Тема: В.Ф. Янукович. Человек и Президент.

Закрытая тема
Страница 2181 из 4947 ПерваяПервая ... 1181 1681 2081 2131 2171 2179 2180 2181 2182 2183 2191 2231 2281 2681 3181 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 43,601 по 43,620 из 98935
  1. Вверх #43601
    Живёт на форуме Аватар для Alarmo
    Останнім пунктом програми Януковича в Берліні був виступ перед німецькою громадськістю. Цей захід викликав ажіотаж - у залі не було жодного вільного місця.

Потім Янукович вирішив пожартувати, що і при совку було не дуже добре.

- Колись у Радянському Союзі був один такий сатирик Аркадій Райкін. Пам'ятаєте? - окинув Янукович поглядом присутніх німців, але схвально захитало головою лише декілька емігрантів. - Коли Райкін виступав на сценах, то звертався до залу: "Скажіть, хто проти того, щоб ми жили при комунізмі? Підніміть руки?". Ніхто не піднімав руку. Тоді він запитував: "Чому ж тоді ми так погано живимо, якщо не проти?".

Жарт зал зустрів гробовою тишею. Де тут треба було сміятися, не зрозуміли ні німці, ні члени української делегації.
    http://www.pravda.com.ua/articles/2010/08/31/5346144/
    ==============

(((( повний зал прийшов подивитися на блазня - і таке розчарування ((((

===================

- Хто мені скаже, як буде "отдєлка"? - перевів президент України погляд з одного міністра на інший.

- Оздоблення! - почулося з зали.

- Оздоблення? - перепитав Янукович.

Але такий переклад йому не сподобався.

- Ні, я скажу "отдєлка", бо це зрозуміліше. "Оздоблення" не дуже зрозуміло. Навіть для мене.

Німці, які слухали синхронний переклад цього всього виступу в навушниках, мало зрозуміли логіку всього цього.
    Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я

2. Вверх #43602
    User banned
    Цитата Сообщение от at3s Посмотреть сообщение
    Нічого особливого, але назва статті з родзинкою:

Янукович відбув з Німеччини і вивіз із собою картину Караваджо Поцілунок Іуди
    http://ua.korrespondent.net/ukraine/1111487

А що тут дивного, вибрали Куклачова, то хоч світ посміється, а ми поплачемо.
    Бушизми скоро людство забуде, будуть лише Янукізми.
    это для тебя ничего особенного, а для Одессы возвращение картины - событие.
    продолжай жевать протухшие изюминки и дальше

3. Вверх #43603
    Живёт на форуме Аватар для Alarmo
    А Янукович тим часом продовжував розповідь про свій "клубний будинок" в Межигір'ї.

- Ми зробили такий тендер, невеличкий, і на тендері перемогли німці. І як цей дім не сідав, не піднімався, ця "обналічка" трималася красиво, нічого не руйнувалося...

Яку "обналічку" мав на увазі Янукович, теж залишилося загадкою. Можливо, мова йшла про "обліцовку"...
    =================
    Далі було ще цікавіше.

- Я кажу про це як науковець, який багато уваги в своєму житті приділив питанням інвестицій. Я створював таку науку і 8 років очолював кафедру в Університеті, - заявив "проффесор".

У свідки Янукович покликав присутнього члена делегації.

- Тут от у нас в залі є ректор Київського національного університету імені Шевченка пан Губерний. Чули про такий університет? Це самий провідний університет в Україні!

Так Янукович ще і сплутав прізвище ректора, який насправді "пан Губерський".

Але і цього було мало українському президенту - він розповів німцям про свої наукові досягнення.

- Мені здається, він пам'ятає, коли я захищав докторську дисертацію? - звернувся Янукович до Губерського. - Я її захищав двічі. За мною тоді дуже багато слідкували, писали, що я начебто не сам її зробив. І сталося так, що під мікроскопом придивлялися, спеціальну комісію створювали. Мені було це приємно. Я був впевнений у своїй роботі, я її зробив якісно. Вона стосувалася розвитку великого промислового регіону і притягнення інвестицій...

Задоволений собою, Янукович підвів риску.

- Закінчуючи виступ, хочу сказати: приїжджайте в Україну, ви будете мати справу з людьми, які вас розуміють!
    =================

Баран детектид ....
    Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я

4. Вверх #43604
    Посетитель
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    скажите,а что вся страна уже забыла про кредиты МВФ при ржавых ?...их уже отдали ? или сейчас берем новые чтобы расплатиться за прошлые ? и так до бесконечности ...долгая дорога в дюнах....зато цены на газззз это святое....я имею ввиду водку конечно.....
    Неправда. Никто не собирается отдавать предыдущие долги. Сейчас надо поддержать фирташевский банк Надра
    По словам Тигипко, первый транш кредита МВФ будет направлен на увеличение золотовалютных резервов НБУ и частичное покрытие дефицита бюджета.

5. Вверх #43605
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    =================

Баран детектид ....
    Сказал человек с образованием ПТУшника.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

6. Вверх #43606
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    А тут были визги по поводу того, что Янукович предложил модернизировать нашу ГТС немцам? Национал озабоченные жду ваших мнений.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

7. Вверх #43607
    Живёт на форуме Аватар для Kinger
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    А тут были визги по поводу того, что Янукович предложил модернизировать нашу ГТС немцам? Национал озабоченные жду ваших мнений.
    наверное, что-то вроде "понадкусаем, шоб никому не дисталося"

8. Вверх #43608
    Живёт на форуме Аватар для vkdep
    А как ты думаешь?
    Например, я не могу представить, что бы плотины в Голландии были переданы , скажем, Германии для модернизации. Не потому, что немцы сделают плохо, просто, голландцы сами несут ответственность за свою защиту от моря.( В Нидерландах треть территории находится ниже уровня моря .)
    Так и в вопросе с ГТС, такие важные для страны объекты должны принадлежать государству,как например в той же Голландии

9. Вверх #43609
    Постоялец форума Аватар для Керочка
    Цитата Сообщение от Turkul Посмотреть сообщение
    Ну если вы не поняли смысла о чем я...это не мои проблемы, правда ведь.
    Куда уж нам? Да и как его понять - я же не "сидела"

10. Вверх #43610
    Не покидает форум Аватар для Andyboy
    Янукович и немцы....

Янукович, виступаючи перед німцями, втратив зв'язок з реальністю. Він прямо заперечив свої власні слова, що не володіє на території колишньої урядової резиденції нічим окрім свого маєтку. Виявляється, він там зводить ще і "клубний будинок".

- Але у нас, у всіх членів клубу з'явилося бажання, щоб він добре виглядав і ззовні, і внутрішньо, - продовжив він викривати сам себе.

Навіщо сотням представників німецької громадськості було знати про житлові проблеми Януковича - загадка. Але йому кортіло розповісти їм всю правду.

- В чому була проблема? Древесина - той брус, з якого збирався будинок, - вона весь час "працює". То сідає, то піднімається. І як можна закріпити різного плану... Як українською мовою слово "отдєлка"? - запнувся Янукович і озирнувся за допомогою до присутніх членів делегації, які проковтнули язика.

- Хто мені скаже, як буде "отдєлка"? - перевів президент України погляд з одного міністра на інший.

- Оздоблення! - почулося з зали.

- Оздоблення? - перепитав Янукович.

Але такий переклад йому не сподобався.

- Ні, я скажу "отдєлка", бо це зрозуміліше. "Оздоблення" не дуже зрозуміло. Навіть для мене.

Німці, які слухали синхронний переклад виступу в навушниках, мало зрозуміли логіку всього цього.

А Янукович тим часом продовжував розповідь про свій "клубний будинок" в Межигір'ї.

- Ми зробили такий тендер, невеличкий, і на тендері перемогли німці. І як цей дім не сідав, не піднімався, ця "обналічка" трималася красиво, нічого не руйнувалося...

Яку "обналічку" мав на увазі Янукович, теж залишилося загадкою. Можливо, мова йшла про "обліцовку"...

- І я мав розмову з німецькими робітниками. Це робоча інтелігенція. Я дивився на їх руки. Я бачив як вони з розумом підходять до вирішення всіх цих питань... - переповідав президент свої переживання.

Виявилося, що весь цей ліричний відступ Янукович зробив для того, щоб покликати німецькі гроші в Україну.

http://www.pravda.com.ua/articles/2010/08/31/5346144/
    Покращення-2. Перезагрузка.

11. Вверх #43611
    Не покидает форум Аватар для ЦинИк
    Цитата Сообщение от katolizator Посмотреть сообщение
    А.так это оговорки ,про не поднятия цен на газ для населения,про поднятие пенсий ,про русский язык и т.д и т.д.
    Именно за такие "оговорки" его и выбрали.
    З.Ы. Этот "тип" своими оговорками мне аппетит испортил.
    Поднятие цен было запланированно давно, еще при прежнем правительстве и это одно из условий МВФ (а то вы не знали...)
    Поднятие пенсий-это хорошо))). С русским все в порядке. По факту кроме и.т.д (2 раза) предъявить не чего ...)))
    "Циники-это уставшие романтики..."

12. Вверх #43612
    User banned
    Цитата Сообщение от ЦинИк Посмотреть сообщение
    Поднятие цен было запланированно давно, еще при прежнем правительстве и это одно из условий МВФ (а то вы не знали...)
    Поднятие пенсий-это хорошо))). С русским все в порядке. По факту кроме и.т.д (2 раза) предъявить не чего ...)))
    Поднятия пенсий???с учетом инфляции, вот это новый анекдот.
    По поводу поднятия на газ, что сказал азаров с януковичем? что нам "нужен газ по низким ценам что бы не поднимать цены для населения, в этом году точно цены они не будут подниматься" , что в итоге имеем? опять наврали, потом, они говорили что "профессионалы" и деньги найдут и экономику оздоровят и приведут всю финансовую систему в порядок, что мы услышали уже через пару дней что "без скидки на газ мы не выползем" и это их профессионализм???????
    Зачем они тогда вообще в это лезли если весь их гениальный план заключался в скидке на газ, так в итоге эта скидка для олигархов и их скорейшего отбивания средств которые они вложили в яныка, а рядовые граждане все равно заплатят на 50% дороже не только за газ но и за комун. услуги, так более того это отразиться и на контрактах в учебные учреждения и тд, в общем пока что кроме полного провала, ничего нет, а "русским языком " сыт не будешь, конечно говорить про что то не осязаемое легче всего и большого ума не надо вот они вместо реальных действий толкают старую песню про русский язык

13. Вверх #43613
    Не покидает форум Аватар для ЦинИк
    Для мене, людини з европейським корінням та спрямуванням, не з двома вищими освітами, але значно більше, ніж одна, суттєвим є образ головної особи Держави (не дивлячись на змінену під потреби Конституцію). Тому і вважаю, що якими би якостями не володів Ваш кумир, у нього занадто багато темних сторінок в біографії: починаючи невизначеності стосовно його батька у роки ІІ Світової війни (а хочете, ВВВ), його важкого дитинства (мало у кого воно у ті часи було легким, але не усіх саджали за розбої), продовжуючи способу його виправдання (цькуйте, чи що хочете робіть, але я згадаю тут КДБ, бо є великі підозри його співпраці з цим каральним органом), закінчуючи способом отримання вчених ступенів, рівня інтелекту та освіченості тощо.

Я спокійно сприймав Президента Кучму, хоч він і не нацик, але і не кацик (ну звиняйте, повинна бути система противаг у обрАзах). Він був не без недоліків, але хоч освіченою людиною, без видимих огріхів у житттєвій біографії.

Ющенко... Цей романтик взагалі особливий. Його "пришестя" було не на часі. Його б у Президенти, коли б Україна заправляла Европою (ніколи? не знаю). Але він не мав такого "послужного" списку, на відміну від теперішнього.

Що хочете пишіть, до кого хочете себе чи мене відносьте, але минуле нероздільне з майбутнім. А часом і є визначальним.

Европейці дійсно не знають, чи сміятись їм, чи ні. Бо дике для них це явище, коли народ з тисячолітнім історичним досвідом, не маючи з кого вибрати, вибирає людину, котра відсиділа не за політичні переконання.

P.S.: А щодо штрафів, то ми з Вами погодимось, що вони відності, як і усе тут і там. Правда ж?
    Судя по образу мышления -кумиров творите себе вы, а не я. Для меня он просто очередной президент, а лучше он или хуже предидущих-пока не знаю, я буду судить по его делам и через определенный срок,а не по скелетам в шкафах , домыслам и словестным ляпам. Другими словами : "царапины на кузове автомобиля, не влияют на его ходовые качества " .

Трыпильский период никого в юропе не волнует.
    Мынулэ уже минуло, а мы живем сейчас и смотрим с надеждой в будущее.

А ваш опус можно было бы сократить до "мордой не вышел" , так было бы гораздо честнее и меньше пафоса...
    "Циники-это уставшие романтики..."

14. Вверх #43614
    Не покидает форум Аватар для Richard
    Ролик повеселил

15. Вверх #43615
    User banned
    Не думаю что от них будет серьёзный негатив.
    Отдавать что-то немцам для них дело привычное

16. Вверх #43616
    User banned
    Цитата Сообщение от Alexey_C Посмотреть сообщение
    Не думаю что от них будет серьёзный негатив.
    Отдавать что-то немцам для них дело привычное
    а ну ка поподробнее кто что немцам отдавал? это вам в школе сейчас такое преподают?

17. Вверх #43617
    User banned Аватар для ALKA
    [SPOILER="Не стереотип, а узагальнюючий образ."]Для мене, людини з европейським корінням...
    румын что ли ?...

18. Вверх #43618
    User banned
    Цитата Сообщение от Alpha_lynx Посмотреть сообщение
    а ну ка поподробнее кто что немцам отдавал? это вам в школе сейчас такое преподают?
    Тебе всю историю украинских самостийников разного разлива за XX век тут изложить или избранные фрагменты?

Слышал про такую аббревиатуру как УНР? Про сепаратный мир с Германией и Австро-Аенгрией приведший к оккупации германскими войсками Украины в 1918-м тебе в школе не рассказывали?
    А про бандеровский "Акт восстановления украинской державы" 1941-го где говорилось что эта держава:
    "... будет тесно сотрудничать с национал-социалистической Великой Германией под руководством вождя Адольфа Гитлера создающего новый порядок в Европе и всем мире" ты тоже не слышал?

Так бери книжки и вперёд - учиться никогда не поздно

Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    румын что ли ?...
    Не, галичанин.
    Комплексом "европейскости" страдают в основном там.
    Последний раз редактировалось Alexey_C; 01.09.2010 в 12:50.

19. Вверх #43619
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от ЦинИк Посмотреть сообщение
    Я не собираюсь конролировать его оговорки. А вы можете ничего не ждать, приятного аппетита
    Если бы это были простые оговорки!...
    Беда и позор наш в том, это далеко не оговорки - это лезет во все щели безграмотность и дремучее невежество! А с этим бороться в таком возрасте уже бесполезно. Даже многочисленные, сомнительного происхождения дипломы и звания, недостаток инеллектуального развития скрыть не в состоянии... В чем нам предстоит убедиться еще далеко не один раз...

20. Вверх #43620
    User banned
    Цитата Сообщение от Alpha_lynx Посмотреть сообщение
    а ну ка поподробнее кто что немцам отдавал?
    Немцы сами брали...земелька то взятая нынче не копейки стоит...

Закрытая тема
Страница 2181 из 4947 ПерваяПервая ... 1181 1681 2081 2131 2171 2179 2180 2181 2182 2183 2191 2231 2281 2681 3181 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права