| ||
Не пойду ни при каких обстояельствах
Пойду поржать с украинского перевода(Гоблин отдыхает)
Ходитиму до кіна регулярно(особливо на "Іронію Судьби" україньскою мовою)
Тема: На каком языке кино?
Невидима и свободна!..
Что не отменяет повешенных Петлюрой евреев в Киеве.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Нет, я могу только предположить, что, отойдя от дел, сам Ющенко напишет книгу о Шухевиче и прочих полевых командирах. Вот это и будет духовная современная украинская литература, которужю обязан будет изучить каждый школьник, а потом написать по ней сочинение. Как по трилогии Брежнева в свое время...Роман Шухевич, трясця його матері що його породила
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
На прикинці 1916 року еврейська громада в Одесі була найчисленішою, в Україні. А чому? То треба історію знати. Євреям забороняли поселятися поблизу великих міст. Тодішньой Російської имперії. А що Одеса була поділена у 20 році на сфери впливу, з одного боку "директорія", з іншого "біляки", з третього "війська антанти", то це кожний школяр знав. Так що забудьте такий термін як "розстріляне відродження" бо відродження придушити, або розстріляти не можна, а воно було розстріляне, то яке то до дупи відродження, якщо воно було вбито. Лише так плескання язиком.
Та про яку культуру можна говорити. Коли по радіо замість славетної капелли бандурістів "Думка" чуєш "Сірко-собака, мій сірко-собака мій собака", коли замість хора Верьовки, чуєш "візьми мене, ніччю темною", "будемо кохатись тільки ти і я" - рус. "будем заниматься любовью только ты и я". Замість нормальних пісень чуєш лише галичанське гикання "шидірікідайда" або дана-дана".
Последний раз редактировалось петлюра; 21.01.2008 в 20:08.
МИ САМОТНІ В БЕЗМЕЖЖІ
ХАЙ НАМ СНЯТЬСЯ СТЕПИ
Многие журналисты ЗН когда-то тоже были местными.Поверте уровень журналистов "Дзеркало тиждня" намного выше чем местных.
Ірися, не принимайте близко к сердцу..Тему обсуждают все, кому не лень... (и почему то обязательно ссылаются на кого-то.. "людей, работающих в этом бизнесе","социологические опросы", ну и конечно это: "вся Одесса"... Или более демократичный вариант: "большинство одесситов")... Больше Вы от них ничего не услышите, следовательно, объяснять что-либо бесполезно...
Невидима и свободна!..
Доречі не болгарскими, а болгарськими. На ЗУ я нечув передач польською, угорською, та на "клєтій" москальскій мові. Я переважно слухаю на Житомирщині "пєршый нацыянальный" білорусії. Нехочу слухати українські канали, бо мене тошнить від галичанського гиканя, та від акценту канадської діаспори.Хоча я сам одесит по народженню, батько білорус, мати українка))).
Последний раз редактировалось Iskander; 21.01.2008 в 19:45.
Социальные закладки