| ||
Тема: А Вы националист?
ах ну конечно, вы же ничего не собирались в этом посте писать об украинцах, ну естественно.
ну тот марш в Одессе более всего на руку был как раз маркву и партии регионов. Смотрите мол, чего вас ждет, если проголосуете не за нас. Самое смешное, что , когда я общался со своими знакомыми во Львове, там никто особо не пылал любовью к Свободе и Тягнибоку. Хотя голосуют за них на западе больше. Но видимо от безысходности, примерно так же, как у нас голосовали за регионы, тоже от безысходности.
Вперде Роисся!
так у нас же зовсім інші люди
в окулярах така інтелігенція
то збудуємо то поремонтуємо
очистимо владу від корупції
Кому відомо, що Ви маєте на увазі? Прийде час і друге "с" зникне, як приціплене від лукавого. Який же Ви і досі слабкий націоналіст, коли "великоросів, малоросів і самих росіян" визнаєте за національність. Не існує такой національності! А Ви знову до Руських, Українців і Білорусів однієї і єдиної національності народу прицепили, "та мала кількість росіян", як оте друге "с" в слові "русский" яка від лукавого. І саме цим дали повод ярим хитророзумним антинаціоналістам типа "Гудвин і Алик П " і подібним їм іншим, вводити в оману добропорядних людей. Будьте уважні.
Клиника...
Слава українським українцям української України!
Ты мне не присваивай то что мне не присуще, может тебе так бы и хотелось, но не налезет эта туфта, даже при твоем неуемном желании...))
Я к радикалам отношусь крайне отрицательно, причем всех мастей, к любому жителю Украины который любит нашу страну и настроен патриотично отношусь как к брату, не зависимо от национальности и вероисповедания, я про это уже писал, а ты читал родной мой. Друзей евреев у меня больше чем всех новороссов вместе взятых.
ПиСи. Если сильно тебя корячит, попробуй натянуть на голову футболочку новороссии, или флаг возьми дозоровский, так будешь заметнее...)
Последний раз редактировалось Реалист.; 09.10.2011 в 20:27.
Зрозумійте, що ніхто нікуди не зник і не ізчез. Просто історія Християнської Київської Русі фальсіфікована. І фальсіфікація почалась саме з часу укріплення Московського князівства при явній підтримці і з допомогою татаро-монгольського іга, так званої "Золотої орди". А розцвітати і розвиватись фальсіфікація продовжувула і далі з часів переімінування Русі на Росію. І прочитайте мій пост № 14025 в цій темі на сторінкі 468.
Та я все начебто розумію. Та й ви маєте розуміти що на форумі такі правила що кацапів не можна називати кацапами, а москалів москалями за це роблять зауваження та банять. Тому я вимушено називаю їх русскімі або великоросами. Звісно це наслідки багаторічної московської пропаганди, яка направлена була на те щоби зробити з москалів та кацапів русскіх. До речі це єдиний форум з мені відомих де досі залишились такі правила. Навіть на московському ФТВС такого немає.
Два сатанинских одиночества...
Слава українським українцям української України!
Социальные закладки