Результаты опроса: Отныне я в кино:

Голосовавшие
728. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Не пойду ни при каких обстояельствах

526 72.25%
  • Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)

87 11.95%
  • Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)

115 15.80%

Тема: На каком языке кино?

Закрытая тема
Страница 491 из 596 ПерваяПервая ... 391 441 481 489 490 491 492 493 501 541 591 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 9,801 по 9,820 из 11911
  1. Вверх #9801
    Постоялец форума
    Мечтаю сделать аватарку на фоне горящего укр. флага... тока тсссс...

2. Вверх #9802
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Цитата Сообщение от george23 Посмотреть сообщение
    Natika, сонце, а причому Австро-Угорщина??? у всякому разі Австрія була европейською країною, більш цивілізована на Росія.не дивно що українці, які жили в Австро-Угорщині, мали вищий щабель свідомості.
    Я так и знала, что вам это нравилось..
    /* мерзко хихикает */

3. Вверх #9803
    User banned
    Цитата Сообщение от GH Посмотреть сообщение
    Мечтаю сделать аватарку на фоне горящего укр. флага... тока тсссс...

ну так в чому справа?

Natika-

4. Вверх #9804
    Постоялец форума
    Пока и эта у многих вызывает вопросы

5. Вверх #9805
    User banned
    взагалі я не аватар мав на увазі... досить про нього. "раскинь мозгами"(с)

6. Вверх #9806
    User banned
    Цитата Сообщение от парабеллум Посмотреть сообщение
    Посміятись теж можна над вашими дотепами
    Скорее, над вашими:
    Тут в Одесі можна зайнятись просвітницькою діяльністю . Попередити горячі сепаратиські голови про неминучу розплату за свої діяння проти України.
    Просветитель вы наш... Аха-ха...

7. Вверх #9807
    User banned
    Цитата Сообщение от george23 Посмотреть сообщение
    повезло нам з городом героєм...
    "щастьє привалило"(с)
    Так, может, развод и девичья фамилия? Не хотите? Делайте выводы!

8. Вверх #9808
    Жемчужные россыпи Аватар для КРИСТАЛЛ-7
    Який фільм з українським дубляжем вам найбільше сподобавася ?
    ниякий,они все НИЯКИЕ

9. Вверх #9809
    Не покидает форум
    Трохи нудно на львівських форумах . Там всі національно свідомі . Правда інколи зявляються москалі так ми з ними по чемному спілкуємось . Банимо тільки за нецензурні слова і образи в бік України.
    Тут в Одесі можна зайнятись просвітницькою діяльністю . Попередити горячі сепаратиські голови про неминучу розплату за свої діяння проти України.
    Посміятись теж можна над вашими дотепами
    Да, это мы уже проходили. Тут кто-то из ваших уже вашу контору спалил: на львовский форум можно попасть только по рекомендации, инакомыслящие там не нужны. У вас там не дискуссия, а учебный класс - по подготовке сознательных граждан. А в классе ж скучно. Там же одна зубрёжка.

Теперь, как я понял, вы собираетесь использовать полученные знания для "просвещения" Одессы. На Одессу, наверное, кинут отличников? Вы сами как львовский форум закончили - с оранжевым дипломом? Только боюсь, для Одессы это будет таки жидковато. Не потянете. Кнут вы уже показали - это угроза "неминучею расплатою", а где ж пряник? Огласите весь список, пожалуйста!

Так что выполнить вам, пожалуй, удастся только последний пункт программы - над дотепами посмеяться.
    Если чувства юмора хватит.

10. Вверх #9810
    Шановний АТ . Львівський форум дійсно недавно перевели на закриту систему . Мені таке нововедення теж несподобалось . Бачу Ви людина поміркована тож пишіть мені в особисті повідомлення ,я вишлю вам запрошення .
    Памятаю як років 10 тому в Києві при згадці про Бандеру, ОУН,УПА на мене дивились як на злочинця і фашиста . Тепер рівень національної свідомості киян став якісно кращий . Вони дізнались про героїчні сторінки УПА ,про те що 30 червня 1941 року у Львові було проголошено відновлення української незалежності .
    . Я розумію що в Одесі проживає багато росіян які індитифікують себе з Росією . Але згідно останнього перепису в Одесі преважна більшість населення це українці. Пора піднімати національну свідомісь Одеситів адже вони такі ж українці як львівяни чи кияни.
    Последний раз редактировалось парабеллум; 20.04.2008 в 12:34.

11. Вверх #9811
    Затейница

2 парабеллум

Цитата Сообщение от Olivi@ Посмотреть сообщение
    Ты хоть раз в жизни задумывался, почему одесситы не хотят считать себя украинцами? Сейчас не хотят! Раньше было всё равно.
    Ответа не было, а жаль. Может на львовском форуме кто-нибудь догадывется? Спроси там (например у Южного)

Шановний АТ... Бачу Ви людина поміркована тож пишіть мені в особисті повідомлення ,я вишлю вам запрошення ..
    Ты проси, проси, а вдруг АТ зажелает оранжевый диплом

Памятаю як років 10 тому в Києві при згадці про Бандеру, ОУН,УПА на мене дивились як на злочинця і фашиста .
    А чем тебе фашисты не нравятся, можно узнать?

12. Вверх #9812
    Жемчужные россыпи Аватар для КРИСТАЛЛ-7
    Шановний АТ . Львівський форум дійсно недавно перевели на закриту систему . Мені таке нововедення теж несподобалось . Бачу Ви людина поміркована тож пишіть мені в особисті повідомлення ,я вишлю вам запрошення .
    Памятаю як років 10 тому в Києві при згадці про Бандеру, ОУН,УПА на мене дивились як на злочинця і фашиста . Тепер рівень національної свідомості киян став якісно кращий . Вони дізнались про героїчні сторінки УПА ,про те що 30 червня 1941 року у Львові було проголошено відновлення української незалежності .
    . Я розумію що в Одесі проживає багато росіян які індитифікують себе з Росією . Але згідно останнього перепису в Одесі преважна більшість населення це українці. Пора піднімати національну свідомісь Одеситів адже вони такі ж українці як львівяни чи кияни.
    У меня впечатление,что ты это учишь каждый день,одно и то-же,одно и то-же.БЛа бла бла.
    Глухой стучался в окна,слепой стучался в двери
    не хотим мы быть украинцами в душе,ну не хотим,и чем больше пишут подобное,тем больше мы не хотим.

13. Вверх #9813
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Пора піднімати національну свідомісь Одеситів адже вони такі ж українці як львівяни чи кияни.
    Т.е. признать пособников фашистов героями, этого будет достаточно чтобы стать "свыдомим одеситом"? Этого не будет никогда.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

14. Вверх #9814
    User banned
    Шановний АТ . Вони дізнались про героїчні сторінки УПА ,про те що 30 червня 1941 року у Львові було проголошено відновлення української незалежності .
    . .
    Акт відновлення Української Держави 30 червня 1941 р.

1. Волею Українського народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України.

Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її творця і вождя Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кривавого московсько-більшовицького поневолення завзяту боротьбу за свободу, взиває український народ не скласти зброї так довго, доки на всіх українських землях не буде створена Українська Суверенна Держава.

Суверенна Українська Влада запевнить Українському Народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння його потреб.

2. На західних землях України твориться Влада, яка підпорядковується Українському Національному Урядові, що створиться в столиці України — Києві з волі українського народу.

3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Великонімеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.

Українська Національна Революційна Армія, що творитиметься на українській землі, боротиметься далі спільно з союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий справедливий лад у цілому світі.

Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава! Хай живе Організація Українських Націоналістів! Хай живе Провідник Організації Українських Націоналістів Степан Бандера!

Слава Україні! Героям Слава!

Ярослав Стецько, в. р.
    Голова Національних Зборів

15. Вверх #9815
    Не покидает форум Аватар для Natika
    "Освободители" вошли во Львов на немецких штыках.
    Имхо, этого факта вполне достаточно..
    /* мерзко хихикает */

16. Вверх #9816
    2 парабеллум

Ответа не было, а жаль. Может на львовском форуме кто-нибудь догадывется? Спроси там (например у Южного)

А чем тебе фашисты не нравятся, можно узнать?
    Відповідь на Ваше запитання - "почему одесситы не хотят считать себя украинцами? Сейчас не хотят!" я не дав відповіді тому що ви не говорите від імені всіх одеситів . Для початку хоча б посилання на соц.опитування дали ( тільки не голосування на цьому форумі ,про яке я вже дав свою оцінку). Так що посилання будь-ласка в студію ! , тоді буде аргументована відповідь.

Можливо я Вас здивую . Я проти фашизма так само як і проти комунізма .
    В мене окрема думка щодо дивізії СС Галичина, і поліцаїв.

17. Вверх #9817
    Затейница

Відповідь на Ваше запитання - "почему одесситы не хотят считать себя украинцами? Сейчас не хотят!" я не дав відповіді тому що ви не говорите від імені всіх одеситів . Для початку хоча б посилання на соц.опитування дали ( тільки не голосування на цьому форумі ,про яке я вже дав свою оцінку). Так що посилання будь-ласка в студію ! , тоді буде аргументована відповідь.
    Это твои слова?

Пора піднімати національну свідомісь Одеситів адже вони такі ж українці як львівяни чи кияни.
    Тогда спрошу по-другому:
    С чего ты сделал вывод, что у одесситов не хватает национальной сознательности?

Можливо я Вас здивую
    Разочаровал. Надеялась на ответ...

18. Вверх #9818
    Цитата Сообщение от КРИСТАЛЛ-7 Посмотреть сообщение
    У меня впечатление,что ты это учишь каждый день,одно и то-же,одно и то-же.БЛа бла бла.
    Глухой стучался в окна,слепой стучался в двери
    не хотим мы быть украинцами в душе,ну не хотим,и чем больше пишут подобное,тем больше мы не хотим.
    Знаєте . Кияни теж так спочатку думали . Пройшло трохи часу і більшість киян змінили свою думку . Можливо Ви КРИСТАЛЛ-7; ніколи не змінете своє ставлення до україни .Однак цей форум окрім Вас читають багато інших одеситів . Сподіваюсь що я дав поштовх для них подивитись на українську історію з іншого ракурса.

19. Вверх #9819
    Это твои слова?

Тогда спрошу по-другому:
    С чего ты сделал вывод, что у одесситов не хватает национальной сознательности?

Разочаровал. Надеялась на ответ...
    Взяти хочаб питання мови.

20. Вверх #9820
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    "Освободители" вошли во Львов на немецких штыках.
    Имхо, этого факта вполне достаточно..
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Т.е. признать пособников фашистов героями, этого будет достаточно чтобы стать "свыдомим одеситом"? Этого не будет никогда.
    Бачите .Наскільки у вас однобокий погляд на історію . Почитайте спочатку про УПА http://uk.wikipedia.org/wiki/Українська_повстанська_армія

Закрытая тема
Страница 491 из 596 ПерваяПервая ... 391 441 481 489 490 491 492 493 501 541 591 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права