Тема: ОУН-УПА

Закрытая тема
Страница 120 из 147 ПерваяПервая ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 2,381 по 2,400 из 2933
  1. Вверх #2381
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    ... Не я роблю з УПА героїв,вони зробили себе самі такими.Просто народ у своїй пам"яті зберіг їхні героїчні устремління,і тепер возвеличує їх як борців за незалежну українську державу. ..
    Интересное кино. Значит, хто не возвеличує УПА, той уже и не народ?
    Или возвеличивай УПА, или паспорт на стол и "Чемодан, вокзал, Россия"?

2. Вверх #2382
    Не покидает форум Аватар для lens
    Ноги в героїчній УПА виросли вже давно.Не я роблю з УПА героїв,вони зробили себе самі такими.Просто народ у своїй пам"яті зберіг їхні героїчні устремління,і тепер возвеличує їх як борців за незалежну українську державу.А як же інакше?Де ви ще бачили народ,який возвеличує чужих йому героїв.Це ми все життя святкували свято революції в сусідній країні,це ми ставили пам"ятники вождям не нашої держави.Одні одесити поставили пам"ятник своєму герою-Сашку Підрахую,в його ж академії..А Катерина-це цариця сусідньої держави,та ще й німкеня.
    Вот и возвеличивайте своих. Кто не дает? И не чипайте того, что к Вам отношения не имеет. Простой секрет гармонии.

ЗЫ. Ей-Богу, еще чуток пообщаюсь с подобными оппонентами и окончательно уверуюсь, что "запад есть запад, восток есть восток, и вместе им не сойтись". Мда. Цивилизованный развод - не самое худшее изобретениие человечества.
    И это пройдет.

3. Вверх #2383
    Затейница

Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    Никакого чемодана, вокзала и России не будет. Не дадим умереть нашему западному брату.
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

4. Вверх #2384
    настоящий полковник
    Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Никакого чемодана, вокзала и России не будет. Не дадим умереть нашему западному брату.
    Я шо-то недопонял, не дадите умереть от тоски?
    Что же вы строем не ходите?

5. Вверх #2385
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    Знову чорне і біле.Що за дурня.Хто вам таке казав.Ви не хочете і не возвеличуйте.Та і їм не треба щоб їх хтось їх возвеличував.Не рбіть проблеми там де її немає.Український народ просто має знати,що був такий період в її історрії,що були борці за її незалежність,яких незаслужено забули і не воздали їм почестей,як воздали іншій стороні(людям які теж боролися за незалежність України від німецько-фашистських загарбників).Так історично склалося,що вони воювали разом з другими імперіалістами,але не можна їх звинувачувати в тому що вони робили це нещиро.Кожен вірив в свою правду,і кожен з них по своєму був правий.Я не звинувачую нікого я кажу що одні і другі ВОЮВАЛИ(хіба я кажу неправду).Воювали,тобто стріляли і підставлялися під кулі і одні і другі.Тобто ці люди вже заслуговують на повагу за те що не сиділи в підвалі,а пішли під кулі.А під якими прапорами вони воювали часто-густо вирішували не вони а ті хто їх мобілізував під ці прапори.Хіба винний 18 річний хлопець,якого мобілізувала Радянська влада і послала на війну,боротися з тими ж українцями на Галичині.Можливо він не хотів стріляти в своїх українців,але йому вбили в голову,що це вороги.Так само і солдат армії УПА.Він мобілізувався в військо.Політпрацівники розказали хто ворог,з ким потрібно боротися і він йшов і це робив.Отож вони обидвоє були в одинакових умовах.Чого першого ми возвеличуємо,а в другого висить ось уже майже 70 років тавро бандита.Тим більше,що він воював під гаслами за державу,якої тоді не було і яка тепер є.

6. Вверх #2386
    Затейница

Цитата Сообщение от полковник1 Посмотреть сообщение
    Я шо-то недопонял, не дадите умереть от тоски?
    От нищеты.
    💙💛

7. Вверх #2387
    Цитата Сообщение от lens Посмотреть сообщение
    Вот и возвеличивайте своих. Кто не дает? И не чипайте того, что к Вам отношения не имеет. Простой секрет гармонии.

ЗЫ. Ей-Богу, еще чуток пообщаюсь с подобными оппонентами и окончательно уверуюсь, что "запад есть запад, восток есть восток, и вместе им не сойтись". Мда. Цивилизованный развод - не самое худшее изобретениие человечества.
    Ви не праві.Ніхто від Вас нічого не вимагає.Візьміть просту сім"ю.Чоловік любить футбол,жінка журнали мод,ніхто не забороняє один одному любити те що він любить,але ніхто не нав"язує своєї любові другому.(Ви ж не кажете чоловіку,або я або футбол).І живуть разом ,не розводяться.

8. Вверх #2388
    настоящий полковник
    От нищеты.
    Ну это Вы зря...
    Сравнивая восточные и западные районы Украины по индивидуальным застройкам, особенно сёл, то тут счёт не в пользу восточных районов....
    Что же вы строем не ходите?

9. Вверх #2389
    User banned Аватар для magentis
    От нищеты.
    А они утверждают, что они вас кормят. Валюта в страну через них поступает.

10. Вверх #2390
    Не покидает форум Аватар для lens
    Ви не праві.Ніхто від Вас нічого не вимагає.Візьміть просту сім"ю.Чоловік любить футбол,жінка журнали мод,ніхто не забороняє один одному любити те що він любить,але ніхто не нав"язує своєї любові другому.(Ви ж не кажете чоловіку,або я або футбол).І живуть разом ,не розводяться.
    Это тот простой секрет гармонии, о котором я пишу не уставая. Хотя уже устала - потому что как об стенку горохом. Мне пофиг до вашего Бандеры, хоть молитесь на него, это ваше дело. Взамен - вы не трогаете нашу историю и наших героев. Но вы же трогаете! Вы же навязываете свою матрицу, свой пантеон, свою модель мировосприятия всей Украине. Все, кто не с вами, - совки, комуняки, быдло, пятая колона, "чемодан-вокзал-куда-нибудь"...

Скажу вам (речь идет не только о Вас, Вы понимаете) честно и откровенно: ребята, вы достали.
    И это пройдет.

11. Вверх #2391
    От нищеты.
    Чого Ви думаєте що Західні брати бідні.Якраз ні.Ви візьміть машину і проїдьтес по трасі Західною Україною.Ви будете приємно здивовані.Від початків Львівської,Тернопільської,Франківської області і до Чопа,або до Ужгорода ви побачите європейські дороги,європейські села і міста.Я недавно їхав з Києва не поїздом а автобусом,тож не вірив що в Україні ще може бути така біднота.Вже на під"їздах до західних областей відчувалося приближення до цивилізації.Подивіться на наші будинки,на газони в дворах,на квітники,туї,теплиці в селах.Так якби попали в Європу.Західняки народ працьовитий,тільки їм вже давно не везе з владою(розумною)в державі.Чого вся Європа з задоволенням бере їх на роботу?

12. Вверх #2392
    zodchiy
    Чого Ви думаєте що Західні брати бідні.Якраз ні.Ви візьміть машину і проїдьтес по трасі Західною Україною.Ви будете приємно здивовані.Від початків Львівської,Тернопільської,Франківської області і до Чопа,або до Ужгорода ви побачите європейські дороги,європейські села і міста.Я недавно їхав з Києва не поїздом а автобусом,тож не вірив що в Україні ще може бути така біднота.Вже на під"їздах до західних областей відчувалося приближення до цивилізації.Подивіться на наші будинки,на газони в дворах,на квітники,туї,теплиці в селах.Так якби попали в Європу.Західняки народ працьовитий,тільки їм вже давно не везе з владою(розумною)в державі.Чого вся Європа з задоволенням бере їх на роботу?
    За дешевизну и непритязательность?
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

13. Вверх #2393
    Не покидает форум
    Знову чорне і біле.Що за дурня.Хто вам таке казав.Ви не хочете і не возвеличуйте.Та і їм не треба щоб їх хтось їх возвеличував.
    ...
    Кожен вірив в свою правду,і кожен з них по своєму був правий.Я не звинувачую нікого я кажу що одні і другі ВОЮВАЛИ(хіба я кажу неправду).Воювали,тобто стріляли і підставлялися під кулі і одні і другі.Тобто ці люди вже заслуговують на повагу за те що не сиділи в підвалі,а пішли під кулі.
    ...
    Тим більше,що він воював під гаслами за державу,якої тоді не було і яка тепер є.
    Може, їм i не треба, але комусь дуже таки треба, щоб УПА возвеличували. Не скажете, кому?

Щодо правди i щиростi. Ну давайте тодi будемо возвеличувати есесiвцiв, котрi щиро й самовiддано воювали за Гiтлера. Ви ж не дiлите нiкого на своїх та ворогiв, у вас же чорно-бiлого бачення нема. Слава героям-есесiвцям! Так?

Про державу. Бандерiвської держави як тодi не було, так i зараз нема. Як би деякi не пнулись видати сучасну Україну за бандерiвську.
    "Була у собаки хата..."

14. Вверх #2394
    Затейница

Цитата Сообщение от magentis Посмотреть сообщение
    А они утверждают, что они вас кормят. Валюта в страну через них поступает.
    Если бы это было так, ЗУ давно бы выступала за раскол Украины (З-ЮВ). Незалэжнисть - больное место "свидомых". Сейчас они чувствуют нэзалэжнисть только благодаря Югу-Востоку. Стоит Украине расколоться, это слово сразу забудется.
    💙💛

15. Вверх #2395
    Затейница

Была совсем недавно. Видела. Не надо рассказывать сказки, что ЗУ сама себя способна вывести на цивилизованный уровень. Сравни производство, а не клумбы и дороги.
    💙💛

16. Вверх #2396
    Не покидает форум
    Захiдняки як були гендлярами, так ними й залишились. Ще за радянської влади один захiдняк менi хвалився, як вiн за кiлька переходiв кордону (а у них була спрощена система переходу) вiн з пляшки горiлки на блоку сигарет робить собi американськi джинси, якi тодi в Союзi коштували скаженi грошi.
    Тож зрозумiло, чого вони так в Європу пнуться.

17. Вверх #2397
    Постоялец форума Аватар для minaev.a.d.
    Знову чорне і біле.Що за дурня.Хто вам таке казав.Ви не хочете і не возвеличуйте.Та і їм не треба щоб їх хтось їх возвеличував.Не рбіть проблеми там де її немає.Український народ просто має знати,що був такий період в її історрії,що були борці за її незалежність,яких незаслужено забули і не воздали їм почестей,як воздали іншій стороні(людям які теж боролися за незалежність України від німецько-фашистських загарбників).Так історично склалося,що вони воювали разом з другими імперіалістами,але не можна їх звинувачувати в тому що вони робили це нещиро.Кожен вірив в свою правду,і кожен з них по своєму був правий.Я не звинувачую нікого я кажу що одні і другі ВОЮВАЛИ(хіба я кажу неправду).Воювали,тобто стріляли і підставлялися під кулі і одні і другі.Тобто ці люди вже заслуговують на повагу за те що не сиділи в підвалі,а пішли під кулі.А під якими прапорами вони воювали часто-густо вирішували не вони а ті хто їх мобілізував під ці прапори.Хіба винний 18 річний хлопець,якого мобілізувала Радянська влада і послала на війну,боротися з тими ж українцями на Галичині.Можливо він не хотів стріляти в своїх українців,але йому вбили в голову,що це вороги.Так само і солдат армії УПА.Він мобілізувався в військо.Політпрацівники розказали хто ворог,з ким потрібно боротися і він йшов і це робив.Отож вони обидвоє були в одинакових умовах.Чого першого ми возвеличуємо,а в другого висить ось уже майже 70 років тавро бандита.Тим більше,що він воював під гаслами за державу,якої тоді не було і яка тепер є.
    Потому что первый бросался под танк с гранатой, а сколько танков НГ и их союзников взорвала УПА? Сколько самолетов сбили, сколько кораблей потопили?
    Мне говорят. "Они герои". А чего геройского они совершили? Героически прятались в схованках? "Героически" уничтожали людей, посланных на западную Украину для восстановления послевоенной жизни?
    По факту они боролись за незав. Украину на землях ЗУ(не декларировали, а насильно либо добровольно получали потдержку от местного населения).
    И у них ничего не получилось.

18. Вверх #2398
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    За дешевизну и непритязательность?
    Ні за працелюбність і професіоналізм.

19. Вверх #2399
    Живёт на форуме Аватар для Romko
    Цитата Сообщение от minaev.a.d. Посмотреть сообщение
    Потому что первый бросался под танк с гранатой, а сколько танков НГ и их союзников взорвала УПА? Сколько самолетов сбили, сколько кораблей потопили?
    Мне говорят. "Они герои". А чего геройского они совершили? Героически прятались в схованках? "Героически" уничтожали людей, посланных на западную Украину для восстановления послевоенной жизни?
    По факту они боролись за незав. Украину на землях ЗУ(не декларировали, а насильно либо добровольно получали потдержку от местного населения).
    И у них ничего не получилось.
    Якби було так,то не пам’ятали б про них.
    І не ставили б пам’ятників.
    І не називали мешканців цілого регіону бандерівцями.
    І не сичали б нащадки окупантів.
    Suum cuique

20. Вверх #2400
    Затейница

Ні за працелюбність і професіоналізм.
    У нас в Одессе многие с ЗУ работают на стройках. Действительно стараются, а ещё прекрасно понимают, что "в Тулу со своим самоваром не приезжают". Ведут себя скромно. Приятные услужливые ребята. Приезжайте. Вас тут ждут.
    💙💛

Закрытая тема
Страница 120 из 147 ПерваяПервая ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права