| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Iskander, чомусь не знаєте, що розстріляне Відродження відноситься до 31 - 34,35 років, зате ж, як красиво підміняєте поняття...
Я вам один випадок розповім. Якось я йду з Києва до Одеси зі своєю родиною у поїзді, тоді ще під Одесой гололедиця страшна була, усі поїзди стали під Вапняркою. Ну, а навпроти нас сиділи два нацики. І ось почали промивати мізкі молоді. А ви знаєте що украйнську мову плюндрували, та ганьбили у радянські часи? Е перепрошую у "совітські" часи, поправив свою співрозмовницю другий нацик. Ну там їм щось відповили. А потім пішла розмова за Білорусїю, і ось чую. А як вам те що коїться у Білорусії? Так!!! Це справжня національна трагедія. Мій батько не втерпив, та як засміявся. А він білорус по національності, а на білоруській мові, розмовляє як я на росіїській.
Ось вам і приклад тупих націоналістів. Ненавиджу їх!!!!!
P.S. У Білорусії введена двомовність. Росіїська мова там, на рівних правах з Білоруською.
Умение вести беседу то,что все понимают,что вы упрямо будете идти не поднимая головы,даже если упретесь в столб,даже если все алогично,противоестественно и не имеет смысла.Но с вами разговаривают понимая все это.Нежно,как с ребенком,не хамя и не пытаясь унизить.Не пытаясь навязать ни законов ни своей точки зрения насильно.Вот это умение вести беседу.Удачи!
Как?!! Неужели к Вам не явились лично домой и не спросили, будете Вы довольны результатами выборов или нет?!
Если это намек на то, что с Вашим мнением не посчитались, что ж, есть еще ПР и их лидер, который не знает НИ русского, НИ украинского..., которые, наверное, Вам импонируют гораздо больше... Но это уже не по теме...
Невидима и свободна!..
Я ще раз вам нагадую що то було не "розстріляне відродження", стріляли тоді всіх. І росіян, і білорусів, і українців, не треба робити жертву з однієй нації, а іншу ставити виновницею. Усі пройшли скрізь це. А деякіх з поетів які були розстріляни тоді, я би і сам відправив до Сибіру.![]()
А тепер стосовно підміни понять. Я зараз предоставлю текст з документу про голодомор. На такім собі хорошім папері надрукований. У мене є достатньо фактів вашой підміни понять. Я не маю на увазі вашу ясновельможну персону, а лише вам подібних.
Я не буду говорить о том, кто мне больше импонирует, но УКРАИНСКОГО языка нынешние политики не знают! У менябабушка по материнской линиибыла дворянских кровей. И украинский язык знала в совершенстве. И моя мама с бабушкой всегда дома говорили на украинском языке. Он мне был как второй родной, хотя отец у меня был болгарин. Но сейчас моя мама говорит, что ей ПРОТИВНО слушать ТО ПОДОБИЕ УКРАИНСКОГО ЯЗЫКА, который звучит с экрана телевизора!
А мне в свю очередь "не нравится" делать то, что мне навязывают! Физику учили в школе? СИЛА ДЕЙСТВИЯ РАВНА СИЛЕ ПРОТИВОДЕЙСТВИЯ.
Социальные закладки