хайдера,через нашу любов. ...
    Та будь ласка, любiть на здоров'я! Так ви ж носитесь з вашою любов'ю, як дурень з писаною торбою, i всiм її пхаєте. Дiстали вже всiх.
    А крiм того, грошики на цю любов (пам'ятники, пенсiї, рiзнi дурнi музеї) ви ж з загальної державної кишенi цупите!

Що ж за власнi грошi УПА не любите? Нiхто б вам i слова не сказав!

4. Вверх #2404
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Это тот простой секрет гармонии, о котором я пишу не уставая. Хотя уже устала - потому что как об стенку горохом. Мне пофиг до вашего Бандеры, хоть молитесь на него, это ваше дело. Взамен - вы не трогаете нашу историю и наших героев. Но вы же трогаете! Вы же навязываете свою матрицу, свой пантеон, свою модель мировосприятия всей Украине. Все, кто не с вами, - совки, комуняки, быдло, пятая колона, "чемодан-вокзал-куда-нибудь"...

Скажу вам (речь идет не только о Вас, Вы понимаете) честно и откровенно: ребята, вы достали.
    Шановна пані Ленс.Чи я вам щось нав"язую.Коли я трогав Вас І Ваших героїв.Про яку матрицю Ви говорите.Чи приїжджали до вас Западенці ставити пам"ятник воїнам УПА в Одесі?Мені здається що це було б безглуздо.Це все рівно,що ставити пам"ятник Луїсу Корвалану в Грузії.Яке відношення він має до Грузії.Так само як УПА до Одеси.Пам"ятники УПА потрібно ставити там де цього потребують люди.Інші люди в Україні просто повинні знати що було таке в історії України,як і все що було за час її історії.Просто раніше про це замовчувалось,а тепер потрібно просто прописати в історії всі факти не замовчуючи нічого.Те що президент возвеличив Шухевича на державному рівні теж не повинно вас задівати.Він же не заставляє Вас кожен ранок молитися на нього.Ви почули і простог знаєте що було таке.І нічого не зміниться від того і світ не перевернеться.Президент(хто б він не був)завжди когось нагороджує,з різних регіонів України.Так що як мені не подобається,що Ющенко нагородив Ківлова орденом то мені кричати на весь світ?Я посміявся і забув.

5. Вверх #2405
    Не покидает форум Аватар для lens
    Ви любите і пам"ятаєте Котовського-любіть.Ми любимо і пам"ятаємо Шухевича це наша пам"ять.Але не пінімайте хайдера,через нашу любов.Інакше порозуміння не досягнем.Але мені щось здається,що вам його і не треба,ви все ще надієтесь.що Україне мине як недобрий сон і завтра ви прокинетесь в Росії.Але мені здається що це неконструктивно.
    Хто про шо, а... (далее по тексту). Кто поднимает "хайдер"? Кто вопит на всю Украину про "истинных" героев? Кто, брызгая слюной, требует их признания на уровне всей страны? Кому раздают звания Героев Украины, ставят памятники, чьими именами называют улицы? Вам мало? Кого Вы (и ваши единомышленники) здесь агитируете, бесконечно навешивая оскорбительные ярлыки?

Причем здесь Котовский? Причем здесь Россия? Речь идет об Украине. Об Украине, в которой есть Полтавщина и Киевщина с их действительно певучим, ласковым, красивейшим украинским языком, не изуродованным "діяспорним" металлическим привкусом. Есть древний Чернигов с его изумительными храмами, с такой православной традицией, которая вам и не снилась. Есть Запорожье и Хортица, к которой ни Бандера, ни Шухевич отношения не имели. Есть Восток - с его индустрией, с его ИТР, с потенциалом, который до конца еще не убили, как не стараются. Есть Юг, изначально создаваемый как европейский, многонациональный, космополитичный если хотите (впрочем, для вас "безродные космолиты" - это ругательство)... Есть Приазовье, где до сих пор помнят того же Махно (и имеют на это право).

Есть много чего в этой стране интересного, славного, неоднозначного, - есть за пределами вашего хутора, дальше которого вы ничего не видите. В упор. Хоть кто-то хоть где-то навязывает своё всей стране - кроме вас?
    И это пройдет.

6. Вверх #2406
    Живёт на форуме Аватар для Romko
    Та будь ласка, любiть на здоров'я! Так ви ж носитесь з вашою любов'ю, як дурень з писаною торбою, i всiм її пхаєте. Дiстали вже всiх.
    А крiм того, грошики на цю любов (пам'ятники, пенсiї, рiзнi дурнi музеї) ви ж з загальної державної кишенi цупите!

Що ж за власнi грошi УПА не любите? Нiхто б вам i слова не сказав!
    А грошики на пенсії нквдистам і їх сім’ям з якої кишені платять?
    Suum cuique

7. Вверх #2407
    Затейница

Неужели с твоего кошелька?
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

8. Вверх #2408
    Хто про шо, а... (далее по тексту). Кто поднимает "хайдер"? Кто вопит на всю Украину про "истинных" героев? Кто, брызгая слюной, требует их признания на уровне всей страны? Кому раздают звания Героев Украины, ставят памятники, чьими именами называют улицы? Вам мало? Кого Вы (и ваши единомышленники) здесь агитируете, бесконечно навешивая оскорбительные ярлыки?

Причем здесь Котовский? Причем здесь Россия? Речь идет об Украине. Об Украине, в которой есть Полтавщина и Киевщина с их действительно певучим, ласковым, красивейшим украинским языком, не изуродованным "діяспорним" металлическим привкусом. Есть древний Чернигов с его изумительными храмами, с такой православной традицией, которая вам и не снилась. Есть Запорожье и Хортица, к которой ни Бандера, ни Шухевич отношения не имели. Есть Восток - с его индустрией, с его ИТР, с потенциалом, который до конца еще не убили, как не стараются. Есть Юг, изначально создаваемый как европейский, многонациональный, космополитичный если хотите (впрочем, для вас "безродные космолиты" - это ругательство)... Есть Приазовье, где до сих пор помнят того же Махно (и имеют на это право).

Есть много чего в этой стране интересного, славного, неоднозначного, - есть за пределами вашего хутора, дальше которого вы ничего не видите. В упор. Хоть кто-то хоть где-то навязывает своё всей стране - кроме вас?
    Якийсь у мене неприємний осад залишився після Вашого допису.Не знаю як Ви не відчуваєте що в мене до Вас добродушний посил.Я вже вкотре стараюсь пом"якшити Ваш настрій,але мені здається,що сьогодні у Вас це щось сімейне,особисте.
    Я прекрасно знайомий з історією України.Я у 1980 році бродив по Хортиці і Ви навіть не знаєте,які були в мене почуття в душі.Я вихований на історичних книгах про князів Київської Русі-Володимир,Святослав,Ярослав,Рокс олана.Я багато читав літератури про козацьку добу-На уходах Чайковського,Малика,Шевченка.І мені люба вся Україна а не мій хутір.Я навчався п"ять років в Полтаві,у мене кращі друзі в Харкові-між іншим російськомовні і ми прекрасно з ними знаходимо спільну мову.Я бував і нераз в Херсоні,Запоріжжі,Дніпропетровську,Черкасах,родичі моєї дружини в Чернігові,так що звинуватити мене в хуторянській ідеології Вам шановна пані ЛЕНС не вдасться.Я люблю всю Україну.І в Одесі був нераз,і в оперному театрі мав щастя побувати,і на привозі пробували мене обікрасти,але то таке життя.Дозвольте пані Ленс Вас особисто і всіх одеських форумчан поздоровити з сьогоднішнім святом-Петра і Павла,і побажати вам всім хорошої гостини на сьогодні.На Західній Україні сьогодні традиція-всі петраються-тобто збираються там де храмові праздники і гостяться за широким столом.Я також зараз іду на гостину,так що покидаю вас ненадовго і бажаю вам того ж.Провести гарно другу половину дня і посидіти за круглим стололм в колі друзів і родичів.Смачного.

9. Вверх #2409
    User banned Аватар для magentis
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Если бы это было так, ЗУ давно бы выступала за раскол Украины (З-ЮВ). Незалэжнисть - больное место "свидомых". Сейчас они чувствуют нэзалэжнисть только благодаря Югу-Востоку. Стоит Украине расколоться, это слово сразу забудется.
    У ЗУ не будет выхода к морю. Это тоже очень важно.

10. Вверх #2410
    Не покидает форум
    З пенсiйного фонду, як i всiм пенсiонерам.
    З того ж самого, з якого платять пенсiю i ветеранам УПА, хоч вони держслужбовцями не були й права на таку пенсiю взагалi-то не мають...

11. Вверх #2411
    Постоялец форума
    "Кормилец" ты наш... Напомни мне - какие регионы доноры в экономике Украины, а какие рецептиенты.

12. Вверх #2412
    Не покидает форум
    Якийсь у мене неприємний осад залишився після Вашого допису.Не знаю як Ви не відчуваєте що в мене до Вас добродушний посил.Я вже вкотре стараюсь пом"якшити Ваш настрій,але мені здається,що сьогодні у Вас це щось сімейне,особисте....
    Дуже тонко. Тобто у вас негаразди з чоловiком, а ви свою злiсть на УПА окошуєте.

PS. Якийсь у мене неприємний осад залишився пiсля таких способiв проведення дискусiї, пом'якшувальний ви наш...

13. Вверх #2413
    Не покидает форум Аватар для lens
    Якийсь у мене неприємний осад залишився після Вашого допису.Не знаю як Ви не відчуваєте що в мене до Вас добродушний посил.Я вже вкотре стараюсь пом"якшити Ваш настрій,але мені здається,що сьогодні у Вас це щось сімейне,особисте....Смачного.
    Знаете, я уже обращала Ваше внимание - когда пишу конкретно Вам, то пишу "Вам", если имею в виду некую общность, объединенную по взглядам, позиции и манере, к которой принадлежите и Вы, пишу - "вы". Так что, ничего личного. А настроение моих постов диктуется вовсе не личными обстоятельствами (Вы о них знать не можете и обсуждать я их с Вами не собираюсь, но спасибо, что побеспокоились - у меня все хорошо, ТТТ), а тем, что я уже изложила выше.

И Вам приятного аппетита.
    И это пройдет.

14. Вверх #2414
    Знаете, я уже обращала Ваше внимание - когда пишу конкретно Вам, то пишу "Вам", если имею в виду некую общность, объединенную по взглядам, позиции и манере, к которой принадлежите и Вы, пишу - "вы". Так что, ничего личного. А настроение моих постов диктуется вовсе не личными обстоятельствами (Вы о них знать не можете и обсуждать я их с Вами не собираюсь, но спасибо, что побеспокоились - у меня все хорошо, ТТТ), а тем, что я уже изложила выше.

И Вам приятного аппетита.
    :

15. Вверх #2415
    Дуже тонко. Тобто у вас негаразди з чоловiком, а ви свою злiсть на УПА окошуєте.

PS. Якийсь у мене неприємний осад залишився пiсля таких способiв проведення дискусiї, пом'якшувальний ви наш...
    Чого Ви такий сердитий.Подивіться навкруги-сонце,погода прекрасна,свято сьогодні.Радійте життю.Життя це не тільки форум,УПА і НКВД.Це вже історія,і залишмо все історикам.

16. Вверх #2416
    Не покидает форум
    Чого Ви такий сердитий.Подивіться навкруги-сонце,погода прекрасна,свято сьогодні.Радійте життю.Життя це не тільки форум,УПА і НКВД.Це вже історія,і залишмо все історикам.
    Та я б двома руками...
    Якби ж тiльки ця iсторiя не лiзла в нашу сьогоденнiсть.
    Вашими ж зусиллями, до речi...

17. Вверх #2417
    Та я б двома руками...
    Та нікуди вона не лізе.Мені наприклад ні на роботі ні вдома
    ніхто не каже щоб якомусь молився,чи когось проклинав.Я молюся богу,на свою сім"ю на своїх дітей.А друге це так в вільний від роботи час.

18. Вверх #2418
    Не покидает форум
    Та нікуди вона не лізе.Мені наприклад ні на роботі ні вдома
    ніхто не каже щоб якомусь молився,чи когось проклинав. ...
    Та й справдi - коли на роботi вже поставили помаранчевого керiвника, а вiн, як батько Лукашенко, "поперетрахiвав" весь колектив - кого проклинать? Всi ж свої, рiднi...

19. Вверх #2419
    Живёт на форуме Аватар для Romko
    Та я б двома руками...
    Коли ви мені "переконливо" доводите,що мій дід,моя родина,які не йшли на чужу землю,на відміну від ваших є бандитами,що мої сусіди,мої земляки,які вшановують пам’ять воїнів УПА,як героїв є темними і не знають нічого,,навіть 60-ти літня промивка мозків не дала нічого,то що ж залишається?
    Suum cuique

20. Вверх #2420

Фотоснайпер

Цитата Сообщение от conquer Посмотреть сообщение
    "Кормилец" ты наш... Напомни мне - какие регионы доноры в экономике Украины, а какие рецептиенты.
    Давайте! Донетчина на 4,5% от Бюджета дотитрует его.ЕСЛИ НЕ УЧИТЫВАТЬ поступления от Киева!А если УЧИТЫВАТЬ?
    И инфа не из Киева или от оранжевых...

Закрытая тема
Страница 121 из 147 ПерваяПервая ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права