и еще один вопрос - а можно дать довереность на ведение нотариальной деятельности или адвокатской?))
| ||
и еще один вопрос - а можно дать довереность на ведение нотариальной деятельности или адвокатской?))
Подскажите пожалуёста, если я выписываюсь и продаю квартиру, в новую пока въехать не могу дом достраивается, обязательно где-то прописываться и сколько по времени я могу так никуда и не прописаться? Спасибо.
Александра - жемчужинка Одессы:)
ну так там как раз и написано по поводу того чего я возмутился
Во-вторых, из этого же разъяснения выходит что физлицо исполнитель по гражданско-правовому договору ("договору подряда") обязан зарегистрировать СХД?!?Так, наприклад, підприємець може доручити своєму представникові укласти будь-який догововір, зняти кошти...
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
ну так в том и суть - что можно дать доверенность целевую - на получение денег, заключение договора оренды... но нельзя вписать общие фразы - "вести мою деятельность, заключать любые договора, пользоваться печатью и т.д."... т.е. должна быть конкретика - опр. единоразовое действие
а почему ты думаешь что это общие фразы?! и де такое запрещено?!
Приведи пример доверки где такое написано. Я так понял у ЮристаОдесса немного другое написано.
еще раз повторю (ст. 238 ГК)
что обязательное выполнение определенного действа именно ФЛП должно быть записано черным по белому в законодательстве. Если в законодательстве записано что расторгнуть договор можно только в присутствии ФЛП, то значит доверить это низя.2. Представник не може вчиняти правочин, який відповідно до його змісту може бути вчинений лише особисто тією особою, яку він представляє.
Ну и ты снова проигнорил это:
Во-вторых, из этого же разъяснения выходит что физлицо исполнитель по гражданско-правовому договору ("договору подряда") обязан зарегистрировать СХД?!?
Да пребудет с тобою Сила!
Превратим Конфузию в Викторию!
аудитор, НЕ врач
такой вопрос, есть старый гос. акт на землю без номера и есть витяг з бази данних автоматизованої системи ведення державного земельного кадастру, т.е. кадастровый номер. возможно ли осуществить продажу дома?
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
нет нового гос. акта, т.е. старый проканает?
но я не смогу сделать оценку земли, там же заверенная копия гос. акта нужна или старый подойдёт?
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
если девушка хочет в 15 лет расписаться,нет ни беременности и т.д.,какие условия нужны,чтобы осуществить это в судебном порядке?
Так про це я вже давно надала пояснення:
Брати участь у зборах засновників це ОСОБИСТЕ НЕМАЙНОВЕ ПРАВО, адже це є управління товариством, й засновники збираються саме приймати РІШЕННЯ. З яких саме питань повинне тоді відбуватися тоді представництво якщо не прийняти рішення як засновник - шмарклі в шарики катати?
Так, я саме про це тільки що написала, але трішки за інші особисті немайнові права ніж право на життя
Тимчику, це від перевантаження від спілкування з колишніми студентами ОНЮА? )))))
Неможна мабуть тому, що ст. 1003 ЦКУ зазначає, що юридичні дії, які належить вчинити повіреному повинні бути правомірними.
НАРЕШТІ, про що ми тоді сперечаємось, коли я вже скільки постів про це кажу – КОНКРЕТНИХ ДІЙ, а не бути представником з усіх питань, що пов’язані з моєю підприємницькою діяльністю.
Підприємницька діяльність – самостійна, ініціативна, систематична, на власний ризик господарська діяльність, що здійснюється суб'єктами господарювання (підприємцями) з метою досягнення економічних і соціальних результатів та одержання прибутку. (див. ст. 42 ГКУ). Здійснювати її за іншу особу можна лише у випадку, передбаченими ст. 295 ГКУ за умови реєстрації представника СПД, то згідно п. 2 ст. 50 ЦКУ.
Конкретно вказуємо у довіреності – підписувати засвідчувальні написи нотаріуса, прикладати печатку, або бути представником на суді буд-якої інстанції по захисту прав Пупкіна І.І., з приводу порушення кримінальної справи)) Нормальок!
Так само навіщо підприємцям ліцензування, коли можна одну ліцензію на табір отримати та всім по ній на підставі довіреності здійснювати підприємницьку діяльність! ))))))) РЕСПЕКТ!
Крім нас з тобою це ніхто не читає, нажаль навіть нотаріуси, котрі бояться порожніх приймалень, та за гроші (якщо вартість цих довіреностей взагалі можна назвати грошами), таку дурну штампують, (маю на увазі саме довіреності від СПД на представництво з УСІХ питань, укладання БУДЬ-ЯКИХ договорів тощо).
Я знаю нотаріуса, (на щастя колишнього), котрий прописував все що заманеться з будь-яких питань від СПД та ЮО, притому ще й не на бланках, а на простому білому папірці. Саме жахливе, що через якогось недоробленого юриста переконав у правомірності таких дій реєстраторку, й та приймала ці довіреності, але продовжувалось це не довго...
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
Штуша-Кутуша, мне неловко нарушать ореол вашей абсолютной компетентности ,как нотариуса не боящегося пустых приемных, но вы кроме ст.100 ГК не пытались прочитать остальные нормы хотя бы этого кодекса? фантазии про особысти немайнови права видимо их полностью заменяют.
но конечно куда всяким недоробленим юристам до целого нотариуса. ведь получение свидетельства неоспоримо наделяет его как минимум полномочиями на собственное трактование любых норм даже если это противоречит их реальному содержанию.
п.с. а разъяснения это хорошо, но нормы как и текст разъяснений нужно читать буквально и подробно. в разъяснении все написано верно.
а, да, а например право расписываться, это право имущественное или неимущественное? вы уж теорию про неимущественные права тогда доведите до состояния научного труда. может это творение взорвет труды презренных теоретиков на правовом поприще
Последний раз редактировалось templar; 22.10.2010 в 21:22.
мы думали, что опустились на самое дно, но тут снизу постучались...
https://forumodua.com/showpost.php?p=15596080&postcount=2814
прошу дать ответ,кто сталкивался,для меня это действительно важно.
кстати ни залётов ни изнасилования нету. просто расписаться.
убийство тоже иногда бывает правомерным, например во время боевых действий рядовой армии дает доверенность на "Васю", что бы тот убивал за негоа прямого запрета на выдачу доверенности нигде нет
ну и я том же, нафига всем открывать спд и получать лицензии? один открыл, получил пару лицензий и по дешевке продал доверенностей половине города, также нотариусы с адвокатами - получили свидетельство - продали второй половине города, и усе, город предпринимателей, нотариусов и адвокатов)) еще с молотка можно продавать доверки депутата, судьи и прокурора
еще дороже выйдет
блин а ничего такой бизнес получится
если следовать логике "за" - такой бизнес имеет право на жизнь![]()
экономика должна быть экономной, зачем бланки тратитькстати для таких нотариусов я нашел бизнес - описаный выше... я думаю они посчитают его абсолютно законным
![]()
Навіщо намагатись мене образити? Повір, це марна трата часу, й виставляє тебе з не в дуже гарному світі.
Якщо бракує слів висловити свою точку зору – краще мовчи, але не опускайся до спроб образити співрозмовника за відсутністю аргументів, бо це вже виходить за рамки спілкування й нагадує привозну лайку.
Порожніх приймальних я дійсно не боюсь, я боюсь спуститися до рівня торгаша й виконувати за гроші будь-які примхи клієнтів, що зараз стає, нажаль, дуже поширеним. Я на стільки не боюся порожній приймальні, що й досі відмовляю у спілкування клієнтам, коли ті приходять, ну на наприклад - топлес (звісно чоловіки), й жодна криза не змусить мене перестати поважати себе і як жінка, і як нотаріус, чого і всім бажаю.
Щодо абсолютної компетенції – так її немає ні у кого, у мене тоді їй звідси узятися? ))) Хіба я про таке казала? Мені ще є чому повчитись, як і всім іншим, бо як казав великий Ленін – «Учиться, учиться й ще раз учиться..»
Ст. 100 навела стосовно права участі на загальних зборах товариства, з посиланням на ряд інших статей, але наша розмова стосується не тільки прав засновника, а й посвідчення довіреностей від СПД. Я чітко висловила свою позицію, вислухала вашу, але я щось не пам’ятаю, щоб я надала привід мене у чомусь звинуватити, чи розказувала які надзвичайні права та можливості мені надає свідоцтво.
Читай уважно мої пости, хіба я писала що неможна надати права підпису під певним видом документів? На конкретне питання чи посвідчила би я довіреність, я надала відповідь, та на скільки пам’ятаю обгрунтувала сою точку зору. Вона суттєво розбіглася з твоєю? Чи на стільки хотілося почути – НІ, що обгрунтована відповідь ТАК, затерлося поміж постів?
Весь діалог будувався на загальних фразах, та зачіпав одразу кілька тем, а у житті кожен випадок особистий й потребує особистого підходу. У мене досить часто посвідчуються довіреності і від СПД (не тільки стосовно звітності), а також від ЮО, й досі невирішених питань не було, та зауважень під час перевірки стосовно цих довіреностей – також.
Вважаю, що це написане тобою під впливом дурного настрою, адже у гіршому випадку це банально вказує на некомпетентність (за відсутністю аргументованих відповідей та невмінням вести діалог), наявністю нездійснених планів, та повну відсутність самодостатності.
Нажаль, але я відверто не очікувала від тебе такого…
Тім, та і я ж про те.
Є тема – рубимо капусту! )))))![]()
НЕ шукаю клієнтів на форумі. Прохання з цього приводу не звертатися!
да этот спор был ни к чему. пусть каждый остается при своем мнении, либо вынесет что-то из чужого, в любом случае на фоне бесконечности вселенной это не стоит ничего![]()
мы думали, что опустились на самое дно, но тут снизу постучались...
Социальные закладки