|
Апелляционный суд города Киева признал недостоверной информацию, распространенную газетой "Коммунист" относительно Всеукраинского объединения "Свобода".
Суд обязал газету "Коммунист" опубликовать опровержение недостоверной информации тем же шрифтом на той же странице под заголовком "Опровержение" в течение одного месяца после того как решение вступит в законную силу.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Выбран герой года во Львове. Героиня.
Протестовальников начальник. П...-ов командир.Голова Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", голова фракції у Львівській обласній раді Ірина Сех стала переможницею рейтингового опитування "Герой року" у номінації "Політика/Влада", яке провело Інтернет-видання "Вголос"
а Ірину Сех проголосував 531 користувач Інтернету. Їй віддали голоси у цій номінації за те, що після резонансних подій 9 травня у Львові свободівка змусила написати заяву про відставку голову Львівської облдержадміністрації Михайла Цимбалюка.
"Це був непростий рік для Львівщини, для місцевих рад, для громади загалом, – зазначила Ірина Сех. – Я вдячна усім, хто визнав мене "Героєм року", хоча я себе героїнею не вважаю. Гадаю, у моїй особі користувачі Інтернету проголосували за громаду Львівщині, котра 9 травня протестувала проти свавілля влади. Тому політичний герой 2011 року – це протестувальник".
Последний раз редактировалось biafra; 29.12.2011 в 15:39.
Слава українським українцям української України!
Активісти патріотичних організацій України обіцяють зірвати проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, якщо влада не припинить їхнє переслідування.
Про це повідомив керівник київської міської громадської організації "Патріот України" Євген КОМІСАР сьогодні на прес-конференції в УНІАН.
Він наголосив, що в Україні почалися репресії проти патріотичних організацій, оскільки, за їхніми даними, СБУ отримала наказ до початку Євро-2012 «припинити діяльність будь-яких правих сил для того, щоб нібито не псувати імідж України перед європейськими колегами».
«Наказ на СБУ: до червня місяця пересаджати, залякати всіх українських правих», - наголосив він.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки