Тема: Рашизм

Ответить в теме
Страница 29 из 31 ПерваяПервая ... 19 27 28 29 30 31 ПоследняяПоследняя
Показано с 561 по 580 из 611
  1. Вверх #561
    User banned
    Цитата Сообщение от spok Посмотреть сообщение
    Я, кстати, не слышал от форумных правдорубов и правдоискателей ни одного слова в защиту Фирташа, тогда как за Ходорковского они готовы последнюю рубаху отдать. Какой-то избирательный альтруизм у них получается... ))
    Ходорковский свое отсидел, второе дело это просто позорище. Нельзя сидеть дважды за одно и то же. Вор наказан, отсидел-на свободу. Что не так?

2. Вверх #562
    Живёт на форуме Аватар для Владимир 2
    Цитата Сообщение от at3s Посмотреть сообщение
    Не погоджуюсь, але зроблю зауваження, що дивною видається позиція громадянина України, котрий не за свою Державу переживає, а за сусідню, своїх громадян ображає, а вихваляє сусідніх.
    Дивацтво, тай годі!
    Можешь объяснить зачем на Украине формировать образ России как врага? Каким образом это формирование отражает переживание украинца за свое государство? Может тебе спится спокойней, когда у границы Украины стоит агрессивный супостат?

3. Вверх #563
    User banned
    Цитата Сообщение от Bugsy Siegel Посмотреть сообщение
    Ходорковский свое отсидел, второе дело это просто позорище. Нельзя сидеть дважды за одно и то же. Вор наказан, отсидел-на свободу. Что не так?
    А у нас суды независимы (как любят повторять на Западе) и на них никто не имеет права оказывать давление или Вы выступаете за "ручные" суды? ))

4. Вверх #564
    Постоялец форума Аватар для at3s
    Цитата Сообщение от Владимир 2 Посмотреть сообщение
    Можешь объяснить зачем на Украине формировать образ России как врага? Каким образом это формирование отражает переживание украинца за свое государство? Может тебе спится спокойней, когда у границы Украины стоит агрессивный супостат?
    Якщо запитання особисто до мене, то я не раз відповідав, що я добре навчався і вивчав історію України зокрема.
    Якщо абстрагуватись, то Україна була полем битв за територію та людські ресурси сотні років. Ті, хто чинив окупаційні дії, є історисними персонажами, об'єднаними у групи, князівства, країни. І від цього нікуди не дінешся. Історія вважається вичерпаною і доконаною, коли обидві сторони знаходять порозуміння та вибачаються на неадекватні події. Цього від певних суб'єктів не дочекатись ніколи.
    Навпаки, моїх дітей тепер намагатимуться вчити, що мій народ не був гноблений століттями, а він нарівні з іншим, цілком відмінним моєму, виборював чиюсь свободу. Безглуздість. Але мої діти дізнаються альтернативу цій брехливій версії, як я дізнався від своїх батьків, а ті, в свою чергу, від своїх і т.д.

Не все так гладко, але, коли один суб'єкт здатен лише провадити агресивну політику стосовно іншого, принижуючи його вартість, про рівноправ'я слід забути.

Висновок: я ворогом нікого не роблю, він ним стає сам, а хто сліпий, нехай живе "у мирі".
    "Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)

5. Вверх #565
    User banned
    Якщо запитання особисто до мене, то я не раз відповідав, що я добре навчався і вивчав історію України зокрема.
    Якщо абстрагуватись, то Україна була полем битв за територію та людські ресурси сотні років. Ті, хто чинив окупаційні дії, є історисними персонажами, об'єднаними у групи, князівства, країни. І від цього нікуди не дінешся. Історія вважається вичерпаною і доконаною, коли обидві сторони знаходять порозуміння та вибачаються на неадекватні події. Цього від певних суб'єктів не дочекатись ніколи.
    Навпаки, моїх дітей тепер намагатимуться вчити, що мій народ не був гноблений століттями, а він нарівні з іншим, цілком відмінним моєму, виборював чиюсь свободу. Безглуздість. Але мої діти дізнаються альтернативу цій брехливій версії, як я дізнався від своїх батьків, а ті, в свою чергу, від своїх і т.д.

Не все так гладко, але, коли один суб'єкт здатен лише провадити агресивну політику стосовно іншого, принижуючи його вартість, про рівноправ'я слід забути.

Висновок: я ворогом нікого не роблю, він ним стає сам, а хто сліпий, нехай живе "у мирі".
    Если бы учил историю не только Украины, то сразу бы врубился, что вся история- это битвы за территории, ресурсы...
    И ещё : боролся,боролся, но получил безвозмездно, т.е. даром...

Это деструктивная идея у профессиональных украинцев - искать виноватых и требовать у всех извинения....
    Последний раз редактировалось Cetus; 16.12.2010 в 10:29.

6. Вверх #566
    User banned
    Что вам мешает восстановить допактовское (РМ) статус-кво? Отделяйтесь от Мало и Новороссии и живите в своем "мирі", вам никто не будет надоедать своим родством, ну разве что поляки... ))

7. Вверх #567
    Что вам мешает восстановить допактовское (РМ) статус-кво? Отделяйтесь от Мало и Новороссии и живите в своем "мирі", вам никто не будет надоедать своим родством, ну разве что поляки... ))
    Котрий рік беремо, як точку відліку, шановний?

Я давно зауважив, що рософіли, в силу неможливості довести прадавність своїх пращурів чи в силу бажання применшити українськість, починають історичний відлік з певної дати, коли російська нога кудись вступила, рука щось взяла, голова кудись крутнулась.

Отож, відколи рахунок починаємо?

8. Вверх #568
    User banned

Я давно зауважив, що рософіли, в силу неможливості довести прадавність своїх пращурів чи в силу бажання применшити українськість, починають історичний відлік з певної дати, коли російська нога кудись вступила, рука щось взяла, голова кудись крутнулась.

Отож, відколи рахунок починаємо?
    Можно с той точки, когда мои предки по польской линии большими землями владели на территории нынешней ЗУ (и не только)..... Вот именно оттуда и начинать...
    А то всё москали мерещаться.... Ну да: классика - она всегда классика....

9. Вверх #569
    Цитата Сообщение от Cetus Посмотреть сообщение
    Можно с той точки, когда мои предки по польской линии большими землями владели на территории нынешней ЗУ (и не только)..... Вот именно оттуда и начинать...
    Я ж писав, що дата вибирається завжди з суб'єктивних міркувань. Доведено!

10. Вверх #570
    User banned
    Я ж писав, що дата вибирається завжди з суб'єктивних міркувань. Доведено!
    А при чём здесь субъективизм, когда и документы есть....

11. Вверх #571
    User banned
    С юридически обоснованной точки отсчета. ПРМ признан незаконнным, а по всем предыдущим объединениям никаких решений нет, т.ч. восстанавливать нужно допактовское состояние. Или у западенцев есть какие-то притязания на Малороссию и Новороссию? ))

12. Вверх #572
    User banned
    Интересная дискуссия. "Мій народ" - это кто простите? Перечислите пожалуйста, это случаем не тот регион Украины, который до 50-ых годов воевал (бегал по лесам с рогатками и камнями кидался) за самостийнисть с "ветряными мельницами", в то время когда вся страна восстанавливала жизнеспособность Родины, строили заводы, фабрики, предприятия, города восстанавливали.
    Ай забыл, а зачем восстанавливать что-либо, повреждений же было минимум.

13. Вверх #573
    User banned
    at3s, вот скажите мне я по Вашему мнению "русский" или "росийськый"?
    Просто хочется понять что из этих слов у Вас обзывательство.

14. Вверх #574
    User banned
    С юридически обоснованной точки отсчета. ПРМ признан незаконнным, а по всем предыдущим объединениям никаких решений нет, т.ч. восстанавливать нужно допактовское состояние. Или у западенцев есть какие-то притязания на Малороссию и Новороссию? ))
    Уважаемый, "Від Сяну до Дону" - а Вы ещё спрашиваете..

15. Вверх #575
    User banned
    Цитата Сообщение от OPENair Посмотреть сообщение
    это случаем не тот регион Украины, который до 50-ых годов воевал (бегал по лесам с рогатками и камнями кидался) за самостийнисть с "ветряными мельницами", в то время когда вся страна восстанавливала жизнеспособность Родины, строили заводы, фабрики, предприятия, города восстанавливали.
    Эти потомки австро-венгров и сейчас не прочь прятаться с обрезами в схронах вместо того, чтобы работать. Они и на запад едут мыть сортиры только потому, что Родина им нахрен не сдалась.

16. Вверх #576
    User banned
    Уважаемый, "Від Сяну до Дону" - а Вы ещё спрашиваете..
    Только еще вопрос, что будет раньше "Від Сяну до Дону" или "вмерла Україна"... Второй вариант ПМСМ гораздо более вероятен.

17. Вверх #577
    User banned
    Эти потомки австро-венгров и сейчас не прочь прятаться с обрезами в схронах вместо того, чтобы работать. Они и на запад едут мыть сортиры только потому, что Родина им нахрен не сдалась.
    Это хитрый "укровский" план захвата мира:
    Вон в Канаде их уже более полутора миллиона, лет через 50-т они заявят что это издревле их земля и начнут претендовать на независимость, удивительно что в Сибири ещё не заикаются, а может "москалямы" стали???
    Хотя что говорить, если даже "славэтна революцыонэрка бабка Поразка" 20 -лет гастарбайтерствовала в Казахстане.

18. Вверх #578
    User banned
    удивительно что в Сибири ещё не заикаются, а может "москалямы" стали???
    Как говаривали в ДА (дальней авиации) - не путайте Украину с Украинкой (аэродром в Амурской области), Белую (аэродром в Иркутской области) с Белой Церковью и Винницу с Венецией ))
    Последний раз редактировалось spok; 16.12.2010 в 12:26.

19. Вверх #579
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Ух ты! Абсолютно точное определение украинской политики в отношении РФ времен правления Виктора "Ясно-Солнышко" Ющенко.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

20. Вверх #580
    User banned
    Московська прокуратура порушила справу проти розповсюдження літератури в українській бібліотеці

Московська прокуратура порушила кримінальну справу за фактом розповсюдження літератури, що містить ознаки національної ненависті, повідомило в суботу джерело в правоохоронних органах.

"Кримінальна справа за ст. 282 ч. 1 УК РФ (розпалювання національної ненависті і ворожнечі) порушена відносно невідомих, які в період з 2008 по 2010 рік на території Державної установи культури "Бібліотека Української літератури" поширювали друковані видання", - повідомив співбесідник "Інтерфакс-Україна".

- Мер Москви обіцяє подбати про український бізнес і культуру

- Українські ветерани написали відкритий лист Путіну

- Український комуніст звинуватив Путіна в спекуляціях на темі війни в передвиборній кампанії

За його даними, згідно з висновком психолого-лінгвістичного дослідження Інституту мовознавства РАН, тексти видань містять ознаки розпалювання національної ненависті і ворожнечі.

Проводяться заходи щодо встановлення і затримання осіб, що скоїли злочин, додало джерело.

У жовтні 2009 року міністерство юстиції Російської Федерації припинило діяльність Федеральної національно-культурної автономії українців Росії "у зв'язку з порушеннями в статуті і госпдіяльності". Крім того, згідно з формулюванням рішення, ще одним приводом для припинення діяльності ФНКАУ стали публічні виступи голови організації Валерія Семененка на заходах, присвячених "пам'яті українців, загиблих у роки Голодомору". Семененко також знехтував забороною влади й далі брав участь у громадському житті, виступаючи на радіо і фігуруючи серед організаторів "заходів, присвячених пам'яті жертв Голодомору і вбивств українців в 1930-х роках".

23 листопада на засіданні Верховного суду РФ як свідок виступив активіст фонду "Отечество" Микола Журавльов, чиї скарги лягли в основу претензій Мін'юсту, який заявив, що у виступах ФНКАУ, мовляв, "тільки політика, тільки негатив про мою країну" і що "ця організація прославляє Степана Бандеру та Романа Шухевича". Крім того, на його думку, ФНКАУ також підтримувала чеченських бойовиків.

24 листопада 2009 року Верховний суд Російської Федерації своїм рішенням ліквідував ФНКАУ, задовольнивши таким чином позов Мін'юсту про ліквідацію організації. Також в Мін'юсті РФ заявили, що ФНКАУ було ліквідовано законно.

У свою чергу, народні депутати від партії "Наша Україна" направили до Міністерства закордонних справ України звернення з приводу ліквідації ФНКАУ в Росії.

Нещодавно також українська діаспора в Росії заявила про політичний тиск на український культурний рух у РФ. Про це повідомили в Раді керівників українських громадських організацій Росії.

Валерій Семененко заявляв, що переслідування українськой автономії почалися ще в травні. Спочатку закрили Український освітній центр, потім почалося настання на Бібліотеку української літератури. ФНКА УР звинувачували в порушеннях хозяйственой діяльності, але по словах Семененко, організація не проводила ніякої госпдіяльності і навіть не мала банківського рахунку.

Семененко у своєму інтерв'ю УНІАН також заявив, що його організація не проводила жодних політичних виступів, а його виступи на радіо були організовані самим радіо "Свобода" і обмежились звичайним інтерв'ю. Валерій Семененко назвав ліквідацію ФНКАУ та тиск на українську бібліотеку - звичайною спецоперацією. За його словами приводом ліквідації може стати в першу чергу те, що позиція ФНКАУ щодо голодомору розходиться з офіційним курсом РФ.

ht tp://www.newsru.ua/ukraine/18dec2010/libraire.html

Ответить в теме
Страница 29 из 31 ПерваяПервая ... 19 27 28 29 30 31 ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права