Мечтаю сделать аватарку на фоне горящего укр. флага... тока тсссс...
|
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Мечтаю сделать аватарку на фоне горящего укр. флага... тока тсссс...
Пока и эта у многих вызывает вопросы
взагалі я не аватар мав на увазі... досить про нього. "раскинь мозгами"(с)
Да, это мы уже проходили. Тут кто-то из ваших уже вашу контору спалил: на львовский форум можно попасть только по рекомендации, инакомыслящие там не нужны. У вас там не дискуссия, а учебный класс - по подготовке сознательных граждан. А в классе ж скучно. Там же одна зубрёжка.
Теперь, как я понял, вы собираетесь использовать полученные знания для "просвещения" Одессы. На Одессу, наверное, кинут отличников? Вы сами как львовский форум закончили - с оранжевым дипломом? Только боюсь, для Одессы это будет таки жидковато. Не потянете. Кнут вы уже показали - это угроза "неминучею расплатою", а где ж пряник? Огласите весь список, пожалуйста!
Так что выполнить вам, пожалуй, удастся только последний пункт программы - над дотепами посмеяться.
Если чувства юмора хватит.
Шановний АТ . Львівський форум дійсно недавно перевели на закриту систему . Мені таке нововедення теж несподобалось . Бачу Ви людина поміркована тож пишіть мені в особисті повідомлення ,я вишлю вам запрошення .
Памятаю як років 10 тому в Києві при згадці про Бандеру, ОУН,УПА на мене дивились як на злочинця і фашиста . Тепер рівень національної свідомості киян став якісно кращий . Вони дізнались про героїчні сторінки УПА ,про те що 30 червня 1941 року у Львові було проголошено відновлення української незалежності .
. Я розумію що в Одесі проживає багато росіян які індитифікують себе з Росією . Але згідно останнього перепису в Одесі преважна більшість населення це українці. Пора піднімати національну свідомісь Одеситів адже вони такі ж українці як львівяни чи кияни.
Последний раз редактировалось парабеллум; 20.04.2008 в 12:34.
2 парабеллум
Ответа не было, а жаль. Может на львовском форуме кто-нибудь догадывется? Спроси там (например у Южного)
Ты проси, проси, а вдруг АТ зажелает оранжевый диплом
А чем тебе фашисты не нравятся, можно узнать?Памятаю як років 10 тому в Києві при згадці про Бандеру, ОУН,УПА на мене дивились як на злочинця і фашиста .
Т.е. признать пособников фашистов героями, этого будет достаточно чтобы стать "свыдомим одеситом"? Этого не будет никогда.Пора піднімати національну свідомісь Одеситів адже вони такі ж українці як львівяни чи кияни.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
Акт відновлення Української Держави 30 червня 1941 р.
1. Волею Українського народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України.
Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її творця і вождя Євгена Коновальця вела в останніх десятиліттях кривавого московсько-більшовицького поневолення завзяту боротьбу за свободу, взиває український народ не скласти зброї так довго, доки на всіх українських землях не буде створена Українська Суверенна Держава.
Суверенна Українська Влада запевнить Українському Народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння його потреб.
2. На західних землях України твориться Влада, яка підпорядковується Українському Національному Урядові, що створиться в столиці України — Києві з волі українського народу.
3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Великонімеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.
Українська Національна Революційна Армія, що творитиметься на українській землі, боротиметься далі спільно з союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий справедливий лад у цілому світі.
Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава! Хай живе Організація Українських Націоналістів! Хай живе Провідник Організації Українських Націоналістів Степан Бандера!
Слава Україні! Героям Слава!
Ярослав Стецько, в. р.
Голова Національних Зборів
"Освободители" вошли во Львов на немецких штыках.
Имхо, этого факта вполне достаточно..
/* мерзко хихикает */
Відповідь на Ваше запитання - "почему одесситы не хотят считать себя украинцами? Сейчас не хотят!" я не дав відповіді тому що ви не говорите від імені всіх одеситів . Для початку хоча б посилання на соц.опитування дали ( тільки не голосування на цьому форумі ,про яке я вже дав свою оцінку). Так що посилання будь-ласка в студію ! , тоді буде аргументована відповідь.
Можливо я Вас здивую . Я проти фашизма так само як і проти комунізма .
В мене окрема думка щодо дивізії СС Галичина, і поліцаїв.
Знаєте . Кияни теж так спочатку думали . Пройшло трохи часу і більшість киян змінили свою думку . Можливо Ви КРИСТАЛЛ-7; ніколи не змінете своє ставлення до україни .Однак цей форум окрім Вас читають багато інших одеситів . Сподіваюсь що я дав поштовх для них подивитись на українську історію з іншого ракурса.
Бачите .Наскільки у вас однобокий погляд на історію . Почитайте спочатку про УПА http://uk.wikipedia.org/wiki/Українська_повстанська_армія
Социальные закладки