Сообщение от
Штуша-Кутуша
Не все за гроші. Є багато лікарів від Бога!
У підтримку лікарів, розповім історію:
Одразу після школи, з великими планами подальшого вступу в медичний університет, працювала я у свій час у пологовому будинку.
Лікар одну з жінок не пускає в пологи та назначає КР. Жінка довго не погоджувалась та обвинувачувала лікаря саме у намірі заробити на неї, мов модно це зараз. Під час операції планового КР (до речі, це була для мене перша операція КР яку я бачила), жінка посиніла, анестезіолог голосить «Швидше, у нас проблеми», в цей час дістають синю дитину – потрійне обвивання пуповини коло шиї, серцебиття відсутнє, дихання немає... Дитяче відділення чаклує над дитиною, а малеча залишається без ознак життя. Лікар, що робив операцію чує що з дитиною не виходить, кидає операційне поле, кидається до дитини, потім на бігу одягає новий стерильний халат, рукавички та знов до жінки. Анестезіолог у цей час сам вже синій. Так відбувається ще кілька разів. Коли дитяче відділення майже здалось, лікар, що оперував кидається до крану, набирає у руки холодної води та з різко викидає її на статеві органи дитини! Дитина закричала… Плакали всі, навіть синій анестезіолог. Коли дитина закричала, у жінці одразу всі показники прийшли в норму, хоча операція не була ще закінчена. Лікар каже – така маніпуляцій мертвого підіймає! )))
Вся бригада працювала на повну! Після закінчення операції бригада подякувала один одного за гарну роботу зі сльозами на очах! Дитинку забрали у відділення, а мати згодом ще довго по коридорам розповідала як їй без особливих показників зробили КР.
Социальные закладки